Evliliğimizin daha 3. gününde eşimin arkadaşlık sitesine girmesi

Araba yok iş yerinede gidemem ani baskın yapıp askeri alan
iş zorlaşıyor yaniii... ayrıca telefonlarda gizli mod var yani girse de pek yakalamanız mümkün değil. söylerseniz bu ne böyle diye daha çok gizlenir bence açıkça sormayın sadece izleyin

iş zorlaşıyor yaniii... ayrıca telefonlarda gizli mod var yani girse de pek yakalamanız mümkün değil. söylerseniz bu ne böyle diye daha çok gizlenir bence açıkça sormayın sadece izleyin
Gmail hesabında Google etkinlik web geçmişinden buldum zaten. Telefon geçmişi temizdi. Onu bilmiyor belli ki. Çok zor ama bir ay daha beklicem somut delille karşısına çıkmak için. Az önce arkadaşın dediği gibi üyeliği silmek içindi diye bahane üretmesin

onu çok dedim yapacağı varsa da yapmasın diye

Ben olsam bir süre takipte kalırdım. Belki de merak edip bakti. Daha yeni evlisiniz yani öncesinde bir vukuatı yoksa biraz daha gözlemleyin bakalım.
Merak edemez oyle bi hakkı yok biz neden merak etmiyoruz aklımızın ucundan geçmiyor. Çok meraklı ise evlenmicek kimsenin hayatı ile oynamaya hakkı yok

Partner bulma sitesi

Şimdi onun yüzünü görünce bana dokununca ne yapacağım bilmiyorum. 1 aydır aşırı ilgi gösteriyordu suçunu bastırmak içinmiş demek geliyor içimden. Dün baska konuyla ilgili konuşurken gizli saklı olan işler heyecanlandırıyor beni dedi cuk oturdu üstüne

Aranizda kac yas var? Askerse onceden de yapiyordu belki siz farketmediniz. Sorun bence madem istemiyordu niye sizi secti? Kariyeriniz esinizinkine gore daha mi iyi? Arkadasimin sevgilisi doktordu. Kiz da hem genc guzel hem kulturluydu ama psikoloisi bozuk kizlarla aldatiyordu hep kimisi daha 17diydi. Bir de sahte hesaptan isletin bence. Belki sadece meraktan bakti.

esinizin gmail hesabini kendi telefonunuzun gmail, google hesabı olan yerine indirin sizin telefondan hesap acin. sonra da girdigi uygulamalari indirin, telefonunuzda emaili olduğu için uygulamalar direkt açılıyor zaten. şifreyi bilmeseniz bile hesaba şifre yollatip esiniz görmeden şifre icin gelen emaili silebilirsiniz

Cahilliğimden soruyorum, bu siteler hangi siteler? Bir de nereden bakılıyor
Ben bu sorunuzun uzmanı olarak(eşimi hep takip edrim ordan) googleden hesap ,etkinligim bölümü var ordan eşinizin telefonla hangi uygulama yada hangi şeyi aramış herşeyi görebilirsiniz

5 yaş var aramızda ondan daha güzel,bakımlı ve kültürlüyüm. kendi arkadasları onun yanında ay gibi parladığımı söyler. İşve cilve deseniz var kıpır kıpırım yanında hizmet değer vermek sevdiğini göstermek yetmiyormuş demekki. Anlamıyorum neden bu kadar erken olduğunu

bende görmüştüm. Eskilerden kalma demişti sevgili iken o yüzden üzerinde pek durmamıştım

Esinize sen ne kadar igrenc bi mahluksun bana bunu nasil yaparsin? Demediniz mi? Nedir bu sabirli olgun davranis. Kirin dökün sizi uzeni daha da üzün.
Katılıyorum artık. Yerinde verilmeyen tepki, geç geldiğinde hiçbir anlam ifade etmiyor

Siz evlenmeden evel girdigi yerdir. Belkide son gelen msjlara bakmistir kimbilir belkide hesabini kapatmak icin girip son bir kez bakmistir cikmistir hesabida kapamistir. Bence durum sandiginiz gibi degildir sanmiyorum.

Muhtemelen sizinle evlenmeden önce de giriyordu zaten, eski bir alışkanlığıdır. Şimdilik fevri davranma beklemede kal ama baktın durum aynı şekilde devam ediyor mutlaka aç konuyu, hala ne amaçla girdiğini sor.

Şurdaki konuları okudukça kendimden şüphe eder olacağım.BU hayatta duyduklarım,gördüklerim sonucu vardığım kanı en masum görünen insanın bile karanlık bir yanı oluyor.Ve hayatta insan sadece kendinden emin olabiliyor.
Bir erkeğinde ne halt ettiğini bilmek çok mümkün değil yapacak olan işteykende yapar.İlgisinden ilgisizliğinden mana çıkarmak falan tutmuyor.

Al karsina konus araniza daha cok sogukluk girmeden derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…