arkadslarr benmde ,kayınvalıdem ve görümcelerim nişanlılıgımdan beri benmle hiç ilgilenmediler ne aradılar ne sordular,düğünümüz oluyor gelınlıkler yapılıyor esyalar dızılıyor eve oğlan kardeşlerinin evine geliolar eşyalar yerleştikten sonra beni cagırmıyorlar eve ne gelınlıgımı merak edıp sordular ne başka bışeyi ozamndan bır sogukluk öyle devam ettı aramızda hepsiyle bende eşimle sürekli tartışıyorum senın ailen beni sevmedi hep bana soguklar diye o da sen benm ailemden ne ıstıyon zaten sevemedın gitti diye birbirmizi yıyoruz bu arada beni aramayan ınsanlar simdi aranmak istiyorlar ve zeytinyağı gibi ustte cıkıp ee sen küçüksün arıcaksın oluyor ben aramadgım için onları hep bana laf sokma surat bıktım yani anlıcagınız ve daha 1 seneleık evlıyım bu kocamla bana cok yansıyor ınanın aileisnden dolayı bıkmış durumdayım daha gecen yılbasında aradım kayınvalıdemı ıyı sneler dılemek için sonra kayınpederı ıstedım konusmak ıcın konusmadı benmle telefona cıkmadı sonra kayınvalde agzına gelenı saydı ne saygısızlıgım kaldı ne başka bişey nedeni ise 4 haftadır arayıp somuyorum gitmiyorum dıyee buda eşimle bana cok ters yaznsıyo birbirimizi cok severken bu aile kavramları bizi birbirmizden sogututtp kavga etmemize sebep oluyorr napıcagımı bılemıyorum=??