Evliliğin hakkında bir fikir

Suskun deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
10
1
1
28
Ya arkadaşlar ben evliyim ve bir oğlum var 4 yıldır evliyim ve eşimin bana yaptıkları yüzünden ondan soğudum ve bir hafta önce kavga ettik ve birbirimize son bir şans verdik ama ben ona karşı artık hiç bişeyim yok maalesef bu ilgisizliği den dolayı ben başkasına mail etim ve bir başkasıyla konuşyrm ve o çok iyi biri ve bana değer veriyor sizce yanlış mı ypyrm o çocuğa hala evli olduğumu söyleyemedim boşandı dedim ve bundan sonra napacağımı bilmyrm eşimi sevmyrm ama bu çocuğa da değer veryrm napmalıyım kafam karışık çok eşimden de durduk yere ayrılamam değişeceğim dedi eğer değiştiğini görmezsem direk bitireceğim galiba

Eşinizin ilgisizliğimi sebep sizin başkasına olan ozeniniz ilginizmi. Bence yol yakınken dönün. Zamanla hallolur az sabır edin. Eger seviosanız ve sizi aldatmıosa derim. Ha tabi siz aldatıosunuz. O zman eşinize soyleyin bunu ben bitirmek istiyorum herkes keyfine baksın. Kınamıyorum buyuk cesaret. Allah ıslah etsin.

Haklısın tabiki bu yaptığımın yanlış olduğunu blyrm ama emin ol yaşadıklarımı bilseydin az bile olmuş ona derdin beni dövüp ağzım burnum kan içindeyken karşıma geçip dalga geçmiş bir insan o o yüzden acımıyorum ben yaptığım şey doğru demyrm ama affet ben böyle bir adamın düzeleceğine de inanmıyorum diğer adama zaten konuştum ara verdik eşimle aramdaki durum nolacağı belli olunca onunla tekrar konuşacağım belki

Evlisin çocuğun var daha 4 yıl olmuş ve bir başkasına biseyler hissettin . Verdiğin söz kocana çocuğuna olan saygın kısa sürmüş.. tamam kocanla anlasamayabilir hatta bosanabilirsin bunlara eyvallah .. amma evde çocuğun varken kocanla hala ayni yastığa baş koyarken yaptığın ( banlanmak istemiyorum ) çok büyük yanlış vefasızlık saygısızlık . Ayrıca adam boşandın sanıyo . O adam senin yanlışın , senin ne kocana ne yaptığın yanlışa saygın yokk. Gerçekten çok yazık keske böyle insanlar anne olmasa ...

Belki damarına bastın adamın bunu düşündün mü herkesin bi sabır noktası Var. Bi tokata sen başkasına meyil etmissin.tartışmamaya calıştınmı hiç. İlgisini beklememeye yada. Evladın varmış bak birde. Yıllarını vermişsin oturun konuşun beraber zaman gecirin. Evlilik terapistine gidin. Sadakat yükümlülüğü die bişey var. Eşiniz eger sizin boyle şeyler yaptıgınızı ogrenir kanıtlarsa tazminat bile odersiniz. İletişim kurmaya calışın eşinizle sevdigi şeyleri yapın. Sinirli ise susun biraz gecsin sonra siz konuşun. Ne bilim yapın bişeyler.

Duble aldatma başka açıklaması yok

Peki tamam benim yaptığım yanlış bunu kabul ediyrm ama siz olsanız dayağa karşı gül mü atarsınız anlamadım ben cidden zaten diğer cocukla bitti ama eşimlede olmaz blyrm ama oğlum için son bir sans verdim ona bakalım değişecek mi değişirse herşey çok güzel olabilir yoksa zor biraz gitmez böyle bugüne kadar ben sürekli ardına düştüm bundan so ra sıra onda bakalım beni kazanmak için bişey ler yapmalı ve bişey daha hiç bir kadın namussuzluk haricinde bir erkekten dayak yemeyi haketmez

Ben dayagi savunmadim farkindaysan ayrıca bizde eşimle evliliğin ilk senesinde itişmeli kavgalarımız oldu ama yerini bileceksin herkes kocasının delirme noktasını bilir ona göre davranicaksin ve bu devirde hiç bir kocanın kalkıp sebepsiz yere karisina vurucani sanmıyorum o kadar cahil birisiyle evlenmezsin herhalde . Bak yanlış anlaşılmasın hakettin dayak yedin demiyorum idare etmeyi bilmen gerek annem hep der ki ben istiyim her gün babandan dayak yerim kadın dediğin ağzını tutucak azıcık alttan almayı bilicek. Bunların hepsini unuttt varsayalım senin kocan psikopat dengesiz en ufak seylere patliyo. Boşarsın kardeşim ayrılırsın biter başkası ne demek yaaa ihanet ediyosun normal mi . Ayricaa o yeni adamla bitti konuşmuyorum falan bu yalanları bırak ilk mesajda değer veriyorum ona diyosun.. eşinle ilerleyen durumuna göre ona yol vericeksin yada devam ediceksin peki o adamın gunahi ne . Boşandın saniyo belkide sana yaslanıcak seninle ciddi düşünüyo belkide .. yazık ya gerçekten yazdıkça sinirleniyorum sacmaladim zaten bazı yerlerde . Bence sen al çocuğunu kocanida bırak o adamı da bırak kimseye yazık etme .....

Bunun adı yanlış değil başka bir şey , söylemeye lüzum yok.

Kimse aldatilmayi hak etmez , bosanip ne yapıyorsanız yapın .

Aldatan insanlar karaktersiz kişilerdir. Bu ismi kendinize yakıştırıyor musunuz ?

Üstelik annesinin, çok yazık.

Hayır tabiki de yakıştıramıyorum bir anlık düşebiliyor insan belki de allahtan tek dileğim bana doğru yolu göstersin haklısınız ne deseniz ve bunu düzelteceğiz Allahı izniyle beni kötü biri sanmayın belki de ona inat diye yapmışım ama nebilim nolursa olsun haketmez kimse dediğin gibi o yüzden biraz oturup düşünsem ve aklımı başıma toplasam iyi olur bence

En azından evladınız hak etmiyor.

Sebepsiz yere vurmayan koca ( lar ) , ilginç bir bakış açısı.

Sebepsiz yere vurmayan koca ( lar ) , ilginç bir bakış açısı.
Ya bu konuda bişey söyleyeceğim k. B bakmasın kimse hiç. Bir erkek seveni namussuzluk olmadığı sürece vuramaz ne olursa olsun güzelce konuşmalı karısıyla bir yanlışı varsa vurmak çözüm değil ki ben hamileydim sırf Tayyip kim selahattin demirtaş dedim diye bana tokat attı sizce bu normal bişey mi lütfen

Asla normal değil, doğru değil.

Hickimsenin kimseye şiddet gösterme hakkı yok.

Konu ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok.

Hani diyorsunuz ya namussuzluk dışında ( hiç sevmediğim bir kelime bu neyse ) vurmaya hakkı yok diye , o zaman şimdi siz hak etmiş mi oluyorsunuz ?

Aldatmak bu kadar kötü bir şeyse nasıl yapıyorsunuz bunu ?

Üstelik karşıdaki kişiye de bosandik diyerek onuda aldatmissiniz.

Bakın evet bir hata yaptım ama sadece telefonda konuştum seviyeli bir şekilde bu kadar onun dışında buluşma görüşme olmadı zaten artık onu daistemyrm 1 - 2 haftadır tanışmıştım ve bitti artık bu namussuzluk değil anladın mı önemli olan bunun farkına varıp pişman olup herşeyi dürüstçe anlatabilmek ve ben bunu Da yapacağım emin ol ve

Sebepsiz kimse karisi Kimse sebepsiz karısına vurmaz demissin.vurmanın dövmenin hiç bir haklı sebebi yoktur kusura bakmayın döven erkek aciz erkektir.

Sebepsiz kimse karisi
Kimse sebepsiz karısına vurmaz demissin.vurmanın dövmenin hiç bir haklı sebebi yoktur kusura bakmayın döven erkek aciz erkektir.
Bakın sebepsiz dediğim , durup dururken kalkıp kimse kimseye vurmaz ben dayagi savunmadigimi üstüne basa basa söyledim düzgün okuduysaniz eğri niyetliligin luzmu yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…