Evliliğin ilk ayların da hamile kalmak....

Ben de evliliğimin erken aylarında hamile kaldım.
Kayınvaldemin yanında yeni bir evlilik...
Bekar kayın ve bekar 2 görümce...
Bir tane oğlum var ve çocuk bakmaktan, sevmekten nefret ettirdikleri için ikinciyi aklıma bile getirmedim.

Ben de evliliğimin erken aylarında hamile kaldım.
Kayınvaldemin yanında yeni bir evlilik...
Bekar kayın ve bekar 2 görümce...
Bir tane oğlum var ve çocuk bakmaktan, sevmekten nefret ettirdikleri için ikinciyi aklıma bile getirmedim.

çok zorlu bir dönemmiş canım senin için inşallah atlatmışsındır:öncelikle senin kendini hazır hissetmen çok önemli istemeden hamile kalınca hep problemli oluyor:rabbim gönlüne göre versin:

ben 4cu ayda hamile kaldim simdi 4.5 aylik tatli mi tatli bir fistigim var...keske ilk aydan hamile kalsaydim da simdi kizim 7-8 aylik olurdu :)))

Buyuk ıhtımalle ıstedıgım zaman hamıle kalamıcam ama ınsallah dusuncelerımın tersı cıkar ve hemen hamıle kalırım ( bır umut:) )

Ben de 2,5 senelik evliyim, borçtu şuydu buydu derken hep erteledik. 9 aydır uğraşıyoruz olmuyor bu sefer de :14: Keşke ilk günden denemeye başlasaydık diyorum, keşke hiç korunmasaydım ama maalesef zamanı geri alamıyoruz... İnşallah daha fazla beklemem, yoksa halim hal değil :50:

3 aylık evliyim ve korunuyorum. eşim de ben de istemiyoruz. gerçi olsa eşim çok ister ama bankaya kredi borcumuz var, sadece ben çalışıyorum, yaşım da küçük, kısacası en az 3-4 sene istemiyorum, yanlışlıkla olur diye çok korkuyorummm :26:

bende evliliğimin 4.ayında hamile kaldım..bana kalsa daha beklerdim yani istememezlikten değilde yeni evli olduğumuz içindi...eşim ilk söyledi bi çocuğumuz olsun falan çok ısrar etmedi öyle ben de ona uydum işte...iyiki de olmuş..biz bi isterken allah verdi iki... ikizlerimiz geldi dünyaya...şu an 1.5 yaşını doldurdular...bebeklerimiz çok küçükken sanırım bakımları zor olduğu için keşke biraz daha bekleseymişiz falan derdim ara sıra.. ama şu anda iyiki de olmuşlar tam zamanında diyorum allahım bizleri yavrularımızdan ayırmasın onların acılarını göstermesin bize...çocuk isteyenlerinde hayırlısıyla duaları kabul olur inşallah...genç anne olmak güzel bişey...:31:

Ben de evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım (1 ay zaten eşim yanımda değildi eğitimi vardı :)))
Hemen olsun istedim çok şükür Rabbim de nasip etti
şimdi 31. haftada bekliyoruz kızımızıı :emir_bebek:

7 ay sonra hamile kaldım ama kızım doğunca 7 ay boşa beklemişim keşke ilk gün hamile kalsaydım kızıma 7 ay erken kavuşurdum derim hep:)

ben de 4 aylık evliyim yalnız bu süreçte kimyasal bi gebeliğim oldu doktor 2 ay hamile kalma dedi şmdi 2 ay geçti kara kara düşünüyorum ki acaba hamile kalablr miyim inanılmaz güzel bi şeydi ve ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı fakat duruma alışınca ki 1 haftada düştü, çok çok güzeldi ya kesinlikle sayılı en büyük mutluluklardan birisi şimdi deli gbi istiyoruz hem de 4 aylık evliyiz nasippp :)))

Back
X