iyi geceler HANIMLAR uzun zaman oldu sanırım konu temizlik hastalığım ilgili konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır eşimle problemlerimiz vardı evliligimiz sallantidaydi ama ben kendimi gerçekten çok yatistirdim ve düzelttim baya yol kat ettim yapacam dedim yaptım ilk önce evime 5 kişi olarak misafir çağırdım bu benim için imkansızdı ve çokta zor oldu yine sildim temizledim her yeri arkalarından yiyom içtikleri tabak bardak ve catallari porcozde bekledim birkaç defa yıkadım sonra 1 gün temizlik yapmadım denecek kadar az iş yaptım o gün dinlendim TV izledim içim içimi kemirdi sanki büyük suç işledim ama oturmanın tadını aldım çocuklarımı her gün yikamadim birer gün arayla yıkadım günde 1 kere duş a girdim şuanda yine temizlik yapıyorum hani bitiremedim tamamen ama yine hergun silip supuruyorum evin içinde herkezde bir rahatlık oldu ellerimi artık azalttım yikamiyorum sürekli hersey yolunda ama ben mutlu değilim artık eşimle bana annemin yanın da kötü davrandı bu evden s....... git dedi çok zoruma gitti bende eline tüm eşyalarını topladım verdim kavga ettik baya kovdum evden kötü davranmasının geçerli bir sebebi yok dengesiz ne desem gözüme bakıyor konuşamıyorum hiç öyle yapmazdı o gün Bi garipti neyse bu aldı gitti valizini gece yarısı oldu hiç bisey demeden çıktı geldi eve çocuklar da uyuyor bisey demedim eskilerin verdiği mutsuzluklar ve bana yaptığı haksızlıklar da eklenince kaldıramadım beni hep tehdit ederdi bu evden gidecem Bi daha gelmicem diye bende gerçek sanar korkar ağlardım yalvar yakar çağırırım şimdi düşünüyorum da keşke o zamn lar gitseydi bende suanki aklım olsaydı çoktan dönmüştüm arkami biz eşimle 3 yıldır iyiydik evliliğimizin ilk zamanları kedi köpek misaliydi aldatıldım defalarca çocukluk muş cahillik mis göz yumdum ve çok pişmanım sabah dedim ama eskiden korkardım başka kadınlarla goruscen beni bırakacak eve gelmicen diye şimdi öyle tehdit edip kandıramazsın açtım gözümü istediğin zaman gidebilirsin ne ararım ne sorarım dedim çok şaşırdı tuhaf oldu be olduda bu kadar kendinden eminsin dedi doymusum artık mutlu değilim dedim gık demedi ben artık gerçekten mutlu değilim sürekli istemsiz ağlıyorum tutamıyorum kendimi