Evliliğinde mutlu olanlar yazsın

Bu herkesin ilişki dinamiğine, karakterine, yaşam tarzına göre değişkenlik gösteren bir soru.
Evliliğimde mutluyum. Kafamın uyuştuğu, beraber eğlenebildiğim, kasmadan utanmadan her şeyi konuşabildiğim bir eşim var. Birbirimizi kısıtlamadığımız birey olarak gördüğümüz bir ilişkimiz var. Severek evlendik, sevmeye devam ediyoruz

burda öneriden çok seçtiğiniz eşin önemi var. düzgün olmayan biriyle sizin çabanızla hiçbir şey olmaz ama genel anlamda tartışma sırasında saygıyı kaybetmemek, farklı ilgi alanlarınız varsa birlikte sırayla yapmak ve özellikle ne kadar istemeseniz o hafta evde oturmak için can atsanız da haftada en az 1 kez dışarı çıkmak. yemek olur, yürüyüş olur ama o hava alınmalı 😊

Bu herkesin ilişki dinamiğine, karakterine, yaşam tarzına göre değişkenlik gösteren bir soru.
Evliliğimde mutluyum. Kafamın uyuştuğu, beraber eğlenebildiğim, kasmadan utanmadan her şeyi konuşabildiğim bir eşim var. Birbirimizi kısıtlamadığımız birey olarak gördüğümüz bir ilişkimiz var. Severek evlendik, sevmeye devam ediyoruz
İnşallah bana da nasip olur

Hanımlar ben özellikle mutlu evlilik devam ettiren arkadaşların bunu nasıl yaptıklarını merak ediyorum, önerileri nedir?
Nazar değmesin ama mutlu huzurluyum. Nasıl yapmak değil, kendime saygı duyuyorum. Kocama saygı duyuyorum. Kendime yakışacak şeyler yapıyorum aynı şekilde eşimde öyle. Karşılıklı saygı sevgi varken herşey mümkün

Birbirine yaşça yakın iki evlat,altına girdiğim büyük sorumluluklar ,patlamalar tartışmalar vs.....var
Saygıyı yitirdiğimizi düşünüyorum.
Toparkayabilmek için tavsiyeler almak istedim arkadaslardan
Yaşlarınız kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Tartışmalarınızın sebebi ne?

Birbirine yaşça yakın iki evlat,altına girdiğim büyük sorumluluklar ,patlamalar tartışmalar vs.....var
Saygıyı yitirdiğimizi düşünüyorum.
Toparkayabilmek için tavsiyeler almak istedim arkadaslardan
bir süre birbirinizden uzaklaşmayı deneyebilirsiniz. saygıyı kaybettiğinizi düşünüyorsanız birbirinize tahammülünüz kalmamıştır. ben olsam bu durumda özlemek isterdim

Back
X