- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Merhaba herkese, şu aralar modum çok düşük
evliliğimde de sorunlar yaşıyorum sık sık. Daha birkaç ay oldu evleneli, ama bazı günler dengeyi kuramıyoruz, tartışıyoruz. Birbirimizin daha önce bilmediğimiz huylarını öğreniyoruz. Evlenmeden önce 4 sene boyunca beraberdik, o zamanları özlüyorum sanki. Evlenince her şey toz pembe oluyor sanıyordum ama öyle olmuyormuş. Benim de eşimin de hataları oluyor. Ağırlıklı olarak benim oluyor, sonradan geçiyor ama işte birbirimizi yıprattığımızla kalıyoruz. Şunu merak ediyorum, evliliğin ilk yılına özel midir böyle uyuşmazlıklar, iç daralmaları evliliği sorgulama falan? Ne yapacağımı bilmiyorum bazen evliliğimi sorguluyorum çok sık tartıştığımızda. Özellikle iki gün önce ilk defa birbirimize küs olarak uyuduk. Şu anda da aramız limoni, oldukça mesafeli konuşuyoruz birbirimizle. Öyle büyük bir sebep yok ufak tefek sebepler ceviz kabuğunu doldurmayacak tartışmalar ama aramızın limoni olmasına yetiyor. Üstelik ben aramız düzelsin barışalım diye üsteledikçe daha beter uzaklaştı eşim benden, bu nedenle artık üstelemiyorum bende ama çok canımı sıkıyor bu durum. Sevgiliyken ayda yılda bir tartışırdık onlar da hemen tatlıya bağlanırdı. Şimdi neden böyle anlamıyorum. Bunları çoğu insan yaşıyor mudur evliliğinde onu merak ediyorum. Yani alışma süreci olduğu için bunların yaşanması normal mi yoksa öyle bir şey yok mu? Düzelir mi acaba. Çok canım sıkılıyor. Kimseye anlatmak istemedim buraya yazdım, fikirlerinize/tavsiyelerinize ihtiyacım var gerçekten.