evliliğimizde gerçek anlamda ne kadar mutluyuz

sanırım aynı duyguyu hepimiz bi süre yaşıyoruz.ama gerçekten bu süreç çok zor ve de sancılı geçiyor hemde gözünden sakındıgın sırılsıklam aşık oldugun bi adamla evliysen.

en güzeli herşeyi bir kenarda bırakıp anın tadını çıkartmak mutlu olmak mutlu etmek eşiminde tek istediği bu zaten ekmegine yag sürmüş olurum pekte hoşuna gider inşallahta öyle olur:)

Son düzenleme:
en güzeli herşeyi bir kenarda bırakıp anın tadını çıkartmak mutlu olmak mutlu etmek eşiminde tek istediği bu zaten ekmegine yag sürmüş olurum pekte hoşuna gider inşallahta öyle olur:)

tabi yapabildikten sonra en güzeli bu.inşallah herşey istediğin gibi olur canım.

Ben 25 gün sonra evleniyorum.mutlumuyum mutsuzmuyum diyemem çünkü biliyorum ; mutsuzummm ve sanırım hep mutsuz olucam :43:

Mutsuz olacağını bile bile niye evleniyorsun güzelim? Evlenme. Evliliği çıkmaz sokak gibi düşün girersin ama çıkmak biraz zordur.
Seni tutup sarsmak istedim. Elden ne gelir klavye başından. :43:

mutsuzum mutsuzum haykırıp ağlamak istiyorum çok mutsuzum diye neden herşey daha kötüye gidiyor neden bir türlü mutluluğu yakalayamıyorum neden gittikçe çıkmaz kör bir kuyuya düşüyorum hergün pişmanlıklarım dahada artıyor ama elimden hiçbirşey gelmiyor ben mutlu olmak istedikçe köşeye sıkıştırıp boğmaya çalışıyorlar Allahım o insanları senin nezdinde cezalandır cezalandırki etme bulma dünyasında biz ettik biz bulduk desinler ama nafile kimse üstüne suç almaz ....

bende mutsuzum. bir günlük, bir haftalık değil bu evlendiğim günden bugüne değin. hiçbir şey yolunda değil ki eşimle. beni anlamayan, onu anlamadığımı düşünen. kendine has yaşayan, tek başına yaşamaya devam eden, yalnızlıkla boğuşan , boğulan bir ben ve küçük yavrum. olmuyor istediğim gibi olmuyor. etliye sütlüye karışamayacaksın, ona bişey demeyecksin. o tek tabanca devam edecek. olur mu böyle evlilik. ne ilgi ne sevgi, duygudan yoksun, görgüden habersiz bi adam işte. bende sevgiye, saygıya hasret bi gurbetkuşu.şimdi aklım neden o zaman yoktu. beni bu kadar sevgisizlikle cezalandrıdı hayat?
mutsuzum işte kızlar mutsuz.

bende mutsuzum. bir günlük, bir haftalık değil bu evlendiğim günden bugüne değin. hiçbir şey yolunda değil ki eşimle. beni anlamayan, onu anlamadığımı düşünen. kendine has yaşayan, tek başına yaşamaya devam eden, yalnızlıkla boğuşan , boğulan bir ben ve küçük yavrum. olmuyor istediğim gibi olmuyor. etliye sütlüye karışamayacaksın, ona bişey demeyecksin. o tek tabanca devam edecek. olur mu böyle evlilik. ne ilgi ne sevgi, duygudan yoksun, görgüden habersiz bi adam işte. bende sevgiye, saygıya hasret bi gurbetkuşu.şimdi aklım neden o zaman yoktu. beni bu kadar sevgisizlikle cezalandrıdı hayat?
mutsuzum işte kızlar mutsuz.

Allah yardımcın olsun aydınlığa çıkarsın inşallah o yavrular yüzünden çekiyoruz onların günahı ne böyle ailede yetiştirmek doğrumu tabiki değil ....

kızlar eşim dün kedileri getirdi 2 tane yavrucuk ben o kadar ön yargılıydımki bayıldım ama kuzucularım oldular bi anda suan iş yerindeyim ve onları cok özledim :( eşimle de cok iyiyiz onları sevdiğimi gördükçe mutluluktan uçuyor.evimize bambaska hava kattılar cok da titiz akıllılar masallah.mutluyum anlayacagınız. :)

canım ne kadar şanslısın ya ben kedi hastasıyım ve bence evde beslenebilecek tek hayvan o kadar temizlerki zamnla görceksin,stres attırıyorlar.bilimsel olarak kanıtlanmış özellikle kadınlarda negatif enerjiyi alma özellikleri var.ön yargılı olma onları zamnla okadar sevceksinki kendin bile şaşırcaksın. bu arada vücut olarak büyüdüklerinde klozete alıştırabilirsin yalnız evde 2 klozet olmalı birini sadece o kullanmalı. bununla ilgili kedi eğitimleri internette var.benim kedi klozete yapıyor ben arkasından sifon çekiyorum.ben evlenmek üzereyim ve nişanlım tam olarak nefret ediyor kediden,tiksiniyormuş görünüşünden.çok isterdim evlenincede kedim olsun :( inşallah bende bir gün sevdirebilirim ona.

sagol canım teşekkür ederim.evet evin havasını inanılmaz değiştirdi ama dediğin gibi tüyleri dökülüyor ve koltuga kanepeye bayağı hasar açacak gibi artık yaşayıp göreceğim sanırım.gülü seven dikenine katlanırmış ya bakalım neler yaşatacak bize keratalar :) kuş sakindir bende severim usludur sana alıştımıda bayağı ballı olur sözünü dinler falan ama kedilerin dogasında var sanırım özgürlük.kendilerini sevdirmedikleri sürece ellemen senin açından pek iyi sonuçlanmıyor :)

Kedileriniz tekir mi bu arada?

canım ne kadar şanslısın ya ben kedi hastasıyım ve bence evde beslenebilecek tek hayvan o kadar temizlerki zamnla görceksin,stres attırıyorlar.bilimsel olarak kanıtlanmış özellikle kadınlarda negatif enerjiyi alma özellikleri var.ön yargılı olma onları zamnla okadar sevceksinki kendin bile şaşırcaksın. bu arada vücut olarak büyüdüklerinde klozete alıştırabilirsin yalnız evde 2 klozet olmalı birini sadece o kullanmalı. bununla ilgili kedi eğitimleri internette var.benim kedi klozete yapıyor ben arkasından sifon çekiyorum.ben evlenmek üzereyim ve nişanlım tam olarak nefret ediyor kediden,tiksiniyormuş görünüşünden.çok isterdim evlenincede kedim olsun :( inşallah bende bir gün sevdirebilirim ona.
t

allah mesut etsin.inşallah bir ömür mutlu olursun canım.evet şanslıyım bu konuda umarım nişanlında zamanla sever.ben şimdiden kırdım önyargılarımı işyerindeyken çok özlüyorum kızlarımı.eve gittiğimde resmen ayaklarımın dibinden ayrılmıyorlar çok tatlılar.evimde klozet yok ama kuma yapıyorlar suanda temizler yani sorun yok bakalım.

ilk başlarda çok kavga ederdik 2.sene boyunca genellikle hep kava ettikk mutlu olduğuuz zamanlarda vardı tabi ne zaman brbirmizi anladık ça tanıdıkça herşey düzeldii 3.senelik evliyim şuan hamileyi kızıma vede gerçekten eşimle şuanda çok mutluyum brbirimizi çok seviyoruz hep böle gider inşş..

çok güzel bi konu açmışsınız tebrikler.bende evliliğimde 5.seneye giricem aynen bende cok karmasık duygular yasıyorum hatta su an sinir küpüyüm.eşim tam bi hayvancı yani hayvanları cok asırı sever bi ara köpek getirdi ben fena korkarım bide egitimsiz rezil bi köpekti anamı aglattı cok büyük kavga cıktı evde.z önce de aramıs aksama hazır ol iki yavru kedi geliyor diye.istemiyorum diorum yeter artık hep senin yüzünden ben hayvan sevgimi bastıramam biraz sev su hayvanları yaa diyor.diyorum korkuyorum sabrım yok .alıs ben seviyorum diyor kuduruyorummmm.kabul ettim sen bilirsin dedim.çünkü üstelesem biliyorum krizleri oynuycam.ama beni ne bekliyor bilmiyorum.inanın seviyorum hayvanları ama bu fobi cok farklı tüylerim ürperiyor yanıma yaklastıklarında hiç tahammülüm yok.

ayyy hazır ol 2 kedi geliyor buna katıldım işyerinden kovulucam bu kız neye gülüyor diycekler
hahahhah

Ben bazen okadar karışık duygular yaşıyorum ki eşime dair
gülüyorum gülümsüyorum ama ne kadar mutluyum bunun cevabını kendimde cözemedim çok kırgınlıklarım var belkide ondandır

cok güzel bir konu olmus...tebrik ederim...

kırgınlıklarla,üzüntülerle ve geçmişle yaşanmıyor.
bundan 1 ay önce sorsan evlendıgıme pişmanım derdim ama şuan çok farklı..
hayatta ne tam anlamıyla mutluluk ne de tam anlamıyla üzüntü olmadıgını kabullenmek lazım..
ve evlilikteki ince nokta bence biriktirmeden bir sonrakı güne geçmek,çok faydasını gördüm şahsen
ve çok şükür mutluyum

qarden iyi olmana cok sevindim...neleri nasil degistirdin?

kafan baya bi karisikti...

belki bize de faydasi olur...

konu hakkinda ve kendime gelince esimi kalbim seviyor ama mantigim degil...zaman zaman bu hissi tasiyorum icimde....

Bazen yorulduğum oluyor, ama eşimin tatlı bir tebessümü ya da ne biliyim mutlu anlarımız hepsine değiyor :), evlilik güzel hem de herşeye rağmen

cok güzel bir konu olmus...tebrik ederim...

çok teşekkür ederim canım :)

qarden iyi olmana cok sevindim...neleri nasil degistirdin?

kafan baya bi karisikti...

belki bize de faydasi olur...

konu hakkinda ve kendime gelince esimi kalbim seviyor ama mantigim degil...zaman zaman bu hissi tasiyorum icimde....

ahh bu kalbimiz ahh :(
Bazen yorulduğum oluyor, ama eşimin tatlı bir tebessümü ya da ne biliyim mutlu anlarımız hepsine değiyor :), evlilik güzel hem de herşeye rağmen

mutlulugun daim olsun canım inşalalh hep böyle mutlu oldugunu hissedersin canım :)

Çokkk!
O benim şansım,aramadan Rabbimin karşıma çıkardığı tek erkek!
Huzurum,yaşantım,ömrüm,dostum,sığınağım,arkadaşım HERŞEYİM!
bir gün dahi pişmanlık duymadım onunla hayatımı birleştirdim diye
bir gün daha öff demedim,sıkıldım demedim,üzmedi kırmadı beni,hala öyle ve dilerim ömrümüzce sürer bu büyü...
elimi tutmadan sarılmadan asla uyumaz,sabah öpmeden uyandırmaz öpmeden işe gitmez öpmeden eve girmez
bir daha dünyaya gelsem kesinlikle ve kesinlikle eşimle evlenirdim hemde hiç düşünmeden
aynı hisleri o da fazlası ile bana karşı yaşıyor ve dolu dolu hissettiriyor Bin Şükür!
Prensesler gibi pamuklara sarar gibi bakıyor ilgileniyor benimle,evimizle,hayatımızla,o kadar hassas öyle ince düşünüyor ki herşeyimi...
hiç birşeyden mahrum bırakmayan;anlayışlı,sevgi dolu,sımsıcak,evcimen,koruyucu,fedakar,aileme sevgili saygılı,çevresi tarafından aranan sevilen değer gören bir erkeğe sahibim daha ne ister ki bir kadın?
çok aşığız,çok seviyoruz hepte böyle sürecek inşallah ömrümüz yettiğince...
Rabbim herkese böylesi değerlere sahip bir eş nasip etsin inşallah:nazar:

Allah daim etsin mutluluğunu...
Kaç senelik evlisin ?

benimde bazen oluyor sinirlendiğim zaman eşime,kötü bir evliliğim var gibi geliyo sonra zaman geçiyo barışıyoruz falan ay ben nasıl kızdım buna demeye başlıyorum.şöyle bişey var ilk evlendiğimizde bizde aylarca tartıştık ufak sebeplere tepki gösterdik.buda iki tarafın birbirini aynı evin içinde alışmaya çalışmasıyla alakalı.ama şimdi daha normal ve en azından ele alınır sebeplere tartışıyoruz :D evlilik güzel bişey eşinizle arkadaş olun herşeyinizi paylaşın.dedikodu bile yapın işte o zaman karşılıklı görevler bütünlüğü yerine evlilik eğlenceli bi hale geliyo.

Back
X