Bence şimdidien konuşmalıısn,sonuçta seninDE AYRI evin olacak,ve o evde yaşadığın müddetçe temizliği,yemeği olacak.şöyleki kardeşleri yine yardım etmiyor.?
Bunu mutlaka eşinle konuş. Ben de çalışıcam herkes kendi evinin temizliğinden sorumlu de. Yemeğimizi de kendi evimizde yiycez ancak haftada bir onlarla yiyebiliriz bunları annenlere anlat ki düğünden sonra başımız ağrımasın de.
bunlar zaten sana kısa yoldan aktarılmıs esının aılesı tarafından pardon nişanlının o ne kadarda hayır olmaz takma kafana sen dese bıle ıkı gun sonra kendı evınıze cekılıp rahatca oturamayacaksınız hemde altlı ustlu oturacakmıssınız bence ıyı düşün derım sımdı hayır dıyen kısı ıkı gun sonra onların lafına bakacak ve sen neden bole oluyor dedıgınde o ne var bunda cokmu ıs yapıyosun dıcek bunları dıcek emın ol
anım sence işe yararmı bu konusma....çok tedirginim yanlış ifade etmekten çok korkuyorum nişanlım kım yapacak gibi bir cümleyle karsıma gelrsi kadın tutumamız gerektni durrumuzun buna musait olcagnı söylıcem yanlıs olmaz değilm?
56 yaşında bir insan çok yaşlı değil kendi evinin temizliğini yapabilir. Nasıl sen kendininkini yapacaksan o da kendininkini yapsın.Sonuçta sen de çalışacaksın. Hoş çalışmasan da sen onun temziliğini neden yapasın sapasağlam kadın. Benm anneannem 80 yaşında maşallah evinin her işini kendi görüyor. Kayınvalide de haftasonları yapsın temizliği. Herhangi bir hastalığı falan varsa ve geliri de temzilikçi tutmaya yetmiyorsa o zaman temizlikçi parasını verirsiniz. Bunları baştan konuş yoksa sonra çok geç olabilir bilmem anlatabildim mi.
bence nişanlınız temizlik felan yapmıyor sadece bukonuyu anlayın diye size zar atıyor. bencede konuşun derim
bendekayınvalidesiyle altlı üstlü oturan biriyim.. tecrübelerime dayanarak söylüyorum.. bence hiiiç boşuna konuşma, ne kadar konuşsan da o annesi.. asla onun önüne geçemezsin.. ki seninki hepten düşkünmüş annesine, temizliğine bile kıyamayıp yardım ettiğine göre..
bence yapman gereken tek şey.. ORADA OTURMAYI KABUL ETME.. kesinlikle ama kesinlikle kabul etme,sonradan sorunlar yaşayıp çıkmak istediğinde sen baştan kabul etmiştin şimdi hiç biyere gidemeyiz, onlar benim ailem asla bırakamam, ben tek oğullarıyım.. gibi laflar duyacaksın..
kesinlikle orada oturma derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?