evliliğimizde gerçek anlamda ne kadar mutluyuz

benim evliliğimde 1. yılım bitti bgn...1 yılda çok güzel anılarımız oldu,ne kadar tartışmalar yaşansada ben çok ama çok mutluyum,ve eşim gibi biriyle evli olduğum için çok şanslıyım..(bide bebişimiz olursa süper olacak)....biz kızlar hep çok tartışıyoruz kavga ediyoruz diye şikayetleniyoruz ya,aslında kavga etmek bile birbirinize verdiğiniz değeri gösterir.ne mutlu ki bize,düşüncelerimizi rahatça söyleyip tartışabiliyoruz,ne mutluki bize karşımızda tartışabileceğiz,muhattap olabileceğiiz eşimiz var....bazı çiftler var,kadın rahatsız olduğu konuları söyler söyler,adam hiç tınlamaz çünkü onun için yuvası umrunda değildir..tartışaya lüzum bile görmez,bırak tartışmayı cvp bile vermez.bi ilişkide tartışma yoksa ya bi taraf aldatıyordur yada eşini sevmiyordur....

Aminn inşlh..
4 yıl canım..2004 den beride birlikteyiz

4 senedir böyle iseniz , maşallah diyeyim size...
Hani yeni evli olunur da öyle olur diye sordum...
Çocuk var mı ?
İlişkinizi bu şekilde taze nasıl tutabildiniz ? Hiç mi ailelerinizden karışanınız , sorunlarınız vs. olmadı ?

benimde bazen oluyor sinirlendiğim zaman eşime,kötü bir evliliğim var gibi geliyo sonra zaman geçiyo barışıyoruz falan ay ben nasıl kızdım buna demeye başlıyorum.şöyle bişey var ilk evlendiğimizde bizde aylarca tartıştık ufak sebeplere tepki gösterdik.buda iki tarafın birbirini aynı evin içinde alışmaya çalışmasıyla alakalı.ama şimdi daha normal ve en azından ele alınır sebeplere tartışıyoruz :D evlilik güzel bişey eşinizle arkadaş olun herşeyinizi paylaşın.dedikodu bile yapın işte o zaman karşılıklı görevler bütünlüğü yerine evlilik eğlenceli bi hale geliyo.

Biz de evliliğin başındayken ne kadar çok konuşurduk. Ama hani iyi gün dostu derler ya öyle imişiz demekki. O alışma tartışmaları sağlıklı olanlar. Ama üçüncü şahıslar yüzünden tartışıyorsanız araya soğukluk giriyor. Hele de bu kişi eşinin ailesi ise o daha da beter, en beteri de eşin de ailesinden etkileniyorsa sonu facia...
Benim eşim evliliği bir vazife gördüğü için; evlilik deyince içim sıkılıyordu...
Artık sıkılmayacak çünkü ayrılıyoruz...

bizim 3 sene doldu hala tartisiyoruz...5 senenin dolmasini bekliyorum...

bizim 3 sene doldu hala tartisiyoruz...5 senenin dolmasini bekliyorum...

Bence bitmesin ya, tartışma iyidir...
Saygı, sevgi noktasında bir azalma yoksa; problem değil. En kötüsü iletişimsizlik. 5 yıl diye evlilikte bir dönüm noktası varmış diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum. Henüz 5 yıla gelmeden bitiyor bizimki...

bende yeni ewlendim,severek anlaşarak ve mücadele ederek,çok stresli oldu,,ama şuan çok mutluyum daha bi hafta olmadı ama,o stresli günlerim bittii,,eşimle sorunlar yüzünden çok uzaklaşmıştık birbirimizden,ama şimdi çok değişti,,ailesi yüzünden çok sorun yaşamıştık,,ama o şimdi benim yanımda,bana karşı daha sahiplenici daha benimseyici oldu,bilmiorum umarım sorun yaşamayızz,,güzel devam eder,,ailesi bişe çıkaracak diee endişem var...

Biz de evliliğin başındayken ne kadar çok konuşurduk. Ama hani iyi gün dostu derler ya öyle imişiz demekki. O alışma tartışmaları sağlıklı olanlar. Ama üçüncü şahıslar yüzünden tartışıyorsanız araya soğukluk giriyor. Hele de bu kişi eşinin ailesi ise o daha da beter, en beteri de eşin de ailesinden etkileniyorsa sonu facia...
Benim eşim evliliği bir vazife gördüğü için; evlilik deyince içim sıkılıyordu...

ayy canım ya niye ayrılıyorsunuz sorun ne son noktayamı geldiniz hakkınızda hayırlısı olsun canım üzüldüm :(

4 senedir böyle iseniz , maşallah diyeyim size...
Hani yeni evli olunur da öyle olur diye sordum...
Çocuk var mı ?
İlişkinizi bu şekilde taze nasıl tutabildiniz ? Hiç mi ailelerinizden karışanınız , sorunlarınız vs. olmadı ?

teşekkür ederim canım:nazar:
tartışmıyormuyuz,çakıştığımız noktalar olmuyormu,tabiki oluyor ama bikaç dk sürmez orta yolu buluruz hep.
eşim benden daha ılımlı sabırlı anlayışlıdır..bense birden parlarım,yani saman alevi gibiyim..bişeye kızsam bile ilk atak eşimden gelir küs kalmamak adına elinden gelen çabayı gösterir.
ben aslında kinciyim,Terazi burcuyum aksiliğim tutarsa uzatırım mevzuyu sırf keyiften:) ama eşim buna hiç müsade etmez sağolsun,ağız tadıyla bi kavga edemedim bunca zaman oldu:)
çocuğumuz yok,ama çok istiyoruz ve uğraşıyoruz.
ailelerimizde sanki seçilmiş insanlar gibi,kardeş gibiler Allahıma bin şükür!
kayınvalidemle annem,babamla kayınpederim bir araya geldiğinde biz eşimle mutluluğumuza mutluluk katarız onları izlerken..inanılmaz keyifliler...
dilerim bozulmaz bu büyü ömrümüzce,herkese de böylesi huzur nasip etsin Rabbim...

teşekkür ederim canım:nazar:
tartışmıyormuyuz,çakıştığımız noktalar olmuyormu,tabiki oluyor ama bikaç dk sürmez orta yolu buluruz hep.
eşim benden daha ılımlı sabırlı anlayışlıdır..bense birden parlarım,yani saman alevi gibiyim..bişeye kızsam bile ilk atak eşimden gelir küs kalmamak adına elinden gelen çabayı gösterir.
ben aslında kinciyim,Terazi burcuyum aksiliğim tutarsa uzatırım mevzuyu sırf keyiften:) ama eşim buna hiç müsade etmez sağolsun,ağız tadıyla bi kavga edemedim bunca zaman oldu:)
çocuğumuz yok,ama çok istiyoruz ve uğraşıyoruz.
ailelerimizde sanki seçilmiş insanlar gibi,kardeş gibiler Allahıma bin şükür!
kayınvalidemle annem,babamla kayınpederim bir araya geldiğinde biz eşimle mutluluğumuza mutluluk katarız onları izlerken..inanılmaz keyifliler...
dilerim bozulmaz bu büyü ömrümüzce,herkese de böylesi huzur nasip etsin Rabbim...

Bu kadar uyum için maşallah diyelim canım.
Demekki böylesi mutlu evlilikler de olabiliyormuş..
Allah güzel de bir bebek nasib etsin inşallah. 4 sene olmuş evliliğiniz de oturmuş...
Amin...

Bu kadar uyum için maşallah diyelim canım.
Demekki böylesi mutlu evlilikler de olabiliyormuş..
Allah güzel de bir bebek nasib etsin inşallah. 4 sene olmuş evliliğiniz de oturmuş...
Amin...

Aminn canım tek eksiğimiz o hayırlısı ile o da olucak inşlh..
bu ayın 24'ü hem evlilik yıldönümümüz hem benim doğum günüm:)
Belki bi süpriz olur:nazar:

Aminn canım tek eksiğimiz o hayırlısı ile o da olucak inşlh..
bu ayın 24'ü hem evlilik yıldönümümüz hem benim doğum günüm:)
Belki bi süpriz olur:nazar:

çok güzel yaa maşallah inşalllah oda olur mutlu yuvanızın mutlulugunu dahada arttıran bir bebişş ayy inşlalh rabbim cümle isteyenlerede versin yaa :))

ah canım ya hayırlısı olsun ama 32. kişiler yüzünden evliliğinizi bitirmeyin.kendi aranızda bi sorun yoksa başkaları yüzündense bu çok kötü.eşin ailesi olduğu için yapıyo bunu ama kiöm olursa olsun kapı ardında bırakılmalı evlilik iki kişinin.eğer imkanınız varsa eşinle bence güzel bi tatil yapıp evliliğinizi yeniden değerlendirin.yazık olur bu şekilde.

ah canım ya hayırlısı olsun ama 32. kişiler yüzünden evliliğinizi bitirmeyin.kendi aranızda bi sorun yoksa başkaları yüzündense bu çok kötü.eşin ailesi olduğu için yapıyo bunu ama kiöm olursa olsun kapı ardında bırakılmalı evlilik iki kişinin.eğer imkanınız varsa eşinle bence güzel bi tatil yapıp evliliğinizi yeniden değerlendirin.yazık olur bu şekilde.

Canım artık üçüncü kişiler diye birşey kalmadı. Karşımda canavarlaşmış, yabancılaşmış bir adam var. Zaten sıkıntı ücüncü kişiler değildir hiçbir zaman; ücüncü kişilere verilen değer ve onların sözünden çıkmamak; etkilenmek, öncelik olarak hayatının merkezinde seni değil onları görmesi...
Hep en kolayı zaten o kişilere yüklemektir suçu...
Bizim aşama bitti önceden haklar verildi, denemeler yapıldı vs. sona geldik.

Ben bazen okadar karışık duygular yaşıyorum ki eşime dair
gülüyorum gülümsüyorum ama ne kadar mutluyum bunun cevabını kendimde cözemedim çok kırgınlıklarım var belkide ondandır

23 gn sonra evlilik yıldönümümüz var 1 yıl olacak daha öncesinde de 4 yıllık bi beraberliğimiz oldu ilk basladığında çıkmaya hersey cok güzel olur ya hani bizim sevgimiz şarap gibi yıllandıkça daha güzel oluyo bi de bebeğimiz oldu aşkımızın meyvesi allah herkese benim gibi evlilik nasip etsin üstelik kaynanam ile yaşıyorum ve inan edin baba evinden daha rahatım :)

23 gn sonra evlilik yıldönümümüz var 1 yıl olacak daha öncesinde de 4 yıllık bi beraberliğimiz oldu ilk basladığında çıkmaya hersey cok güzel olur ya hani bizim sevgimiz şarap gibi yıllandıkça daha güzel oluyo bi de bebeğimiz oldu aşkımızın meyvesi allah herkese benim gibi evlilik nasip etsin üstelik kaynanam ile yaşıyorum ve inan edin baba evinden daha rahatım :)

Kişiler iyi niyetli olduktan sonra, kayınvalideyle oturmuşsun vs. tartışmışsınız çok sorun değil...
Sizin de ne çabuk olmuş bebeğiniz maşallah :)
Hayırlı bir evlat olsun inşallah, güle güle büyütün...

üstelik kaçarak evlendim daha doğrusu herkesin gidecegimden haberi vardı da çok ani beklemiyorlardı babam vermek istemedi ailelerimiz hiç anlaşamaz kanlı bıcaklı diyebilirim ailen benle konusmuyo bi tek annem yanımda ama eşimin ailesi beni kızları gibi sahipleniyorlar hiç ummazdım bu kadar seyden sonra bizim evliliğimiz yürümez iki insan evlenince aileler de evlenir derler hiç de doğru deil ben azcık üzülsem eşimin ailesi senin ne suçun var sevmek suc deil sen iyisini yptın diyorlar babamdan ayrı tutup sen onun kızısın onun gibisin demediler yani demem o ki biraz da eşin ve ailesi anlayıslı olacak bazı konularda iş onlarda bitiyor bence

Kişiler iyi niyetli olduktan sonra, kayınvalideyle oturmuşsun vs. tartışmışsınız çok sorun değil...
Sizin de ne çabuk olmuş bebeğiniz maşallah :)
Hayırlı bir evlat olsun inşallah, güle güle büyütün...

çocugu cok istiyordun sevgiliyken hayaller kurardık hemen yaptık :) ilk ay olmadı tabi ikinci ay kaldım hamile 37 gnlük oldu oğlum inşallah hayırlı bi evlat olur sizin evliliğiniz neden bitiyor çok özel bi sorum mu oldu yoksa ?

bir çok kaçan kişi genelde hep pişmanlıgını dile getirir okuyunca vay bee dedim maşallahh inşalalh hep böyle devam eder allahım pişman etmesin hep mutlu olun bebekte çok küçükmüş daha ya canım benim allahım analı abbalı büyütsün inşallah

Back
X