Evliliğin ilk yılında şiddet görmek

Korku filmi sahnesi gibi. Zoru neymiş k..ğin, psikopatın..??
Ya bunlar sadece uzaklaştırmayla nasıl kurtulur ceza vermeleri gerekmezmi??

Derhal kurtul o adamdan. Okurken dehşete düştüm. Ne diye katlanıyorsun canımsın ya o hasta ona yazık tamam da senin canının hiç mi kıymeti yok? Ya bir gün bebeğe zarar verse ağlıyor diye? Hem ne hastası merak ettim gelip durduk yere saldırmış.

Ölene kadar yolu var bence öldürmeyen acı güçlendirir hem, yani adam.güçlenmene vesile olmuş böyle adam şikayet edilir mi,etrafına mum dikip 7 kere dönmeli bebeğini de kurban vermelisin

O soru ne yaa,sanki ben yedim dayağı

şizofreninin bir tedavisi yok ama ilacla kontrol altina alinabiliyor.ailesi ya da devlet bunu zorla bi yere yatirip ilac kullanmaya baslamali. sizi öldürmelerini bekliyo heralde ailesi.

Çok sinirlendim ! İnşallah gem rabbinden hem kanunlardan bulur. Allah askına seni baskasının koynunda mı yakaladıda bu adam böyle dövdü seni dayağın hiç bir gerekçesi olamaz ama sebep neymiş kendince? Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun.. bide saçma sapan yorum yapanlara en az deli kocan kadar sinirleniyorum! Kadın şikayet etmese vay niye şikayet etmedin, kadın dava açmasa niye açmadın. Baktınız kadın herşeyi yapmıs hala saldırcak can sıkacak yorum bulmussunuz ya! Kadın sevdiğinden bayıldıgından değil ölümle tehtit ettiği için geri almakta kararsız! Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki bu pislik adam içerdeyse iki gün sonra çıkacak bizim ülkemizde kadın dövdü diye ağır ceza alan yok !!!!

Elleri kopsun inşallah ....sizin için çok üzüldüm ve o kadarda sinirlendim hiç zaman kaybetmeden boşanma davası açın koruma isteyin ki bu adam daha kötü şeyler de yapar Allah yardımcınız olsun

Asla şikayetini geri alma bu canavardan nasıl bir insana bunu yapabilir elleri kırılsın inşallah

Konu sahibi senin esin sizofreni degil miydi? Zaten hasta oldugu icin ceza almaz belki ama bir hastaneye yatirabilirler.
Onun icin de en iyisi bu olur.

Önce bir doktora görün, kocamdan öldüresiye dayak yedim ama şikayetimi geri alıp almamak konusunda kararız kaldım, intihar eğilimim var benim de.
Başına gelebileceklerin farkında değil misin?
Adamın gözü dönmüş, belki sana basit geliyor ama ölümcül darbe alabilirsin böyle bir anda.
Yada sakat kalabilirsin..
Yada seni bırakıp bebeği kaldırıp duvara atabilir...
Devam edeceksen bile bebek o evde yaşamasın, git sosyal hizmetlere ver

Allahim dogrumu ojuduklarim dehset dehset bu.yahu bu adam seni öldürur.gir kadin siginma evlerinemi gidiyorsun polisin kapindami yatiyorsun hangi devjrde yasiyoruz vallahi suan delirdim yaa

Kız sen deli misin? Adam psikopat, uzak dur ondan, gidebileceğin neresi varsa oraya git, koruma iste mahkemeden ama ona da güvenme, hep dikkatli ol, farklı bir şehirde bir akraban var mı? Telefonunu değiştir, klavyeden havlamak daha kolay bu adamlar için. Unutma kuzum bugün sana, yarın yavruna. Ailen ne diyor?

Asla şikayetini geri ve alma.
Hatta ekle hala arayıp şikayetini geri al diye tehdit ediyor diye.
Bu adam cani resmen.
Şikayetini geri alırsan zaten gazetelerden okuruz seni.

Şubatta,sana demistik ayrıl bu şizofren adamdan diye,ayrılırsam vicdan azabı çekerim diyordun sen ona acımıştın ama adam sana acımıyor.....söz dinle kurtar kendini ve yavrunu bu adam hasta anla artik,senle olacak is değil,3. Sayfalara çıkmak istemiyorsan kaç kurtar kendini devlete sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…