Evliligimmi eski sevgilimmi

Sende haklisin ne deyim

Evliliginizi bitirmeye cesaretiniz yok.boşanıp sevgili ile evlenme durumunda yok.eee o zaman sorun ne?daha doğrusu nasıl bir cevap bekliyorsunuz?ikisini bir arada yürütün derken bunu kast etmiştim.gidişat bunu gösteriyor çünkü.

Boşanın o zaman. Ancak eski sevgiliniz için değil kesinlikle. O da evli barklı, çoluk çocuk sahibi bir adam neticede.
Kendiniz için, mutsuz olduğunuzdan boşanın. Defalarca aldatıldığınız için boşanın. Hoş bunu bu zaman kadar neden yapmadınız onu da anlayamadım. Neden mutsuz bir evliliği yürütmeye çalışıyorsunuz? Çocuklarınız mutsuz bir yuvada zaten mutlu olamazlar ki..
Ayrıca birinin elini tutmadan diğerini bırakamıyor musunuz ki, daha evliliğiniz hakkında bir karar veremeden eski sevgilinizle görüşüyorsunuz ? Ondan bir güvence alma çabasındaysanız, umarım bir an önce dönersiniz bu yanlışınızdan. O belki de sizin gibi mutsuz değildir bile, belki kötü bir dönemden geçiyorlardır sadece... Her söylenen hikayeye de hemen inanmayın ve bir yuvanın, bir kadının ve en korkuncu o çocukların vebalini almayın derim.
Yalnız kalma riskini göze alın ve boşanın. Zaten boşanmanın ardından da ihtiyaç duyacağınız şey, bir süre yalnız kalıp duygularınızı tahlil etmeye çalışmanızdır bence.
Lütfen bu şekilde yaşadıklarınızın sonuçlarının korkunç olabileceğini unutmayın.

Kocamı boşar kendi ayaklarımın üstünde dururdum bir evlilikten çıkıp hemen bir ilişkiye başlamak yapılacak en saçma şey olsa gerek aldatıldım diyorsunuz o adamın karısına aynısını yapmayı düşünüyorsunuz.

Haklisin o kadinada aciyorum
Gerci ayrilar ama olsun
Iste caresizlik durdurdu
3 kucuk cocukla issiz nereye kipirdiyon
Ancak birakirsan
Onlar benim canim birakamadim
Kendimde surundum boyle yillarca
Ama artik katlanamiyorum
Çalışma olanağın nedir? Bir işe girsen bu adamdan da çocukların için nafakani alsan gül gibi gecinirsin. Kendi ailemden biliyorum ustelik annem babamdan nafakada talep etmedi bizden uzak allaha yakin modundayiz huzurumuz yerinde en azindn. Girip bir işe çalış belediyeden flnda yardım alirsin buyuksehirde oturuyorsan yeterki kendine yazık etme. O pis lekeyi cocuklarinin annesine sürme lütfen. Senin kocan nasil bi kisiliksizse sana eşi varken yazan adamda aynı farbikanin mali unutma lutfen canm

onun da yuvasını mı bozacaksın yani. mutlu olman kısa sürer. bugün senin için başkasını terk eden yarın başkası için seni terk etmeyeceği ne malum.

Çok tehlikeli bir yoldasınız adamla sürekli telefonda konuşuyorsunuz eşinizle ayrılmaya kalktığınızda eşiniz sizin durumunuzdan şüphelenip telefon dökümlerinizii çıkartsa suclu duruma duseceksiniz ki bana göre suçlusunuz boşanmadan başka bir erkekle konuşuyorsunuz. Mahkemede herşey aleyhinize işler çocukları aldatan biranneye verirmi acaba mahkeme

Sen sürekli para geçim temalı konular açan kadınsın. Kafan fazla karışık. Keşke kocan seni aldattığında ayrılsaydin da yanında kendine saygın olurdu.

Boşan hemen zaten evlilikten gözün korkmuş aldatılmışsında öbür adam senle evlenmem demiş onun dostu olursun ya boşanıxqn eşimle anlaşamıyorum desen herrkez akıl verir de bu ne sen eski sevgilimi unutamadım diyon resmen

Adam hala nikahlı ayrı olması bir şeyi değiştirmez ( ki bence bu bile kesin değil ) , ne yaşamış oluşan ol , sen de hala nikahlısın . Dolayısıyla sana yapılanı sen de başka bir kadına ve çocuklarına yapıyorsun . Adam senin duygusal boşluğundan faydalanıyor , bu çok açık . Lütfen vicdanın sesini dinle , sağduyulu düşün , her durumda yanlıştasın. Daha fazla ileri gitmeden görüşmeyi kesmelisin . Hayatınla ilgili , çocuklarınla beraber mutlu olabilmek için neler yapabilirsin ona kilitlen .

Lise aşkınız sizi unutamadığını söylüyor ama evli ve çocuklu öyle mi?
Boşanmamış olsa da karısıyla aynı yatağa yatmıyor öyle mi?
Kanmayın bunlara yahu, o kadar bdv okuyorsunuz.
Başkasından karşılık bulan evli adamlar hep bi boşanmak üzere olur zaten.
Siz kendi davanızı açın ve boşanın sizin akıl başka birine kaymış çünkü.

Beni ayiplayanlar kimseyi kinamayin
Insan kinadigini yasamadan olmez unutmayin
Bu bir hadis ama keşke bu hadisi düşuneceğinize evli bir adam ve evli bir kadının konuşması ne derece dogru onu düşunseniz. Burda aldatılmaktan canı yananlarin oldugu bir formda konu açmasaydınız kimse size aferin demez

boşanacaksanız bi zahmet biraz yalnız kalın.
eski sevgiliniz eskide kaldığına göre vardır bir hikmeti

Esinizin sizi aldatmis olmasindan ve cocuklariniz icin yillarca katlandiginizdan yakinuyorsunuz. Adi ustunde suan gorustugunuz kiside eski sevgiliniz vee evlii. Onun esini kendi dustugunuz duruma dusuruyorsunuz farkinda misiniz? Esinizden bosanmis olsanizda evli bir adamla gorusmek ne kadar dogru? Mutlu degilse bosansin ha bosanamadigi sebepler varsada adam akilli devam etsin yani. Bu durumdan kurtulmaya calisin bosluktan boyle bir hata yaptiginizdan eminim. Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz.

Aldatan kocayi affetmek bir acizlik, evliyken milletle asna fisna edip aldatan kocayi aldatmak iki acizlik. Bu rezil hayati kendine reva goruyosun biz ne diyelim devam et

Ha su an gorustugun adamin senin icin karisini bosayacagini sanmiyorum. Seninle gonul eglendiriyo seni kullaniyo o kadar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…