Evliliğin ilk yılları anlaşamayıp zamanla düzelen var mı?

Senin gibi kafalar yüzünden olur olma her insani şeye minnet duymalarınız yüzünden bizler de yanıyoruz lanet olsun bu düşünceye akıl diliyorum allahtan
Minnet duymak değil o. Evet herşey dört dörtlük olsa ne güzel ama insanlar hayatlarının belli dönemlerinde kısmak zorunda eğer yatırım yapıyorsa dar gelir grubu için söylüyorum. O da onların tercihi çok yadırganacak bir durum göremedim.

Artık o gruplar sizin gibi düşünenler sayesinde yok iki üç var artık Zengin ve fakir Yani aşırı paralı ve çok dar gelirli sayenizde gurur kaynağınız olsun

Tamam tamam anladık muhalefet edecek yer arıyorsun da burası siyaset yeri değil onu bildirelim . Yasak ! Hükümet koymadı bu yasağı forum yönetimi şimdi oraya bağlayacaksın belli :)

Tamam tamam anladık muhalefet edecek yer arıyorsun da burası siyaset yeri değil onu bildirelim . Yasak ! Hükümet koymadı bu yasağı forum yönetimi şimdi oraya bağlayacaksın belli :)
Hükümete düşman değilim bu kafalara düşmanım artık stop

Düzeliyo canm düzeliyo 6 yıldır evliyim ilk iki sene çocuk yapmadım sırf eşimin hareketlerinden dolayı evlenmeden önce hiç kıskanmazdı evliliğin ilk gününde bana mutfak penceresini açtırmamıştı balkon yıkayamıyor çamaşırları akşam astırıyordu dışarı çıkarken kim baktı kim bakmadı kontrol ediyordu kii bende onunla gezmeye gitmiyordum sonra üstüne borca battı yeminlen iki sene önce bitti borçlar rahatladık ancak.. neyse borçta üstüne gelince bu dahada delirdi kaç kez yüzük attım boşancam dedim falan sonra aile büyükleri araya girdi düzeldi adam borç yine vardı ama çocuk oldu bi rahatlık geldi çok şükür şuan iyiyiz maşallah maddi durumda düzeldi ilk günleri bidaha yaşatmasın Allah

Ilk yilimiz kavgayla gecti sadece kiskanclik yuzunden, karsilikliydi ama esim abartan tarafti. Disari ciktigilda bin kez arardi nereye gitmek istesem ille gelmek istiyodu resmen herseyi birlikte yapar olmustuk simdide oyle aslinda.
Kizimiz olunca dikkatini artik ona verdi azaldi.
Iki yil oldu nerdeyse hic kavga etmiyoruz.

İki senelik evliyim ilk bir sene içerisinde ettiğimiz kavgaların haddi hesabı yok diyebilirim
Ne alttan alırdık ne laf esirgerdik. .
Fakat sonra sonra Alttan almayida duracagimiz yeride öğrenmeye başladık .
Birbirimizi daha iyi tanımaya başladık ve artık saçma sapan kavgalar etmiyoruz . Tartisiyoruz tabi arada ama belli bir seviye içerisinde.
Bir kavgada ben alttan alıyorsam ötekinde de o alttan alıyor. En iyisi gönül almayi öğrendik.
Hem birazda kadınlarda şu durum oluyor erkek tabiriyle dir dir onuda en aza indirdikmi tadindan yenmiyor. Artık hem Cenem yorulmuyor hemde o ne demek istediğimi anlayabiliyor.
Evliliğin ilk senesi insanda şok etkisi yaratır özellikle erkeklerin birden sorumluluk alıp evlendiğini hala idrak edememesi bundan kaynaklanıyor. Benim eşim arkadaşlarıyla hergün kahveye dışarı oraya buraya giderdi bekar gibi davraniyordu ilk senelerde birde bu yakinlarda kahve huyu tavan yapmisti . ama şimdi bir tane arkadaşıyla dahi görusmuyor. İşten geliyor yaptığım yemekleri yiyor kızımızla oynuyor sonra uyuyor sanirim artik farkinda evliligin ne oldugunu ailenin ne demek oldugunu idrak etti ... Allah yuvalarimizi şerden korusun

Sanırım giyim konusunda erkekler çevreye göre hareket ediyor :) Bizim memleket turizm tatil yöresi yolda yazın bikiniyle gezenler bile vardır ama şu an yaşadığım yer de halk kapalı pardesülü o yüzden dikkat çekmemi istemiyor sanırım. sizin de memleket tutucu bi şehirse o yüzden memlekette karışıyordur

sanırım aradığım cvp buydu. Yorum için tşkr ederim

Parasını alamıyor borç veriyor tekrar aynı kişiye. sigaraya veriyor... Biriyle ortak bi yatırım yaptı gereksiz borca girdik. Evlendik evleneli hep bana karşı cimri oldu. istediğim küçük şeylere bile hayır dedi. Hiç gezmeye götürmez para gidecek diye ödü kopar ama olmadık şeylere de para harcar. yani sakındıkça daha beter para çıkıyor cepten ama hep sakınılan benm

15 aylık bebeğim var bakıcıya emanet edemem ki. Kreşler 2 yaşından sonra alıyor. Evdeyim oğlumdan ötürü zaten bende boş vakitlerde ders çalışıyorum. Önümüzde seçim var puanımı cebime koymak istiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…