- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Sende haklisin ne deyimYa bu daha mı kabul edilebilir bir şey oluyor aldatmada?
"Sadece telefon konuşması" nedir ya? İlla buluşup öpüşüp sevişmeniz gerekmiyor, bu telefon konuşmaları da kabul edilebilir şeyler değil. Kocanız sizi aldatmış, sineye çekmişsiniz "Vay ben çile çektim, sevilmek hakkım" diye düşünüp böyle kabul edilemez ilişkiler içine girmeyi kendinize nasıl hak görebiliyorsunuz? Hani çocuklar için katlandınızdı?
Ya rezillik şu, bildiğin rezillik. Muhtemelen bu adam da yalan üstüne yalan söylüyor. Karısından ayrı yaşamakta olduğuna delil var mı elinizde? Salt telefon konuşmasından nasıl emin olabiliyorsun?
Başına gelenin aynını, başka kadınlara yaşatmaya utanmıyor musun? Yazık be.
Sende haklisin ne deyim
Çalışma olanağın nedir? Bir işe girsen bu adamdan da çocukların için nafakani alsan gül gibi gecinirsin. Kendi ailemden biliyorum ustelik annem babamdan nafakada talep etmedi bizden uzak allaha yakin modundayiz huzurumuz yerinde en azindn. Girip bir işe çalış belediyeden flnda yardım alirsin buyuksehirde oturuyorsan yeterki kendine yazık etme. O pis lekeyi cocuklarinin annesine sürme lütfen. Senin kocan nasil bi kisiliksizse sana eşi varken yazan adamda aynı farbikanin mali unutma lutfen canmHaklisin o kadinada aciyorum
Gerci ayrilar ama olsun
Iste caresizlik durdurdu
3 kucuk cocukla issiz nereye kipirdiyon
Ancak birakirsan
Onlar benim canim birakamadim
Kendimde surundum boyle yillarca
Ama artik katlanamiyorum
Bu bir hadis ama keşke bu hadisi düşuneceğinize evli bir adam ve evli bir kadının konuşması ne derece dogru onu düşunseniz. Burda aldatılmaktan canı yananlarin oldugu bir formda konu açmasaydınız kimse size aferin demezBeni ayiplayanlar kimseyi kinamayin
Insan kinadigini yasamadan olmez unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?