Evliliğin ilk ayların da hamile kalmak....

bende bir süre sonra evlenicem.Allah bilir tabi ama en az 3-4 sene çocuk düşünmüyorum.öncelikle evliliğe alışmak ve işim de yükselmek istiyorum.çünkü çocuk olunca insanın kendine ait öncelikleri,planları,hedefleri ikinci plana atılıyo ister istemez:((

kişiden kişye göre deişir bu düşünce bende evlilikten 1 sene sonra düşündüm bebiş..

bende esime tayinim çıkmadan bebiş olmaz dedim.tayinim çıktı ama simdide kocayı bulupta bebek yapamıyorum.kısmetse esim görevden aralık ayınca gelcek bakcaz artık duruma inşallah hamile kalırım biran önce

valla bende 2.ayımda hamile kaldım,,,hiç hazır değildim anne olmaya,birde eşimle ve ailesiyle problemlerimiz vardı,bana baskı kurmaya çalışıyorlardı ,aileye alışmam onların her dediklerini yapmam adına,bence en az bir sene geçmeli evliliklerde bebek için....

bende 2 yıllık evliyim hemen hamile kalmak istemeyenlerdendim zaten borçlar vardı ilk sene. hem ilk zamanlarda olmamalı diyorum hemde genç yaşta anne olanlara gıptayla bakıyorum bu nasıl çelişki?ozamanlar içimde hiç annelik dürtüsü yoktu ama şimdi bebeğimin kokusunu duymak için çıldırıyorum ama olmuyor((

bende 2 yıllık evliyim hemen hamile kalmak istemeyenlerdendim zaten borçlar vardı ilk sene. hem ilk zamanlarda olmamalı diyorum hemde genç yaşta anne olanlara gıptayla bakıyorum bu nasıl çelişki?ozamanlar içimde hiç annelik dürtüsü yoktu ama şimdi bebeğimin kokusunu duymak için çıldırıyorum ama olmuyor((

Insallah Allah sanada kismet eder canima.s.

Daha çok küçüksün canım ben 26 yaşında anne oldum daha erkendi diyorum evliliğiniz biraz daha oturur sende daha olgunlaşırsın şimdi bunlaraı kafaya takmak için çok erken:1hug:

şuan bende 4 aylık evliyim. Nişanlıykende konuşuyorduk en 1 sene olmasını bekliyelim diye. Aslında çocukları ikimizde çok seviyoruz ama. Şuan için borçlarımız falan var. Biraz kendimizi toparlamalıyız. Kenara bir miktar para koymamız gerekiyor. Çünkü hamileliğimi rahat geçirmek istiyorum. Ve her türlü riske hazırlıklı olmak istiyorum. Her ay düzenli olarak özel bir doktora gidip doğumumu da özel bir hastanede yapmak istiyorum. Ayrıca zaten zorlanıyorum hem iş hem de ev işleri. Hem iki kişi yaşamayı öğrenmeden 3 kişi olmak daha çok zor gelir. İnşallah 1 - 1.5 sene sonra bende hamile olmak istiyorum.

Bende evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istemiyorum en az 1 yıl beklenilmeli ama

kısmet bakalım artık : )

bende 3.ayda hamile kaldım başta üzüldüm ama oğlumu görünce herşeyi unuttum şimdi iiki yapmışım diyorum genç anne oldum oğlumla büyüyüpgitcem

ben evlenmeden önce 2 kere yumurtalık ameliyatı oldum ve tek yumurtalığım var evlenmekten korkuyordum çocuğum olmaz diye ama evlenmeden ilaç tedavisine başladım ve isteyerek ilk geceden hamile kaldım şimdi halime şükrediyorum iki tane kızım var ve 5 senelik evliyimm

ya bende 2 aydı evliyim . 30 yasşım var.Cok gec evlendim. daha hamile diyilim. Dua edin

bende evlendik 1 hafta sonra adet gordum biter bitmezde hamile kaldim ve gercekten bende cok uzulmustum cok erken diye cunku esimde erken diyodu.hatta ben aptallik edip dusurmeye ugrastim,duser insallah dedim;agladim zirladim ama cok sukur Rabbim buna musade etmedi.simdi oglum 3 hafta sonra 1 yasinda olacak.iyi ki dogurmusum diyorum yoksa bu gurbet ellerde delirirdim o olmasa.herseyim o benim

güzelim tecrübeyle sabitirki bende 2 ayda hamile kaldım ve görücü usulu evlendiğim eşimi henüz çok iyide tanımıyordum birde ist. başka bir memlekete gelince zaten zor bir dönem geçirirken hamilelikle bu ikiye katlandı bence en az bir sene beklenmeli eşinle birbirinizi iyice tanıyp anlayana kadar ve yeni gittiğin ortama alışıp ayak uydurana kadar yoksa her şey hayat çok zorlaşıyor yanlış anlaşılma durumu çok oluyor eşim beni çok yanlış anladı mesala hamileliğimde ve aramıza soğukluk girmesine bile neden oldu malesef:çok üzgünüm:

valla bende 2.ayımda hamile kaldım,,,hiç hazır değildim anne olmaya,birde eşimle ve ailesiyle problemlerimiz vardı,bana baskı kurmaya çalışıyorlardı ,aileye alışmam onların her dediklerini yapmam adına,bence en az bir sene geçmeli evliliklerde bebek için....

hemen hemen aynı olayları yaşamışız güzelim evet en az bir sene şart çocuk için :1hug:

çok korktuğum birşey.. Çünkü çocuk yapmayı 2 yıldan az süreye düşünmüyorum. Ama kazayla kalırsam aldırmam.. Bir de ya aşka gelir kendimi tutamaz yaparsammm:bbo: geçen gün rüyamda üçüzlerim olmuştu.. Eğer evli olsaydım hemen yapmak isterdim..:emir_bebek:

canim insan ne icin evlenir, bir aile kurmak icin bebek sahibi olmak icin. bende evlendikten 2ay sonra hamile kaldim,bana sorarsan hicmi hic pisman degilim genc bir anneyim hatta ikincisinide dusunuyorum ama once ilk goz nurumu buyuteyim ilgisini sevgisini vereyim sonra Insallah Allah'im nasip ederse ikinci guzelligi karsiliyacaz, bana gore evlendikten sonra bebek dunyaya getirmeyi ertelemek zaman kaybi olarak goruyorum...

Bende evlendikten iki ay sonra hamile kaldım.Şuan iyiki olmuş diyorum.Annelik süper birşeymiş.Şimdiki aklım olsaydı oğlum üç yaşındayken bir tane daha olsun istrdim.Ama ailemin etkisiyle hep bir tane yeter dedim.Aslında ailem oğlum olmadanda, biraz durun hemen olmasın diyorlardı ama ozaman dinlememiştim.İkincide nasıl etkilendiysem.Neyse zararın neresinden dönülse kar derler hayırlısı bakalım.:sm_cool:

Ben evliliğimin ilk aylarında hamile kalmıştım
evlenince insanların ikinci yüzleri ortaya çıkar ya işte öğle oldu benim evliliğimdede
tabi ki pişman değilim kızım için
ama yeni evlenenler için söylüyorum ilk aylarda hamile kalmayın

bende hemen bebek sahıbı olanlardanım.. 3 aylık evlıyken 7 haftalık hamıleydım.
bebegım şimdi 3 aylık oldu bıle ...ama bız 5 yıl flort ve nışanlılık donemı yaşadıkve herşeyı paylaştık hayata daır...hep yanyana olduk ve bırbırımıze fazlasıyla guvenıyorduk.bızım hayatımıza değışık bır tat kattı berre ' miz..
ama kişilere ve ilişkilere gore değişir tabı ..

Back
X