naçizane fikrim şu: bi erkek sevgili olsun nişanlı olsun evli olsun (evlilik son nokta zaten) bi kadını çantada keklik görüyosa orda sorun başlıyo, önceleri fiziksel özelliklerini eleştirmeye başlıyo karanlıkta görüp evlenmiş gibi, sonra temizliği yemeği anneliği vs sorgulanır oluyo, zamanla bilgisayarda daha çok vakit geçirmeye başlıyo, kafaları benzer çalışıyo genelde, senaryo pek değişmiyo yani, bu imajı çizmemek lazım, sevgili kızlara tavsiyem beni annenlerle ne zaman tanıştırcaksııın, ne zaman yüzük takcaaaaaz, ne zaman evlenceeez tarzı şeylerin ne konusunu açın ne talep edin, erkek savaşsın kız kısmı nazlı olur, ne kadar çabalarsa o kadar kıymetli olursunuz, evlendim dişi kuş oldum bu evlilik mutlaka sürmeli çocuğum için katlanırım imajı bi kere verilirse erkek nasıl olsa gidemez der aldatırda döverde söverde, kadın sınırını net olarak çizmeli, bu sınır sevgiliykende evliykende değişmemeli, taviz verilmicek şeyler olmalı, erkek net olarak şunu diyebilmeli: bu kadına el kaldırırsam gider, aldatırsam gider, çocuk elini kolunu bağlamaz, bence işin özü bu
yoksa evliliğin şu yılı bu yılı önemli değil, eşimi çok seviyorum gözümü onunla açtım, ona olan duygularım çok saf çok temiz çok özel,şevkat doluyum şehvet doluyum aşk doluyum ona karşı,ama yanlışı olursa ya da yanlışım olursa boşanırız yani bu kadar, entrika aramam arabeske bağlamam,aşkımdan ölmeyeceğimi biliyorum,ama aynaya bakamaz hale gelirsem işte o olmaz