yani şu cümleniz "erkekle ablası da kardeşi de sevgili olabilir birinden biri bırakmasaymış cart curt bana abes geliyor bu durum bunu olabilir kılmak da çok ahlaklı gelmiyor ki eşimin böyle birşeyi normal görmesi açıkcası akrabamdan herhangi birine ayrılsak yakınlık duyabilecek hissi uyandırıyor bu çok çirkin bir şey"
önce X ile erkek sevgili sonra olmadı kardeşi Y ile sevgili olabilir mi
ne var bunda bence de olabilir
hatta tanıdığım iki erkek kardeş ve bir kıza dair böyle ilişki de biliyorum
anneleri de karşı çıkmıştı hem de hoş olmayan bir tabirle ama sana ne dediler
önce birisi kız ile sevgili oldu sonra öteki sonra o da ayrıldı
ha sevgili olmak ilişkisinin boyutunu bilmiyorum cinsellik vs konusunda ama ülke gerçekliğinde ölen eşinin ardında kaynı ile evlendirilen o kadar çok kadın var ki
hatta 90 lı yıllarda eşi şehit olmuş, kaynı ile evlendirilmiş o da şehit olmuş üçüncüyü askere almasınlar diye haber vardı
eskilerde bunun filmleri vs de vardı
neyse siz bunu doğru bulmayabilirisiniz de bu eşinizi silmeyi gwerektirecek bir konu değil benim için zira adama yatağa üçüncü kişiyi çağırmış gibi yansıtmanın anlamı yok
ama sizin için bu çokkk önemli ise de tek çözüm boşanmak
zira bunları kurarak kendinizi yıpratıyorsunuz
önce X ile erkek sevgili sonra olmadı kardeşi Y ile sevgili olabilir mi
ne var bunda bence de olabilir
hatta tanıdığım iki erkek kardeş ve bir kıza dair böyle ilişki de biliyorum
anneleri de karşı çıkmıştı hem de hoş olmayan bir tabirle ama sana ne dediler
önce birisi kız ile sevgili oldu sonra öteki sonra o da ayrıldı
ha sevgili olmak ilişkisinin boyutunu bilmiyorum cinsellik vs konusunda ama ülke gerçekliğinde ölen eşinin ardında kaynı ile evlendirilen o kadar çok kadın var ki
hatta 90 lı yıllarda eşi şehit olmuş, kaynı ile evlendirilmiş o da şehit olmuş üçüncüyü askere almasınlar diye haber vardı
eskilerde bunun filmleri vs de vardı
neyse siz bunu doğru bulmayabilirisiniz de bu eşinizi silmeyi gwerektirecek bir konu değil benim için zira adama yatağa üçüncü kişiyi çağırmış gibi yansıtmanın anlamı yok
ama sizin için bu çokkk önemli ise de tek çözüm boşanmak
zira bunları kurarak kendinizi yıpratıyorsunuz