Evliliğin bitmesi için bunlar yeterli mi?

Egedeyiz ya ondan heralde. Otla karnımızı doyurabiliyoruz.

Aslına bakarsan ben tatlı delisiyim. Bir kilo baklavayı bir otıruşta yiyebilirim. Abur cubur da severim. Ama eve sokmuyorum. Evde olmayınca yiyemiyorum. Sadece regl olduğum zaman eşim ufak bir kutu tatlı alır, bir de alışverişi aylık yapıyorum siparişe bir tanecik çikolata eklerim. Aylık abur cubur olayımız bu.

Ha bak herşeyin sağlıklısını yapmayı da denerim. Actifry alacaktım sonra daha kolayını keşfedip vazgeçtim. Kızartmanın her türlüsünü fırında yapıyorum. İnan çok lezzetli oluyor. Sebzeleri inceince doğrayıp zeytinyagı ve baharatlarla iyice karıştırıyorum atıyorum fırına. Üstüne sarımsaklı yoğur, misss. Patatesi de dondurulmuş alıp sıfır yağ ile fırına atıyorum. Paketten çıktığı haliyle, ek hiç bişey yok. Çok güzel oluyor, kızarmış patatesten ayırt edemezsin. Üstüne bol domatesli sarımsaklı baharatlı sos yapıyorum bazen.
Bende kızartma yapmam aynen fırında yaparım ya da seramik tava da bir kaşık yağ ile kapağını kapatıp yaparım, kilomun tek sebebi abur cubur ,eşim de bir huy var ben diyete başlayınca envayi çeşit doldurur neymiş agresif oluyormuşum :) ekmek de aman aman yemem bir kahvaltıda, hani şöyle kallavi yemekler yesem içim yanmaz:) hain çikolatalar cipsler:)

Buna bir son vermem şart kk hatunları hep çıtırmış meğer :)

Bende kızartma yapmam aynen fırında yaparım ya da seramik tava da bir kaşık yağ ile kapağını kapatıp yaparım, kilomun tek sebebi abur cubur ,eşim de bir huy var ben diyete başlayınca envayi çeşit doldurur neymiş agresif oluyormuşum :) ekmek de aman aman yemem bir kahvaltıda, hani şöyle kallavi yemekler yesem içim yanmaz:) hain çikolatalar cipsler:)

Buna bir son vermem şart kk hatunları hep çıtırmış meğer :)

Abur cuburu kesersen muhtemelen kilo vereceksin. Başka falso görünmüyor çünküm.

Evet ya. Bende aldım. Yani sanki babamın evinde yemek mi vermiyor lardı gibi evlenince kilo aldım. Verdim çok şükür şimdi. Ama sağlık problemi hamilelik dışında fazla kilo alan kadına erkeğin tepki göstermesini haksız bulmuyorum. Evet bize çok kırıcı geliyor ama adam alıyor 50 kilo eve geliyor70 kilo. O dönem eşim önümden ekmeği falan alırdı nasıl ağırıma giderdi. Şimdi kilo verince ekmeği önümden alır yada tabağına çok yemek aldın derse tesekur ederim. İnsanın ilk önce kendinin farkına varması gerek. Başkası söyleyince daha çok yemek isteniyor:KK43:
Aynen ben de 3-5 kilo degil tam da bu civar kilo aldım.Insallah en kısa zamanda geri dönerim eski halime. Ilk zamanlar baskalari deyince diyet yapmak istemiyordum simdi kendim istiyorum

Sıkıldım sürekli birileriyle gezmekten de eşine
Ben başbaşa gezmek istiyorum
Ömrümün baharındayım
Seni de öyle sanırdım
Dede varmış içinde meğer için geçmiş de
Neler dedim ama konusmakla anlamıyor. Tamam diyor iki gün sonra yine aynı

Ablalarım,kardeslerim.. İşin içinden çıkamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istedim.8 aylık evliyim.Eşimle severek ve daha cocukluktan flört ederek genelde benim fedakarlıklarımla ( şimdi anlıyorum ki ) evlendik.Eşimi çok seviyorum.Ama sanırım bitmenin eşiğine geldik.
Evlendikten sonra epey kilo aldım. Sürekli benim cok kilo aldığımı,bu sekilde cirkin gözüktüğümü ve acık acık olmasa da artık beğenmediğini dolaylı yollarla dile getirdi.Suan diyet yapıyorum birkaç kilo verdim,diyete devam ediyorum
Ama sorun şu ki evlendiğimizden yaklasık 2 hafta sonrasından beri eşim eve geliyor sadece tv izliyor, konusmazsam konusmuyor. Aşktan sevgiden samimiyetten bir haber. Afedersiniz ama cinsel anlamda da ben yanasmadan asla yanasmıyor. Yeni evli olmamıza ragmen 10 günde bir ben yanasmazsam o da pek oralı değil. Cevremde yeni evli cok fazla,buradan da okuduğum kadarıyla normal değil. Yürüyüş yapalım,birlikte birşeyler yapalım diyorum,sıkılıyorum diyor.Haftasonu da hep arkadaşlarımızla plan yapıyor ikimiz bişeyler yapamıyoruz. Sanırım yalnız kalmak istemiyor. Defalarca konuştum,kavga da ettim. Boşanmayı da dile getirdim.Seviyorum diyor.Cinsel problemi de dile getirdim.Söyledikten ertesi gün sonra güya istiyormus gibi yanasıyor ben konustum diye sonra yine aynı. Her yolu denedim aynı tas aynı hamam.Uzun oldu ama hakkınızı helal edin kusura bakmayın.Artık cok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum
sen bir izle onu gözlemle. ya hedefi evlenmekti ve evlenince hevesini aldı. ya da çevresinden kafa karıştırıcı biri vardır..

Ona odaklanmaktan vazgeç. Özgüven herşey hakkaten. Üzerine düştükçe kıçı kalkıyor afedersin. Sen mutlu, özgüvenli, neşeli olursan o sana dönüp bakacaktır inan. Bir de kilo gerçekten çok önemli etken. İlk yıllar ben de 2-3 çeşit yemek kek pasta hergün yapardım ama asla porsiyonumu şaşmazdım. Bir de cinsellik konusunda öğle arası bile aktiftik :KK14: ama şimdi senin hesap bir dolu problemlerden dolayı ölü gibiyiz. Allah kurtarsın ama sen de çabala. Önce kilo ver bi silkelen. Evlilik bu, sırf bişeyler yapmış olmak için de kurtarma girişiminde bulunma samimi olmaz. Sevgiler

Birisi olmadıgına eminim.Ama hevesini almış olabilir dediginiz gibi
o zaman kendinde ve tavırlarında değişikliklere git eşin bir noluyoruz ya niye böyle oldu diye bir otursun düşünsün. bol bol arkadaşlarınla görüş ya da düşünüyorsan bir işe falan girmenin tam vakti. sen evdeysen onun şikayetleri bitmez. gerçekten yoruluyorsa ilişkiye girmek için enerjisi de kalmıyordur. ben de aynısından var ordan biliyorum. üşeniyor resmen :D

Ona odaklanmaktan vazgeç. Özgüven herşey hakkaten. Üzerine düştükçe kıçı kalkıyor afedersin. Sen mutlu, özgüvenli, neşeli olursan o sana dönüp bakacaktır inan. Bir de kilo gerçekten çok önemli etken. İlk yıllar ben de 2-3 çeşit yemek kek pasta hergün yapardım ama asla porsiyonumu şaşmazdım. Bir de cinsellik konusunda öğle arası bile aktiftik :KK14: ama şimdi senin hesap bir dolu problemlerden dolayı ölü gibiyiz. Allah kurtarsın ama sen de çabala. Önce kilo ver bi silkelen. Evlilik bu, sırf bişeyler yapmış olmak için de kurtarma girişiminde bulunma samimi olmaz. Sevgiler
Tesekkur ederim,kilo vermeye calısıyorum ama epey aldığım icin bes altı ayımı alacak.Insallah o zamana kadar sabredebilirim. Sonra ne olacak merak ediyorum

kılo vermeye devam et en cokta kendın ıcın. kendıne olan guvenn artıp esınn dıbınde durmaktan vazgcgnde dıkkatnı cekeblrsın bnce... sabret bıraz bkle bakalm.. ayrlmak ıstemedgne gore vakte ve degsklıge ıhtyacnz var demekkı. hakknzda hayrlısı olsunn

Birisi olmadıgına eminim.Ama hevesini almış olabilir dediginiz gibi

Cinsellikte erkekler söz konusu olduğunda öyle bişey mümkün mü Allah aşkına. Ben yedim doydum gibi. Yani bundan sonraki 30 yıl tamamım:kk77: erkek bu yaaa. Bilen varsa beri gelsin

Tesekkur ederim,kilo vermeye calısıyorum ama epey aldığım icin bes altı ayımı alacak.Insallah o zamana kadar sabredebilirim. Sonra ne olacak merak ediyorum

Sonrasına düşünme. Düşüne düşüne ...çukuruna batarsın afedersin. Sen kendini iyi hissetmeye odaklan

Erkekleri neden robocop olarak görüyorsunuz?
Robocop değil ki bakışım. Cinsellik konusunda yaşadım yaşayacağımı tamam artık gibi bi durum olabilir mi diye merak ettim. Hani bi kadına deli gibi aşık olur onla biraraya gelemez hayata küser gibi durumlar farklı ama. Biriyle severek evlenmiş ama öncesinde cinselliği doya doya yaşadı diye şimdi çok da aktif olmayabilir gibi bir çıkarım mümkün mü? Demek istedim.

Robocop değil ki bakışım. Cinsellik konusunda yaşadım yaşayacağımı tamam artık gibi bi durum olabilir mi diye merak ettim. Hani bi kadına deli gibi aşık olur onla biraraya gelemez hayata küser gibi durumlar farklı ama. Biriyle severek evlenmiş ama öncesinde cinselliği doya doya yaşadı diye şimdi çok da aktif olmayabilir gibi bir çıkarım mümkün mü? Demek istedim.

Zaman zaman erkekler de cinsellik konusunda pasif duruma geçebilir. Bunda bazen fizyolojik bazen psikolojik sebepler rol oynar. Evet bir erkek doyuma ulaşıp bir müddet seks istemiyorum diyebilir. Evlilik öncesi cinsellikten mi bahsediyoruz öncesinde derken?

Back
X