Evliliğimle ilgili yardım...

.evliligin sorumluluğu ve hic tanımadığınız bir adamla ayni eve girince hiçbir şeyin göründüğü gibi yada hayal ettiğiniz gibi olmadığını görünce pişmanlık yaşamaya başladınız.ah kafam keşke demeye başladınız.bu yuzdende suan size eşinizin yaptığı hersey ters geliyorda olabilir.kendi icinizdeki pişmanlığı, esinizin eksileriyle daha da körüklüyor olabilirsiniz.geçmişte yasanmaz bu güne gelin.esinizin artılarını bir düşünün.hep mi kötü bu adam hic mi iyi bir özelliği yok.yada icinizde ona karsi hicmi iyi hisler kalmadı.kendinizi doldurmayı bırakın esinizle konusun.belki oda sizin bu halinizden cok rahatsızdır.hakkınızda hayirlisi olsun umarim yoluna girer evliliğiniz.ayrıca o cocugu eşiniz tek basina yapmadı.kadınlar istemezse cocuk felan olmaz erkeginde ruhu duymaz.saglikla büyütmenizi dilerim..

Bilmiyorum nasıl devam etmem gerektiğini cok üzülüyorum bebeğim içinde kendim içinde ne cok isterdm askla doğmus bi bebek olmasını

Siz bu aşk sevgi olayına fazlası ile takmışsınız. Aşkla doğan ama sefil hayatlar süren çocuklar var. Sizin sorununuz sevdiğiniz adamla evlenmemek değil. Sevdiğiniz adam da sizi bu kadar ezseydi ilk aydan hırpalasaydı siz gene sesinizi çıkaramasaydınız şu an gene aynı durumda olacaktınız. Tek farkı aşkla doğmuş olması mı yani?
Aşktan sevgiden daha önemli sorunlarınız var sizin.

Bak arkadaşım zaten hiç tanımadan evlenme sebebiniz sadece (Evlenmek) değil mi öyle yazmışsiniz. Çok m.ediyorum çocuk dahi yaptiginiz bu adam ne konuda sizi mutlu ediyor. Şiddet mi uyguluyor eve ekmek mi getirmiyor yada ne bilim baş basayken kötü mü davranıyor ilgisiz mi umursamiyormu sizi ? M.ediyorum sonradan yorum yapmak istiyorum

Bravo ya gerçekten güzel bi yorum

Hiçbir adım atmakta gelmiyor içimden sanrm depresyona girdim hiçbişy keyf vermiyor önerilerinizi dikkate almaya calscam

Aileme söylemek onları sadece üzmeye sebep olcak idare et diyecekler iyi biri kocan diyecekler cnkü bi kapının arkasında yasananı ancak yasayan biliyor maalsf

Siz mutsuzken, üzülürken onların üzülmesi gerek zaten.
Yerinizde olsam varsa ablam, yoksa annemle paylaşırdım.

Eşinden şiddet görmüyor olsaydın, eşinle mutlu olmak için çabala,iyi bir eşmiş mutlu olmaya çalış derdim. Ekonomik bağımsızlığını sağlayamazsan bu hayattan kurtuluşun yok gibi.
Eski sevgilinizi duyunca kıyamet koparan abinize söyleseniz ya eşim beni hırpalayıp dövüyor diye. Bakalım abin kıyameti sadece seven insanları ayırmaya karşı mı koparıyormuş? Yoksa tipik yurdum insanı gibi el ele sevgili görünce ortalığı velveleye verip sokağın ortasında dövülüp öldürülen kadınları görmezden gelenler gibi mi abin acaba?
Bir de eşin sen istemeden nasıl çocuk yaptı o kısmını anlamadım?

Oncelikle eski sevgiliniz sizi zaten sevse abiniz karşı çıktı,tepki verdi diye sizi yarı yolda birakmazdi bunun farkında varın..
Bu güne kadar esiniz sizi hirpaladiysa o zaman sesinizi çıkartıp bir yol izlemeliydiniz siz üstüne "istemeden"çocuk yapmışsınız..
Belli ki size sahip çıkacak zihniyette bir aileniz de yok..
Öncelikle yardım alın esiniz suan problemli değilse siz de biraz adım atın..
Baktiniz olmuyor ayrılın..
Yani öfke ile kalkıp zarar ile oturmussunuz..

İnsan bir hata yapıp o anlık psikolojisiyle belki evlenir.ama çocuk yapmak ne kadar büyük hata.nasil güvendin de çocuk yaptın.insanlar sevdikleri mutlu oldukları kocalariyla bile evliliğe alisalim diye bekliyor çocuk yapmıyor.bu tam bir düşüncesizlik olmuş malesef hata üstüne hata yapmışsın.Bir de sevmediğin adam olunca ne yapsa ne dusunse yabancı geliyor sanırım.ustune şiddet varsa çok zor işin zaten.siddet son bulmazsa evlilik nasıl yürür bilmiyorum

Daha iki aylık evliyken şiddet gördüm evet hemde anlamsız bi sebepten bastan iyi baslayamadk anlayacagınız (

Sanki istediğim cewabı bulmus gibiyim tesekkür ederim anladığınız ve güzel yorumunuz için (( iki ay olmustu evleneli daha neyin ne oldugunu çözemeden hamile kaldm afedersnz cekilme yöntemyle korunuoduk cekilmedi cekilmediği gibide ayaklarımı yukarı kaldırdı yani güvenim okdr yıkıldı ki bebek olaynda bile... bna sormadı fikrimi almadı.. tabi nasiptr bebekte hemen oldu iyi ki var ama gidişat yanlıstı bebeği de reddedebilirdim bu adam hep böyle işte sonunu düşünmez hiçbir işe düşünerek girmez((

İnanın böyle bir cahilliği nasıl ysptm bilmiyorum kabullenemiyorm bi türlü aptallığımı sanki ozaman hersey bnm dısımda ilerlemişte buralara kdr gelmiş gibi baskası böle konu acsa ne akılsz insanlar var diye düşünürdüm ama insan basına gelince anlıyor bebek olayı 2.ayında evliliğimin geri cekilmesine güvendiğim için oldu cekilmedi ve ayaklarımı yukarı kaldrdı işte ne bileym yasayan bilio en iyi bi devlet işi var inşlh ona ugrascam olması gerek biliyorm

Hızlı karar vermenin çok kötü sonucunu yaşıyorsunuz, çocuk olmasaydı boşanın derdim mutsuzlukla yürümez ama çocukta var her anlamda zor bir hayat Allah yardımcınız olsun

Tanımadığım bir hanımefendi için içim parçalanırcasına üzülürken; aynı oranda tanımadığım heriflerden haysiyetlerine tükürecek kadar iğrendim.

Hayatınızı mahvetmişler ablacığım, geçmiş olsun...

Yalnız o korunma yöntemi değil. Siz korunmamışsınız yani haberiniz olsun. Hala aynı yöntemle korunduğunuzu zannetmeyin diye söyleyeyim dedim. Ayrıca hadi böyle bi durum oldu diyelim ertesi gün hapı da alabilirdiniz ama siz salmışsınız hayatınızı adam nereye çekerse yaşıyorsunuz.

Şu terbiyesizlik kabul edilemez ama. Tecavüzden farkı yok. Ahlaksız herif. Ama ertesi gün hapı alabilirdiniz. Sizin eliniz armut mu topluyor indirip bacaklarınızı hemen bir duş alsaydınız. Böyle iğrenç bir adam baba olmayı haketmiyor.
Devlet işine dört elle sarılın. Sınavlara falan hazırlanmanız gerekiyorsa şimdiden çalışın. Çalışmama izin vermiyor falan kabul edilemez. Hakkınız bunlar sizin.

Artık öyle bi hayatmz yok zaten hap olayını bilmyrdm bilmediğim gibide bebekte öyle hemen olmaz diye düşündüm ama hepsi aptallıgım işin özü

Daha iki aylık evliyken şiddet gördüm evet hemde anlamsız bi sebepten bastan iyi baslayamadk anlayacagınız (
Bi erkek şiddet uyguluyor kesinlikle şizofrendir arkadaş. Arkadaşım ayrı demek kolay değil kendine de kocan da ayrıcalıklı davranmaya bak kendini mutlu hissetmeye çalış sonuçta bi yawrun var kocani hat safaya getirmemeye çalış belki senin bu cabani görüp vicdanı sizlar.. aklında tamamen bi ayrılık isteği yoksa kızın için tabi... eski sevgili dergisi die bişey yok onu da sil kafandan o sadece evliliğini dha zora sokar zaten yâr olsaydı bugün bu paylaşımı yapmazdin. Ne aileden ne başkasından fayda yokken sen kızına tutunup evliliğini isteyerek mutlu yuvaya donder

Etrafındaki erkekler abin,eski sevgilin ve eşin olacak mağara adamı resmen hayatını mahvetmişler. Bunda biraz senin cahilliğin de etkisi olmuş. Sanırım abinin çenesini belki de şiddetini çekmemek için acelece evlenmişsin.
Bundan sonda kendin ve çocuğun için güçlü olmaya çalış.yavaş yavaş evden bile olsa iş yap,biraz birikim yap.bu esnada da eşinle çok inatlaşma ve herşeyden önemlisi korun.
Biraz birikim yaptıktan sonra al ayrıl. Bu hayatın tekrarı yok.mutsuz evlilikle çocuğunu da kendini de heder etme.
En kısa zamanda herşeyin düzelmesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…