- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
Yanlış anlama ama neden durup dururken saldırdı, kavga mı etmiştiniz? Yoksa saldırmak için sebebe gerek duymuyor mu??Eşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Şimdi tehdit ediyor şikayetimi geri çekmem için. Bunları yaşayan biri olarak şikayetimi geri almalı mıyım sizce ?
Eşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Şimdi tehdit ediyor şikayetimi geri çekmem için. Bunları yaşayan biri olarak şikayetimi geri almalı mıyım sizce ?
Sakın develete sığın sonuna kadar , şehir değiştirmene isim değiştirmene bile yardımcı oluyorlar.Eşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Şikayetini geri almak neysede o kafadaki insanı koruma karari da şikayette durdurmaz. Tavsiyem kesinlikle iletisime geçme senin için güvenliği olan herhangi bir kurumda(kadın sığınma mor çatı...) kalabilirsin. Birsey daha bu çok önemli yarin oburgün bir sekilde seninle iletişime geçerek ben düzeldim beni affet gel barısalum dediğinde kesin bir dille reddet. Bu red cevabı adamı yüzseksen derece donduruyorsa o af dileyen adanada red cevabiyla sinirlenip tehditler savuruyorsa anla ki kesinlikle donmemelisin. Hiçbir sekilde inanma düzeleceği en fazla 3 gün sonra eskisinden daha beter olacaktır. Kurtulmaya bak biran önce. Hakkinda hayirlisiEşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Valla beni burda isteyen kinasin isteyen taşlasin.
Ben sizin gibi kadınlara üzülmüyorum.
Ben sadece o masum yavruya üzülüyorum.
Gayet sağlıklı saygılı bi kocam olduğu halde çocuk yapmak konusunda cekincelerim var iyi anne baba olabilecek miyiz vs.diye .
Dünyaya bi can getirmek bu kadar kolay olmamalı insan bu çağda nasıl bu kadar cahil bilinçsiz davranabilir bir sürü korunma yöntemi varken ben anlamıyorum?
Onca şey olmuş hala ve hala sikayetimi çekeyim mı diyorsunuz ?
hayır çekme tabi ki. daha ilk dayakta kaçıp gitmen lazımdı.
Canım çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla bir nevi yeni evlisin...Eşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Niye öyle dedin ki canım??Canım bunu sen mi söylüyorsun? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?