Ben 9 yıllık evliyim bol bol konusuruz eşimin bir huyu vardır hatalarını kabul eder bir huyuda vardır degişim 1 hafta surer 1haftada ben idare edeyim neyse anlasılan bizim evlilik 15 gunde bir temizlik istiyor yerimseniben
Her evlilikte sıkı bir yaz-kış temizliği şart canım..Tazelenmek gerekiyor;ışıldamak,serinlemek ve serinletmek...a.s.
sanırım bızımde ıhtıyacımız var bu bakıma tatlicadiarzu
pekı nasıl temızlenecek fıkır lutfenŞeniz[/QUOT
a.s.Bizler birbirimizin örtüsü ve en değerlileriyiz..Aslında farklı yapılarda oluşumuzdan kaynaklanan ufak tefek problemleri abartmayarak;saygı ve sevgimizi asla yoksaymarak;ne lursa olsun gün sonunda birbirimize sevgimizi ifade ederek;özür dilemesiini ve anlamasını bilerek vs. evliliğimizde oluşan bazı lekeleri temizlemek basit aslında...
Bir kadın kocasına bir içim su verirse, onun için gündüzleri oruç ve geceleri
ibadetle geçen bir yılın ibadetinden daha hayırlı olur. Ayrıca verdiği her suyun
karşılığında Allah onun için cennette bir şehir kurar ve altmış hatasını bağışlar.. ve de Yine şöyle buyurmuştur "Hiç şüphesiz bir erkek hanımının ağzına verdiği bir
lokmadan ötürü (dahi) mükafatlandırılır."
Bir başka hadiste: "Erkek eşine verdiği bir içim suya karşılık (dahi)
mükafatlandırılır" buyuruyor..
Bu güzel öğütlerden anlayacağımız üzere;en ufak davranışarımızla bile eşimizi sevindirebiliriz;bu görüşle yaşadığımız zaman herşey yoluna girer zaten..coksekeriremsu
Düşünsenize;birbirini gerçekten seven eşler el ele tutuştuğunda günahları dökülürmüş parmakları arasından (yai böyle söylenmesinin amacı eşler arasındaki sevginin değeri..) Ve birbirlerine sevgiyle bakınca Rahman da rahmet nazarıyla izlermiş onları sevgisi coşarmış..coksekeriremsu ne kadar güzel..Bunları unutmayarak en güzel temizliği yapabiliriz aslında..a.s.
bence biz kadınlar herşeyin daha fazlasını yapabilecek güçteyiz.şahsen ben evimle ilgilenirken kocamı da ihmal etmiyorum.eşim yokken evimi eşim için temizliyorum ,eşim gelincede evliliğim için eşimi çok sevdiğim için eşimle ilgileniyorum.tabii birazda karşılıklı bi durum bu...
Peki arkadaşlar,bunları uyguladığım halde hep makara başa sarıyorsa ne yapmalıyım.Yoruldum silbaştan uğraşmaya.Eşim sonderece iyi bir baba,iyide bir insan.Sözüm yok.ama eş olarak defalarca sınıfta kaldı.hepsini denediğim halde en fazla 1 hafta düzelme oluyor.Ondan sonrada benim ona inancım güvenim kalmıyor.Ya ben ne yapayım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?