Evliliğin ilk yılında şiddet görmek

hı hı sikayetini geri almalisin evet canim. Kizim sen ne diyorsun tobe yarabbim manyak misin afedersin. Seni korkutmasina sindirmesine izin mi verceksin,ne sikayeti geri almaktan bahsediyorsun sen

Yanlış anlama ama neden durup dururken saldırdı, kavga mı etmiştiniz? Yoksa saldırmak için sebebe gerek duymuyor mu??

Hiçbir geçerli mazereti olamaz asla ancak kendince sizi dövmek için sebebi neymiş?

Sakın develete sığın sonuna kadar , şehir değiştirmene isim değiştirmene bile yardımcı oluyorlar.

hayır çekme tabi ki. daha ilk dayakta kaçıp gitmen lazımdı.

Allah belasını versin böyle insanların.sakın affetme yalnız başına dışarı çıkma

Havlayan köpek ıssırmaz. Şikayetini falanda geri alma

Kesinlikle alma daha kötü duruma düşersin bu sefer nasıl olsa herşeye katlanıyor diye daha kötü şeyler yapar allah korusun bide bebeğiniz var ona bile zarar verebilir böyle psikopat bi insan kendinizi düşünüyorsanız bebeğinizi düşünün ve böyle bi ortamda büyütmeyin.

Valla beni burda isteyen kinasin isteyen taşlasin.
Ben sizin gibi kadınlara üzülmüyorum.
Ben sadece o masum yavruya üzülüyorum.
Gayet sağlıklı saygılı bi kocam olduğu halde çocuk yapmak konusunda cekincelerim var iyi anne baba olabilecek miyiz vs.diye .
Dünyaya bi can getirmek bu kadar kolay olmamalı insan bu çağda nasıl bu kadar cahil bilinçsiz davranabilir bir sürü korunma yöntemi varken ben anlamıyorum?
Onca şey olmuş hala ve hala sikayetimi çekeyim mı diyorsunuz ?

Şikayetini geri çekmeyi değil asıl daha başka nerelere şikayette bulabilirsin onu araştır. Sen ona acıyarak onu iyileştiremezsin. Birgün çocuğunda sende o adamın elinde kalırsınız maazallah.

Şikayetini geri almak neysede o kafadaki insanı koruma karari da şikayette durdurmaz. Tavsiyem kesinlikle iletisime geçme senin için güvenliği olan herhangi bir kurumda(kadın sığınma mor çatı...) kalabilirsin. Birsey daha bu çok önemli yarin oburgün bir sekilde seninle iletişime geçerek ben düzeldim beni affet gel barısalum dediğinde kesin bir dille reddet. Bu red cevabı adamı yüzseksen derece donduruyorsa o af dileyen adanada red cevabiyla sinirlenip tehditler savuruyorsa anla ki kesinlikle donmemelisin. Hiçbir sekilde inanma düzeleceği en fazla 3 gün sonra eskisinden daha beter olacaktır. Kurtulmaya bak biran önce. Hakkinda hayirlisi

yani hiç bir sebep kocanı haklı göstermez tabi ama ben de sebebini merak ettim.bir de tabiki şikayetini geri alma ve sakın o adama yaklaşma ,öldürücem seni demiş daha ne olsun.

Savciliktan koruma isteginde bulun.
Adam seni tehdit ediyor.
Ucuncu sayfalara konu olma, Allah korusun.

+1

Bunca zaman niye hastadır dedin durdun? Hastaysa çek git kardeşim. Evlenmeden önce nasıl biriydi?

hayır çekme tabi ki. daha ilk dayakta kaçıp gitmen lazımdı.

İlk dayakta değil. İlk çok yüksek sesle bağırdığında , ilk sana kötü kötü baktığında , ilk üstüne yürüdüğünde , ilk küfür ettiğinde , ilk duvar yumrukladığında. Bunlar gelecek dayakların sinyalidir. Bir adam melek gibiyken bir anda pata küte dayak atan bir adama dönüşmez ya. Mutlaka sinyal vermiştir. İşte o sinyali alınca kaçmak lazım.

Canım çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla bir nevi yeni evlisin...

Kesinlikle alma şikayetini geri , eğer alırsan bu sefer dahada yüklenir yavrunada sanada yazık belli ki eşinde biraz değil bariz bir sorunlar var...Ailen yanındaysa onlara sığın tek başına dışarı çıkma bir süre gerekirse kadın sığınma evine git sana ulaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…