Evliliğimle ilgili yardım...

Canim benim istersen evlenmeden önce bilmem kac yil flört et asla bir insani ayni cati altina girmeden taniyamazsin. Bence sen orada takilip kalmissin. Bebisinde var madem, biraz pozitif düsünmeye calis. Bak ne güzel esin sana sahip cikiyormus

Eşimin kafası farklı çalışıyor dedin örnek versen keşke gerçi dayak atması bile psikopatliginin belirtisi de neyse

Oncelikle geçmiş olsun cnm .Rabbim yardimcin olsun. Çok zor bi durumun içine dusmussun. Bazen bi sinirle kizginlikla aldigimiz kararlar tüm hayatımızı nasıl olumsuz etkiliyor dimi.bende benzeri bi durumdan geçtim sayılır. Ama o süreçte öyle dualar ettim ki .rabbime yalvardim ki.çok şükür senin durum gibi pismanlik yaşamadım hamd olsun.hiç eşini karşına alıp konuştun mu bak böyle böyle ben mutsuzum felan diye.bi konuş anlarsa anlar anlamazsa sırf evlat için bi ömür mutsuzluk yaşanmaz ki ve emin ol sen mutsuz olunca xaten o evlilikten Hayır gelmez ve çocuk da kötü bi psikolojiyle yetişir. Ailenden büyüklerle istişare et cnm.peygamberimizin bu konuda önemli hadisleri var.evlilik kutsal bi müessese. Ve bol dualar oku öncelikle evliliginin düzelmesi eşine ısınman için. İnşallah mutlu mesut bi yuvaya kavusursun cnm eşinin en çok iyi tarafların bakmaya clis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…