- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
Bilmiyorum nasıl devam etmem gerektiğini cok üzülüyorum bebeğim içinde kendim içinde ne cok isterdm askla doğmus bi bebek olmasını
Bravo ya gerçekten güzel bi yorumSiz bu aşk sevgi olayına fazlası ile takmışsınız. Aşkla doğan ama sefil hayatlar süren çocuklar var. Sizin sorununuz sevdiğiniz adamla evlenmemek değil. Sevdiğiniz adam da sizi bu kadar ezseydi ilk aydan hırpalasaydı siz gene sesinizi çıkaramasaydınız şu an gene aynı durumda olacaktınız. Tek farkı aşkla doğmuş olması mı yani?
Aşktan sevgiden daha önemli sorunlarınız var sizin.
Hiçbir adım atmakta gelmiyor içimden sanrm depresyona girdim hiçbişy keyf vermiyor önerilerinizi dikkate almaya calscamEşinle mutlu olmanın yollarını ara.o adım atmıyorsa sen at ortak paylaşmaktan mutlu olacağınız ortamlar aktiviteler yarat.ne bileyim bi uyum bi sıcaklık yakalamaya çalış.elinden geleni yap baktın olmuyor çocugunu mutlu bi ortamda büyütmek için başka bi adım atman gerekecek
Aileme söylemek onları sadece üzmeye sebep olcak idare et diyecekler iyi biri kocan diyecekler cnkü bi kapının arkasında yasananı ancak yasayan biliyor maalsf
Daha iki aylık evliyken şiddet gördüm evet hemde anlamsız bi sebepten bastan iyi baslayamadk anlayacagınız (Bak arkadaşım zaten hiç tanımadan evlenme sebebiniz sadece (Evlenmek) değil mi öyle yazmışsiniz. Çok m.ediyorum çocuk dahi yaptiginiz bu adam ne konuda sizi mutlu ediyor. Şiddet mi uyguluyor eve ekmek mi getirmiyor yada ne bilim baş basayken kötü mü davranıyor ilgisiz mi umursamiyormu sizi ? M.ediyorum sonradan yorum yapmak istiyorum
Sanki istediğim cewabı bulmus gibiyim tesekkür ederim anladığınız ve güzel yorumunuz için (( iki ay olmustu evleneli daha neyin ne oldugunu çözemeden hamile kaldm afedersnz cekilme yöntemyle korunuoduk cekilmedi cekilmediği gibide ayaklarımı yukarı kaldırdı yani güvenim okdr yıkıldı ki bebek olaynda bile... bna sormadı fikrimi almadı.. tabi nasiptr bebekte hemen oldu iyi ki var ama gidişat yanlıstı bebeği de reddedebilirdim bu adam hep böyle işte sonunu düşünmez hiçbir işe düşünerek girmez((Eşinden şiddet görmüyor olsaydın, eşinle mutlu olmak için çabala,iyi bir eşmiş mutlu olmaya çalış derdim. Ekonomik bağımsızlığını sağlayamazsan bu hayattan kurtuluşun yok gibi.
Eski sevgilinizi duyunca kıyamet koparan abinize söyleseniz ya eşim beni hırpalayıp dövüyor diye. Bakalım abin kıyameti sadece seven insanları ayırmaya karşı mı koparıyormuş? Yoksa tipik yurdum insanı gibi el ele sevgili görünce ortalığı velveleye verip sokağın ortasında dövülüp öldürülen kadınları görmezden gelenler gibi mi abin acaba?
Bir de eşin sen istemeden nasıl çocuk yaptı o kısmını anlamadım?
İnanın böyle bir cahilliği nasıl ysptm bilmiyorum kabullenemiyorm bi türlü aptallığımı sanki ozaman hersey bnm dısımda ilerlemişte buralara kdr gelmiş gibi baskası böle konu acsa ne akılsz insanlar var diye düşünürdüm ama insan basına gelince anlıyor bebek olayı 2.ayında evliliğimin geri cekilmesine güvendiğim için oldu cekilmedi ve ayaklarımı yukarı kaldrdı işte ne bileym yasayan bilio en iyi bi devlet işi var inşlh ona ugrascam olması gerek biliyormGüzel arkadaşım 20 yaşındasınız falan diye düşündüm inanın ki. Yaşınız küçük de değil. Hadi evlilik bir buhran anında oldu d açocuk nasıl oldu? Ne demek bana da sormadı yaparken diye. Yani ne desem elimde kalıyor. Lütfen hayatınızın bundan sonrası için düşünerek adım atın. Şu an korunuyor musunuz mesela? Korunmuyorsanız korunun. Kendi geleceğinize dair kendinize dair içinizde yapmak istedikleriniz neler? Bebeğinize bakacak birileri var mı? Kurslara ya da kendinizi geliştirmek adına aktivitelere gidebilir misiniz? İş hayatına girmek isterseniz nasıl olur? Kpss mi düşünürsünüz? Şimdiden kitaplarını alıp çalışabilirsiniz. Bundan sonra çocuğunuz için ayağı yere basan sağlam adımlar atmaya çalışın.
Yalnız o korunma yöntemi değil. Siz korunmamışsınız yani haberiniz olsun. Hala aynı yöntemle korunduğunuzu zannetmeyin diye söyleyeyim dedim. Ayrıca hadi böyle bi durum oldu diyelim ertesi gün hapı da alabilirdiniz ama siz salmışsınız hayatınızı adam nereye çekerse yaşıyorsunuz.Sanki istediğim cewabı bulmus gibiyim tesekkür ederim anladığınız ve güzel yorumunuz için (( iki ay olmustu evleneli daha neyin ne oldugunu çözemeden hamile kaldm afedersnz cekilme yöntemyle korunuoduk cekilmedi cekilmediği gibide ayaklarımı yukarı kaldırdı yani güvenim okdr yıkıldı ki bebek olaynda bile... bna sormadı fikrimi almadı.. tabi nasiptr bebekte hemen oldu iyi ki var ama gidişat yanlıstı bebeği de reddedebilirdim bu adam hep böyle işte sonunu düşünmez hiçbir işe düşünerek girmez((
İnanın böyle bir cahilliği nasıl ysptm bilmiyorum kabullenemiyorm bi türlü aptallığımı sanki ozaman hersey bnm dısımda ilerlemişte buralara kdr gelmiş gibi baskası böle konu acsa ne akılsz insanlar var diye düşünürdüm ama insan basına gelince anlıyor bebek olayı 2.ayında evliliğimin geri cekilmesine güvendiğim için oldu cekilmedi ve ayaklarımı yukarı kaldrdı işte ne bileym yasayan bilio en iyi bi devlet işi var inşlh ona ugrascam olması gerek biliyorm
Artık öyle bi hayatmz yok zaten hap olayını bilmyrdm bilmediğim gibide bebekte öyle hemen olmaz diye düşündüm ama hepsi aptallıgım işin özüYalnız o korunma yöntemi değil. Siz korunmamışsınız yani haberiniz olsun. Hala aynı yöntemle korunduğunuzu zannetmeyin diye söyleyeyim dedim. Ayrıca hadi böyle bi durum oldu diyelim ertesi gün hapı da alabilirdiniz ama siz salmışsınız hayatınızı adam nereye çekerse yaşıyorsunuz.
Bi erkek şiddet uyguluyor kesinlikle şizofrendir arkadaş. Arkadaşım ayrı demek kolay değil kendine de kocan da ayrıcalıklı davranmaya bak kendini mutlu hissetmeye çalış sonuçta bi yawrun var kocani hat safaya getirmemeye çalış belki senin bu cabani görüp vicdanı sizlar.. aklında tamamen bi ayrılık isteği yoksa kızın için tabi... eski sevgili dergisi die bişey yok onu da sil kafandan o sadece evliliğini dha zora sokar zaten yâr olsaydı bugün bu paylaşımı yapmazdin. Ne aileden ne başkasından fayda yokken sen kızına tutunup evliliğini isteyerek mutlu yuvaya donderDaha iki aylık evliyken şiddet gördüm evet hemde anlamsız bi sebepten bastan iyi baslayamadk anlayacagınız (
Etrafındaki erkekler abin,eski sevgilin ve eşin olacak mağara adamı resmen hayatını mahvetmişler. Bunda biraz senin cahilliğin de etkisi olmuş. Sanırım abinin çenesini belki de şiddetini çekmemek için acelece evlenmişsin.Sanki istediğim cewabı bulmus gibiyim tesekkür ederim anladığınız ve güzel yorumunuz için (( iki ay olmustu evleneli daha neyin ne oldugunu çözemeden hamile kaldm afedersnz cekilme yöntemyle korunuoduk cekilmedi cekilmediği gibide ayaklarımı yukarı kaldırdı yani güvenim okdr yıkıldı ki bebek olaynda bile... bna sormadı fikrimi almadı.. tabi nasiptr bebekte hemen oldu iyi ki var ama gidişat yanlıstı bebeği de reddedebilirdim bu adam hep böyle işte sonunu düşünmez hiçbir işe düşünerek girmez((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?