Evliliğin ilk yılında şiddet görmek

Buse1686

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
323
70
103
32
Eşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Şimdi tehdit ediyor şikayetimi geri çekmem için. Bunları yaşayan biri olarak şikayetimi geri almalı mıyım sizce ?

Hayır tabiki almayın ama yapar mi ? Ayrilmaniza razı ama dimi eğer yapar diyorsan ayrilmanizda sıkıntı çıkarmıyorsa geri alabilirsin. Ama bu şikayeti geri alldirma sadece size daha kolay ve sorunsuz yaklaşmak ise bilemiyorum siz tanıyorsunuz onu

Ayrılmaya razı mı değil mi bilmiyorum uzaklaştırma kararı olduğu için yüzyüze gelmedik o günden sonra.

Ayrılmaya kesin kararlıyım.

Hakkinda hayirli olsun cnm sonucta zulum cekesin diye evlenmedn sni gucsuz buldu dovuyo suzamana kdr neden sustuysan ilk tokatinda tepkini koymassan iste bole sonra isi buyutur insanlr gucu yettigni zayif oldgnu hissedince ezmektn cekinmez. Bir erkek karsisinda asla gucsuz caresiz durmayacksin. Her zmn kaybetme korkusu olacak...

Bende senin olaya benzer bi olay yaşadım, buradaki tüm kadınlar bana yardımcı olmaya çalışmışlardı, ama ben yurtdışında alabilecek tonlarca imkanım varken, hepsini reddettim, şimdi Türkiye ye geldim. İnşallah Türkiye de 'Kadına Şiddet" artık önemseniyordur??

Umarım

Allah kurtarsın böyle caniden. Resmen gözümde canlandı yazdıklarınız,bir an evvel boşanın sakın vazgeçmeyin.

Sakın çekme. 3.sayfa haberleri yıllardır böyle piskopatlarin kadınları öldürmesiyle doluyor. Hatta git savcılığa tehdit ettiğini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…