Evliligimize disaridan bir göz

ne güzel doğrusunu yapmışsınız. zaten yapılabiliyor olsa ben de o şekilde yapılmasının doğru olduğunu düşünüyorum. ama herkes evlenmeden aynı evde yaşayıp tatile gitme imkanına sahip olmuyor. bu durumda eldeki imkanlarla tanımaya çalışmak gerekmez mi? nedir yani o zaman beraber tatile çıkmayan da evlenmesin mi?

ayrıca bir insan pisse pistir yine söylüyorum. ilk 3 buluşmaya özenir ama altıncısında fire verir. konu sahibi ne diyor baktınız mı? eşim pis, ama kendini temiz sanıyor. bu insanlar böyle yani. ben pisim, ama kandırmak amaçlı buluşmaya temiz gideyim demiyor ki.

ayrıca haftada bir buluşmak ile onlarca kes tatile gidip yüzlerce kez sevişmek arasında ince bir çizgi yok. ikisinin ortasında da bir insan pekala tanınabilir.

Haklisiniz. Var tabiki olmasa bunlarada katlanmazdim sanirim. Iyi yanlarını diger yorum yapan arkadaslara cevap verirken ara ara yazdim aslinda. Iyi bir aile babasi. Evine duskun bagli. Sessiz sakin bir adam. Evden ise isten eve gelen sosyal cevresi arkadaslari yok sadece karisi ve cocuklari var onun hayatında ki beb boyle olsun istemezdim birazcik aslinda. Kotu huylari yok birkac kisiye kaptirdirgi paralar disinda. Kendisini düşünmez bencil degildir hep bizi düşünür ama maddi yon biraz hariç. Bana kotu sozu yok vurmasi itmesi kabaligi yok

Evlenmeden önce eşim beni Bikez ağdasız görmemiştir ama şimdi gördüğü zamanlar oluyor. :) evlenmeden önce farklı evlendikten sonra farklıdır insan genelde

Hmmm sizde diş fırçalamayanlar efendime söyleyeyim kulak temizlemeyenlerdensini sanırım .
Kadın 10 yıldır evli bide 2 çocuk yapmış biz dedik diye boşanacak hali yok , ki içi alıyor demek ki bize ne . Lakin ; boşanma için illa dövmesi , alkolik olması gerekmiyor .
Öz bakım -kişisel bakım .. duymuşsunuzdur illaki böyle şeyler ..

Hiç kadınlar tuvaletine girmedin mi sen kuzum? O süsülü püslü, ful makyajlı, şıkır şıkır giyinmiş misler gibi parfüm kokan hanım kızların tuvaletleri ne şekilde bıraktığını görmedin mi? Uzatmayacağım daha fazla. Kaçtım ben.

Aunen kendisi kaynana gibi zaten. Psikolojik olarak yardim almasini soyledim defalarca en sonunda ikna oldu gidecek bakalim. O bizi aile terapistine yonlendirecek. Ben para kaybedince psikoljik oalrak degistim diyor savunmasi bu bozuldu sağlığım diyor

Allah bağışlasın
kendiniz ve çocuklarınız için çalışmayı düşünmez misiniz?
şimdi herşey pahalı evet de çocukların ihtiyaçlarında ne yapar eşiniz mesela?
herşeyi iyi kötü halletmişsiniz de cinsellikte sıkıntılıymış baksanıza

Bunlar eşinin çabasıyla ve teşvikiyle olacak şeyler mahkemeye gidipte dışını fircalamiyordu derse hakim güler ya herkes dört dortlukmi yaşıyor kimisi eşinden kimisi ailesinden kimisi başka konulardan çekiyor kimse toz pembe hayat yaşamıyor ki

o zaman nedir yani evlenmeden g.tünü mü koklayalım? yüzlerce kes sevişemeyen de evlenmesin mi diyelim.
asıl ben kaçtım.

herkes eşinin dişini fırçaladığını evlendikten sonra anlıyor o zaman? öyle mi?
o zaman kimse tanımaya filan uğraşmasın nasıl olsa evlenmeden anlaşılmıyormuş.
Canım bence de bazı şeyler aynı evde yaşamadan yada tatile gitmeden anlaşılamıyor. Ben de eski eşimle 9 ay flört edip nişanlandık ,sevgili iken, haftada 1 buluşurduk, gayet bakımlı görünüyordu fakat evlenince anladım ki, dişlerini 15 günde bir fln fırçalıyor mesela. Benimle buluştuğu günler fırçalıyormuş herhalde. 6 ay evli kaldık, her dişini fırçaladığında, ki o da 3 5 kez oldu, hangi diş fırçası benimdi diye soruyordu bana :)))) insan bilmez mi diş fırçasını :) Balayına giderken yeni paketli diş fırçaları aldık gittik, 1 hafta kaldık balayında, onun fırçası aynen paketi açılmadan geri geldi:)) Balayında farketmiştim ilk bu huyunu mesela. Kısa süre flört edince ve az görüşünce yada birlikte tatile fln da gitmeyince bazı şeyler farkedilemiyor.
Konu sahibi, bence eşinin evet zor tarafları var ama rahatça boşanmaya karar verilebilecek şeyler değil. Alkoli kumar, ihanet gibi durumlar olur boşanma kararı daha kolay verilir. Ama bu durumda sen bence kendi hislerine bakacaksın, bu şekilde mutlu musun, boşandığını hayal et, ne hiisediyorsun, üzüntü mü ferahlama mı bunları düşün bence

Uzuldum esin adina gercekten bi yardim alin duzelir evliliginiz kurtulur ins.

Benim cok iyi saygin bir isim var zaten ama suan bebegim kucuk ondan çalışmıyorum sonra tekrar calismaya baslayacagim maddi olarak ona baginliligim yok olmamalida zaten ama olsada olmasada o bunj yapiyir maddi kisitlama yapıyor huyu bu. cocuklarin ihtiyacini alir mutlaka benimkide alir ama sıkıntılı aliriz hesaplar filan mod duser para gidince

Tesekkur ederim yorumunuza. Evet toplumca net bicimde sorun olan seyler mesela siddet alkol sorunu aldatma vs olsa bir dakika dusunmem bosanirim zaten. Ama yasadigim seylerde insanlari kararsiz birakan kisinin kebdi mutlulugumu cocuklarin mutlulugumu diye kiyas yapilacak seyler var secim yaoma sansim var. O sebeple burada dururmumu analiz ediyorum zira insan icindeyken disardaki gibi butun goremiyor olaylari parca parca yasiyor insan. Bosanmak gibi bir düşüncemyok cocuklarim icin ama bosanmamak icinde hevesim yok

Bende siz gibi dusunuyordum dusunuyorum ama agir basan baska seyler oluyor terazide herzaman net dusuncelerimiz galip gelmiyor. Bende bosanirdim bunlar icin derdim ama diyemiyorum bakin

paspal değil.ütü desen elektrık,kulak çöpü desen para, su desen fatura, diş desen macun çabuk bıter su akıyor zor şeyler.

kocan demene göre ailesinden kalmış. ve kocan odun.yontarken sen yoruluyorsun orası ayrı.hakkınızda hayırlısı olsun.

Esim 2 yada 3 gunde banyo yapar kulak kiri copun sagliklsiz buldugunndan dolayi kullanmamasindan kaynaklaniyor ama mümkün oldugunca dikkat ediyor artik. Utusuz giymesi ise annesi utu yapmamis omrunde bilmez o sebeple sanirim. Ben kendini yetistirmesi gerektigine inaniyorum soyluyorum onada bunlar mazeret olmaz diye. Dislerinide yeni yeni yaptirmaya karar verdi simdi en azindan haftada 2 kere fircaliyordur sanirim takip ediyorum baya düzeliyor sanirim oyle umut ediyorum. Ben cocuklarim icin savasirken belkide oda duzelmek icin savasiryordur degil mi cocuklarim babalarina duskun olmasa saniye ugrasmam ama

Elbette birinin zorlaması ile olacak şeyler değil lakin bu bir boşanma sebebi olabilir . Hiçbir hakim böyle bir sebebe gülmez sizin için ‘boşanma sebebi’ olmayan bu şeyler benim gibi kişiler için olmazsa olmaz şeyler .bir şiddet - aldatma kadar ciddi konular

Herşeyi sana göre anlattin tâbi ki. Şimdi kocana cevap hakkı doğdu
O kendi dünyasında nasıl görüyor acaba bunları.. benim anladığım kadarıyla huylu huyundan vazgeçmez. Ona göre de senin Bir çok kusurun vardır. Şiddet yoksa psikolojik ya da fiziki. Senin yanında olduğunu biliyorsan arkanda duruyorsa çocuklarına babalık yaparsa diğer şeyler gelip geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…