3 gunlukken değildir o. Öncesi vardir. Sana denk gelen uzantisidir. Neyim eksik sana göre diye sor. Yüzleş.Merhaba hanımlar.2 aylık evliyim eşimin bazı tutumlarından şüphelendiğim için telefon geçmişine baktım.Ve daha 3 günlük evli iken arkadaşlık sitelerine girdiğini farkettim. İşe başladığım gün ben evden çıkar çıkmaz sitelerde gezinmiş. 2 gün izinli idim 24 saat beraber olduğumuz halde benimle hiç ilgilenmemiş zoruma gitmişti..Öncesinde de bu tür paylaşımlarda bulunmamamıza rağmen. Sonraki 1 aylık süreçte hiç girmemiş o tür yerlere. Şimdi ben ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok. İçimden kocaman birşey koptu gitti.Eve gitmek istemiyorum
Bence evlenmeden öncede bakıyordu alışkanlık olup o yüzden sürekli bakıyor da olabilir bilmiyorum.Bir tanıdığın eşi balayındayken eşinden gizlediği instagram hesabından kızlara takip istedği göndermiştiMerhaba hanımlar.2 aylık evliyim eşimin bazı tutumlarından şüphelendiğim için telefon geçmişine baktım.Ve daha 3 günlük evli iken arkadaşlık sitelerine girdiğini farkettim. İşe başladığım gün ben evden çıkar çıkmaz sitelerde gezinmiş. 2 gün izinli idim 24 saat beraber olduğumuz halde benimle hiç ilgilenmemiş zoruma gitmişti..Öncesinde de bu tür paylaşımlarda bulunmamamıza rağmen. Sonraki 1 aylık süreçte hiç girmemiş o tür yerlere. Şimdi ben ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok. İçimden kocaman birşey koptu gitti.Eve gitmek istemiyorum
Evet profillerini incelemiş.Geçen haftada bikinili striptizcilerin videosunu yakaladım telefonunda. Arkadaşı paylaşmış whatsuptan ama o da silmemiş!Genel olarak bu tür sitelere girmesi yanlış. Belki sizinle evlenmeden önce girmişliği vardı ve hesapları kapatmak için girmiştir. İnternet geçmişinde tam olarak ne yaptığına bakabiliyor musunuz?
Öncesi var muhtemelen. Mail hesabının Sık kullanılanlar listesinde adaşım olan kız vardı listede benim üstümde yer alan!Bence evlenmeden öncede bakıyordu alışkanlık olup o yüzden sürekli bakıyor da olabilir bilmiyorum.Bir tanıdığın eşi balayındayken eşinden gizlediği instagram hesabından kızlara takip istedği göndermişti
Şu an takipteyim geceden beri tutuyorum kendimi 1 ay daha izlemede kalayım diye. Bu kişi 39 yaşında genç de değil. Anlamıyorum.Bebek istiyordum ama şu an vazgeçtim bu fikrimden.Ben olsam bir süre takipte kalırdım. Belki de merak edip bakti. Daha yeni evlisiniz yani öncesinde bir vukuatı yoksa biraz daha gözlemleyin bakalım.
Konuşacağım ama zamanı gelinceArkadaşlık sitesi derken nasıl bir site? Konuşmuş mu sitede birileriyle? Daha yeni evlisiniz eğer sonuçlarına katlanamayacaksanız eşinizin telefonunu kurcalamayın. Eğer bir şey yapmak niyetinde değilseniz hiç boşuna yüz göz olmayın. Benim Öner’im konuşmanız yönünde
Cocuk falan kesinlikle dusunmeyin su asamada.Şu an takipteyim geceden beri tutuyorum kendimi 1 ay daha izlemede kalayım diye. Bu kişi 39 yaşında genç de değil. Anlamıyorum.Bebek istiyordum ama şu an vazgeçtim bu fikrimden.
Araba yok iş yerinede gidemem ani baskın yapıp askeri alanbelli ki bekarlık zamanlarında girmiş. ben burada okuduğum konulardan sonra hiçbir erkeğin masum olduğunu düşünmüyorum. bir kere girmekle kalmamıştır ikinci üçüncü hatları(telefonu) olabilir. gözlerimle görüp şahit olduğum için seni uyarmak istiyorum. mutlaka arabanız varsa altını üstüne getir arabanın ama çaktırmadan... gece karanlığı gibi takip et yaptıklarını. illa ki patlak verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?