bende ilk ewlendiğimde cinsel birleşmeden sonra ağlıyodum..annem babam benim böyle şeyler yaptığımı düşünüyorlarmıdır acaba diye kendimi yiyip bitiriyodum.yüzlerine bakamıyodum hatta hamileyken büyüklerin yanına çıkmıyodum bile heeehee bunlar yattı kalktı çocuk yptı işte falan diye düşünürler diyodum.psikolojik olarak ypranıyo insan düşününce.üzülme canım sen daha çok tazesin zamanla herşey rayına oturacak.dert etme.
1 aylık evliyi,m.. her sey o kadar zor gelıyor ki bazen.. eşimi seviyorum çok severek bir sürü sıkıntılarla evlendik.. mutluyum ama bazen sanki değilim. evde hiç bişey yapmak istemıyorum. sadece uyumak istiyorum. yatmak ve boş boş tv izlemek..ya d abaşka şeyler. bazen eşime yemek yapmk masa hazırlamak bulaşık yıkamak evi temizlemek ev işleini yapmak mutlu edıyor. ama bazen hiç bişey yapmak istemiyorum. gidip mutfaktan bişey almaya bile eriniyorum bazen. bir de cinsellik.. alılamıyorumn sanırım. bazen kendimi çok kötü hissediyorum bittikten sonra.bazen normal .. evliliğe mi alışamadım nedsen bilmiyorum.evlenmeden önce tv alışkanlığım yoktu hiç izlemezdim şimdi izliyprum.. bekarken az uyurdum şimdi çok uyuyorum.. evliyken yemek yerdim şimdi yiyemiyorum.. her sey tersiğne döndü allak bullak odum.. toparlnamıyorum..
bende ilk ewlendiğimde cinsel birleşmeden sonra ağlıyodum..annem babam benim böyle şeyler yaptığımı düşünüyorlarmıdır acaba diye kendimi yiyip bitiriyodum.yüzlerine bakamıyodum hatta hamileyken büyüklerin yanına çıkmıyodum bile heeehee bunlar yattı kalktı çocuk yptı işte falan diye düşünürler diyodum.psikolojik olarak ypranıyo insan düşününce.üzülme canım sen daha çok tazesin zamanla herşey rayına oturacak.dert etme.
ya ama kendimi çok kötü hissediyorum yaa.. tarif edemiyorum anlatamıyorum yaa(
Sıkıntıdandır o. Eşin gündüzleri iştedir büyük ihtimal tek kalıyosun evde. Ne yapıcaksın sıkıntıdan uyumak isticeksin, tv izliceksin, internet falan :) Bir süre sonra işe falan gir 3-4 ay iyi gelir belki.. Bende sıkılıyorum eşim gelene kadar müzik, kk, ev işleri falan bide oğlumuzla (kedimiz) zaman geçiriyorum napıyim :) alışırsın sende..
Cinsellik konusu başka neden kötü hissediyosun ki kendini aslında iyi hissetmen lazım
cinselliğe gelince..neden kötü hissettiğimi bilmiyorum ama kötü hissediyorum işte.. belki cinsel hayata alışamadım henüz..işe girmeyi bende düşündüm fakat işe girdiğimde bazı şeyleri yapamıyorum geri kalıyorum. eşim iş gereği yurt dışına ve şehir dışına sık çıkan biri . gittiği zaman beni de götürüyor yanında bazen. hem tatil hem iş oluyor. onun dışında d yapmk istediğim bikaç şey var onlara engel oluyor. oyüzden hangisinden vazgeçmeliyim karar veremiyorum. eşim en geç 6 de evde olur ben çalıştığım zaman o saatlerde evde olmuyorum malesef. bir de eşim 10 gibi gider işe ben 8.30 da iş başı yapmak zorundayım. bunu da istemiyorum. birbirimize zaman ayıramıycaz.daha yeni evliyiz istemıyorum bunu da.. off bilmiyorum napıcamı
1 aylık evliyi,m.. her sey o kadar zor gelıyor ki bazen.. eşimi seviyorum çok severek bir sürü sıkıntılarla evlendik.. mutluyum ama bazen sanki değilim. evde hiç bişey yapmak istemıyorum. sadece uyumak istiyorum. yatmak ve boş boş tv izlemek..ya d abaşka şeyler. bazen eşime yemek yapmk masa hazırlamak bulaşık yıkamak evi temizlemek ev işleini yapmak mutlu edıyor. ama bazen hiç bişey yapmak istemiyorum. gidip mutfaktan bişey almaya bile eriniyorum bazen. bir de cinsellik.. alılamıyorumn sanırım. bazen kendimi çok kötü hissediyorum bittikten sonra.bazen normal .. evliliğe mi alışamadım nedsen bilmiyorum.evlenmeden önce tv alışkanlığım yoktu hiç izlemezdim şimdi izliyprum.. bekarken az uyurdum şimdi çok uyuyorum.. evliyken yemek yerdim şimdi yiyemiyorum.. her sey tersiğne döndü allak bullak odum.. toparlnamıyorum..
kızlar ben utangaç yapılı bi insanım normalde. kadınlar arası bile soyunmam falan. annemle adet oldum , ped ver vs buu gbi muhabbetlerimiz bile nerdeyse hiç olmadı. evlenince bende sizin gibi olurum sanıyordum. ama nedense olmadı. ben evlendim ertesi günü regl oldum. dolayısı ile bi süre bişi yaşamadım. sanırım bu açıdan rahattım. annem babamla düğünden sonra ilk karşılaşmamızda utanmadım.
birde sonradan cem yılmazın bi stand up ında sölediğine hak verdim. kadının biri tuvalate gittiğini sölemedi utandığı için. cem yılmaz da dedi ki niye insanlar sizi s.çmıyo mu biliyor dedi. yani işin özü bu aslında. sonuçta insanlar seni o işi yapmıyor bilmiyor. hamile olsan da olmasan da yaşasan da yaşamasan da yaptığını düşünüolar sonuçta.
bazen eşim birileri anladı tarzında bişiler sölediğinde ben de ona hep bunu demeye başladım . niye insanlar bizi yapmıyor diye mi biliyor. doğanın kuralı bu. ailende herkes de biliyor sonuçta. evlendirirken de bunu bliolar. hatta evlenmediğiniz de üzülürler bile. yani onlarında zoruna giden bişi değil. kasmaya gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?