- 9 Haziran 2014
- 1.815
- 1.117
- 333
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Kısacası bu adam boşanmicak ve senle gönül eğlendiriyor öncedende önlemini alıyor evlilik düşünmüyormuş boşanmayıda düşünmüyor netEvt acikca dedi
Bende tmm ddm
Cunku benim de evlilikten gozum cok korktu
Birdahami tovbe
Kalmamis ki farki zatenKocanizdan farkıniz kalmaz böyle lütfen bu kötülüğü ne kendinize nede çocuklarınıza yapmayin eğer evliliginiz de mutsuzsanjz cocuklarinizla yeni bir hayata başlayın.
Namus yoksunu ne ya. ! Ne kada ayıp. Bu milletin namus bekçisi siz mi oldunuz ?senin o esiyle mutsuz dedgin eski sevgilin emin ol esiyle cok mutlu ama akli uckurunda olan serefsizin tekidir. sende namus yoksunusun ki esini aldatiyosun.
seni aldatiyosa kaldiramiyosan bu durumu bosan. haaaa sen zatrn sineye cekmissin guya cocuklarin icin o zaman sus otur sineye cekmeye devam et. esin seni aldatiyo die belliki esine saygin kalmamis , senin kendinede mi saygin yok ki aldatiyosun. once kendine saygin olsun . kendime nasil saygi duyabilirim die konu ac sonra bu konuyu acarsin. sinirlerimi bozdun ya gece gece . yapmayin boyle seyler .
sen ne yapmayı planlamıştın ki.Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Her neyse lise caglarimdaki sevgilim beni sosyal medyadan bulmus
Oda evli cocuklu mutsuz
Beni hala sevdigini unutamadigini soyluyo
Hergun ariyo konusuyoruz
Napmaliyim sizce bir akil verin siz olsaniz napardiniz??
Mutsuz oldugum bir evlilige cocuklarim icin senelerdir devam ediyorum. Birkac kez aldatilmama ragmen ayrilmadim cocuklarim icin affettim hep ama icimde hersey kirildi bitti
Guven yok
Her neyse lise caglarimdaki sevgilim beni sosyal medyadan bulmus
Oda evli cocuklu mutsuz
Beni hala sevdigini unutamadigini soyluyo
Hergun ariyo konusuyoruz
Napmaliyim sizce bir akil verin siz olsaniz napardiniz??
Kocasının yaptığıda o.... Kadın çok düzgün değil mi? Aferin demeliydik pardon...Namus yoksunu ne ya. ! Ne kada ayıp. Bu milletin namus bekçisi siz mi oldunuz ?
Konu sahibini tasvip etmemekle birlikte insanız... Duygularımızı kontrol edemeyebiliriz. Ayrıca telde konusuyoruz demiş konuşmanın içeriğini bilmiyoruz arkadaş olarak dertlesiyor olabilirler. Bu kadar yobazlık olmaz kadını o... ilan etmiş herkes !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?