Evliligimmi eski sevgilimmi

Yaa kardeş bu işler böyle işte. Erkek aldatinca yuvani yıkma, çocuklar babasız kalmasın olur, kadın aldatmaya meyillense bile ahlaksız, saygısız, namussuz olur. Gel sen dön bu yanlıştan. Ya boşan ya vazgeç. Kimse erkeklere olduğu gibi sırtını sivazlamaz.
O kadar haklisinki
Kocam beni aldatti herkes affet sans ver cocuk var duzelir dediler hatta ucuz dogurmusum haliyle sistim 25 kg kadar
Zayifla kendine bak kocani elinde tut dendi
Ayni seye kadin yeltense o...... Kahpe anneliginden utan
Namusssuz
Toplum erkegi boyle yucelttigi kadinida asagiladigi icin biz bu haldeyiz
Malesef kadinin adi yok ve bu konudada bile hemcinsler tarafindan yapilan ayrimcilik had safhada
Cunku neden kadin anne kadin insan degil sdce es ve anne
Duygulari yok dusuncesi yok
Kac yasindayken ne halde evlendigi kocasinin serefsiz cikmasi da farketmez
Kadin anne kirar dizini oturur ceker sabreder kadin varligi olan ama aslinda yasamayan biridir artik cunku neden 1 kez birini secti evlendi ve baskasina yan gozle baksa ayiplanir
Ama kocasi defalarca aldatabilir
Sevmeyebilir istemeyebilir o adam dayanmak zorunda degil ama kadin dayanir cunku anne
Zihniyetinize tukureyim!!!

O kadar haklisinki
Kocam beni aldatti herkes affet sans ver cocuk var duzelir dediler hatta ucuz dogurmusum haliyle sistim 25 kg kadar
Namusssuz
Malesef kadinin adi yok ve bu konudada bile hemcinsler tarafindan yapilan ayrimcilik had safhada
Kadin anne kirar dizini oturur ceker sabreder kadin varligi olan ama aslinda yasamayan biridir artik cunku neden 1 kez birini secti evlendi ve baskasina yan gozle baksa ayiplanir
Sevmeyebilir istemeyebilir o adam dayanmak zorunda degil ama kadin dayanir cunku anne
Boşan ozaman niye arada kaldım diyorsun. Madem niye evliliğim ile eski sevgilim arasında kaldım diyorsun. Eşinin yaptığı yanlışı senin de yapman gerekmez. ayrıl ama adamında evli olması buradakileri kızdırdı.

O kadar haklisinki
Namusssuz

Burda kimse sizin kocanizi ovmediki
Erkekler yapar affet diyen zihniyetler azinlikta bu forumda
Yorumlari isinize geldigi gibi okumayin
O adamla ayni ahlaksizliklari yapma cocuklarin var deniyo sadece
Kocan zaten berbat bir adam onu savunan yok
Siz yaptiginizin dogru oldugu dusunuyosaniz devam edin kendi bileceginiz bi is
Bosa gunaha girip kendinizi haksiz duruma dusurmekten baska bi ise yaramaz bu ikili durum
Bir an once ayrilin bence esinizden yeni bi hayat kurun

Son düzenleme:
Ne erkeğin nede kadının aldatmasının affı yok bana göre. Ama bir kadın hele hele bir anne daha olgun düşünmeli

Mutsuzsan boşanırsın ama liseli eli eski sevgilini hala evliyken düşünmek görüşmek ne kadar doğru? eşinizin düştüğü yanlışa sizde düşmüyor musunuz? her erkek zaten evimde mutsuzum der ne olacak 2 çocukla boşanacaksın sonra o da hemen karısından boşanıp seninle mi evlenecek böyle mi düşünüyorsun. Öyle düşünmeye devam et sen. Boşanacaksan başkası için değil kendin için boşan o zaman bunca zaman düşünmeyip o karşına çıkınca mı düşünüyorsun sende şu an kocanı aldatıyorsun. Ve bir evliliği yıkmayı düşünebiliyorsun.
Bende 3 bebe var 2 degil ucuzler
Karisindan bosanirsa benle evlenmicek
Cunku oda bende evlilik istemiyoruz
Onlarin evliligi bitik zaten
Adam kadini sevmiyo istemiyo ayrilar
Ayrilar eminim cunku her dk benle konusabiliyo msj atiyo hep musait
Karisiyla olsa belli zamanlar kaybolur ama o hep orda hazir

NeverOne NeverOne çok doğru söylemişsiniz gerçekten.
@haticeakan Bence aldatılmak ve çocuklar için evliliği sürdürmek çok zor.
Evet eşiniz size haksızlık etmiş aldatarak ama siz onun gibi olmayın...
Mutlu olmak sizinde hakkınız elbette boşanın yeni bir hayata başlayın.

Kimse senden iyi yapmışsın demeni beklemiyor. kimsenin de onayladığı yok bu durumu. Bizim yorumlara bak.. Siz söylediğiniz için söylüyorum kesinlikle yobazsınız. Günah görünce taşlama moduna geçiyorsunuz. Yargılama bacım, kendini bu durumun içinde buluverirsin..
Kadın bunun için konu açtıysa, hakaret duymak için açmadı.
Yol gösterici ol, böyle geniş olmazsın merak etme.
En fazla medeni olursun.
Hay agzini opeyim sen neredeydin
Birileride empati yapabiliyomus yaa
Hakaretin biri bin para
Az kaldı dovecekler beni

O kadar haklisinki
Namusssuz

Ee madem bu kadar dertliydin bosansaydin
Hatta şu an bosan
esin seni aldattı diye şunları yaptıktan sonra sen masum olmuyorsun
affetmeseydin madem bu kadar içine dert olacaktı
esin neyse sen de aynısın
ben çocuklara üzülüyorum böyle karışık iliskilerin ortasında kalmışlar yavrular yazık

Her dk sizle konuşuyo, mesaj atıyo... Hadi o ayrı..

Siz ayrı değilsinizki, her dk telefon ile nasıl uğraşıyorsunuz?
Eşiniz, üçüzleriniz yok mu, onlara ne ara vakit buluyorsunuz.

Hayır benim de ikizlerim var da ondan soruyorum, tek lüksüm vakit bulursam nette takılmak.. Sevgili filan yapcak vaktim yok yani:KK45:

Cocuklar hala var evet
Ama degisen birseyler var
Yillar
Yillar gectikce sabrimda gucumde tukendi
Dayanma noktasi diye bisey varya hani oraya geldim anliyomusun

E ne bekliyosun peki bu ilişkiden, boşanıp 3 çocukla birinin sevgilisi mi olacaksın,ailen afferim mi diyecek, ha kendi gelirim var kendi hayatımı yaşarım diyosan sen bilirsin

Siz yobaz kadınlar(kendin dedigin icin diyorum) kadın aldatilinca yuvanı yıkma diyorsunuz erkek aldatılırsa kadını o' ilan ediyorsunuz. Bravo.
anlamakta sikinti mi yasiyorsunuz. ben diyorumki KADINda ERKEKte kim olursa olsun esini aldatiyosa namussuzdur ahlaksizdir. esi kendini aldatmis NAMUSSUZLUK yapmis. kadin neden namussuzluk yapiyo diyorum. HAZMEDEMIYOSA BOSANSIN YAPMASIN diyorum. HAZM3DEMEYECK NEFSI AHLAKI NAMUDU OLAN INSAN ZATEN AYNI SEYI YAPMAZ DIYORUM. ama bu kadinda ayni seyi yaptgina gore esi gibi kendiside namus ahlak yoksunu diyorum.
ELESTIRDIGIM NAMUSSUZ DEDGIM SADECE BAYAN DEGIL .IKISIDE.

^^^eger bu dusuncem yokbazliksa evet ben yobazim. ALDATIN IKINZDE BIRBIRINIZI UYGUN OLAN BU desem yobaz demezdiniz bana degil mi diyorummmmmm.

ARTIK ANLADIGINIZI UMUYORUM.

sevgilinize mesajlastiginuz konuştuğumuz zamanları çocuklarınıza harcasiniz keşke

sonuçta evlisin ve kocanı aldatıyorsun. ne farkın kaldı kocandan?
kocana 3 çocuklu karısını aldattığı için gayet rahat şerefsiz diyebiliyoruz.
yoksa onun için de mi empati yapmalıydık?
karısı kilo almış, evde 3 tane ağlayan bebek, ilgi sevgi azalmış. adamcağız da napsın aldatmış mı deseydik?
tüh.
bundan sonra aldatan kocalara da empati yapalım da aldatan kadınların zoruna gitmesin, empatik olmayınca.

Bu konuyu niye açtınız?
Size yol gösterilsin diye mi?
Evliliğim mi,eski sevgilim mi? Diye sorulan bir soruya kadınlar ne cevap verecektir sizce, düşünmeye gerek var mı?

Elbette ki ayrılıp, kendi yolunuza bakmalısınız.

Aldatan herkes kadın ya da erkek cinsiyet farketmez,büyük adilik yapıyordur,burda yazamayacağım her türlü sıfata da layıktır. Bu benim fikrim..

Siz de böyle düşünün bence..
Erkek yapınca affediliyo da biz yapınca niye damga yiyoruz vs vs diye çamur atmayın. Herkes kendi hatasından, günahından, yanlışından sorumlu. Bu da sizin yanlışınız.

Merhabalar
Anne baba 2 ilkokul caginda cocuk ev kirasi faturalar gida okul ihtiyaclari kiyafet senede 1 tatil dersek bize ne kadar aylik para gerekir dersiniz?

Bu senin konun,üçüz diyosun burda da

Back
X