evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
evliliğinizin ilk gününde neler yapmıştınız, nasil geçmişti hatırlayan var mı?:nazar:

yemeğe cıkmıstık
sonra benim herif halı saha macına gitti :mymeka:
ben ağlayp sızlayıp durdum
gelince bi güzel kavga ettik :kızgın:
ayy yine aklıma geldi sinirlendim :kızgın:

evliliğimizin ilk günü daha düğün yorgunluğunu atamadan balayına gitmiştik.yolda geçmiş oluyor yani ilk günümüz.güzel günlerdi.

:roflol: sabah sabah yanlıs anlamısım yahuu :roflol:
ilk evlilik yıldönümü die okumusum
nese ilk evlendiğimiz gün maça gitmemişti kaydirigubbakcemile3
yatıp uyumustum mirmirmirmir

Hava kararana kadar evde tv izlemiştik. :roflol:
Sonrada markete gidip alışveriş yapmıştık.

evliliğimizin ilk günü daha düğün yorgunluğunu atamadan balayına gitmiştik.yolda geçmiş oluyor yani ilk günümüz.güzel günlerdi.

aynen.
bizde sabah 08:00 otobüsüyle ankara'ya gidip rahmetli kayınvalidemin mezarını ziyaret etmiştik. aynı gün ankara'dan da gece 00:00 otobüsüyle antalya'ya yola çıkmıştık.
200m engelli koşu gibi koşturmuşuz karayollarında kaydirigubbakcemile3

bizde öğleye kadar uyuyup
öğleden sonra kızılaya gezmeye gittik
akşam da balayına boluya gittik

ablamlar eşimin ablaları falan oturduk onlar gittikten sonrada geç saate kadar tv izledik...hatta sabaha kadar...

yakın arkadaşımızın düğünü vardı bizim düğünün ertesi günü ve gündüz o yüzden kalkıp kahvaltı ettik ailelerimize uğradık yarımşar saat sonra arkadaşımızın düğününe gittik ve gece taktığı takıyı kendisine idae ettik :)))) sonra antalyaya balayı için yola çıktık.

Hatırlamazmıyım 3,5 sene oldu.Şimdi biz düğün salonundan çıktık ve aklıma birşey geldi aklıma gelen şey...
--- Lise yıllarında arkdaşlarla konuşurken ölümle ilgili demiştimki ben kırmızı BMW 'de şaronpole yuvarlanıp ölücem :1ninca: çocukluk işte...
Neyse herkezin elini öptük arabaya tam binicem aklıma bu sözüm gelmezmi :1shok: bi anda panik oldum çünkü gelin arabamız gamyoncuiremsu kırmızı BMW amannn ben tırsmazmıyım eve gidene kadar ne dualar ettim ALLAH 'ım ilk günümü göreyim:roflol: eşime yavaş kullan hız yapma sölemiyomda sırnaşık şey
Neyse sağ salim bir şekilde eve geldik ayaklarım nasıl ağrıyor yere basamıyorum.Sonra yarım saat saçlarımda ki tokları çıkardık kafamçokkarıştı sonra ben bıcıbıcı yaptım kafam insin diye :))) sonra ımmmm :utangac: sölemem..... HMMM ondan sonra da uyudukkk, bir kalktım anammmm ben nerdeyimm :1shok: bu ev kimin çok güzel duygulardı ev mis kokuyor mobilyalar nevresimler herşey mis çok güzel di yaa bak şimdi aklıma geldi offf off . Sonra canım kocam kahvaltı hazırlamış ve yatağıma getirdi (TABİ BU İLK VE SONDU ) :mymeka: bi daha getirmedi .. N e sölim açıkçası daha fazla hatırlayamadım :)))

sadece evlilikte en mükemmel gündü :delphin:

yeni bir ev herşey çok güzeldi
sabah kahvaltımızı yaptık bizimki hazırladı gene daha sonrasında eşim arabayı değiştirmeye gitmişti işyerine gece yola çıkacaktık balayına oara yalnız kalmıştım
hiçte romantik olmamış yaa

Zaten butun gece uyuyamadik (aglamaktan uyuyamadim açikçasi)
pazar gunu teee ogle 2 de mi 3 de uyandim.
bi uyandim...allahim ben nerdeyim ? benim ne isim var burda annemmmm nerdesinizzz diye hiçkira hiçkira agladim.
sonra aciktim, sevgili kaynanam, amann sen alisveris yapma, ben yaparim demisti ya, kendimden emin olarak mutfaga gittim...
yiyecek olarak, 250g makarna, 4 yumurta, 1 paket peynir, 1 ekmek vardi...
biraz daha agit yaktim...esim uyandi geldi yanima neoldu diye
yaziklar olsunnnnnnnnnnn all, bakk, ailenin, ananin bize laik gordugu alisverise bak
evimizde bir çay paketi, bi kutu seker, ekmegimize surecek bir yagimiz, reçelimiz bile yok diye bagirdim
arabayida almislardi bizden....telefonlarimiz evlerimizde kalmisti...
komsudan esim araba rica ettide, aksam 6 da alisverise gitmistik.
sonra yemege gitmistik.
sonra esime babasinin evine gidip, telefon, arabasini, son kalan esyalarini almaya gitmisti.
bendeo gelene kadar, çeyiz odama girip, ailemin fotografina sarilip, anammmm, sen hakliydin benim ne isim var boyle bir ailede, sen simdiye sicak sicak yemegini, mis gibi çayini demlemissindir diye aglamaktan gebermistim.
ahhh ahhh...yine hatirladim o gunu...o igrenç gunu...
tabi beni asil agita iten detaylari pas geçiyorum...

Zaten butun gece uyuyamadik (aglamaktan uyuyamadim açikçasi)
pazar gunu teee ogle 2 de mi 3 de uyandim.
bi uyandim...allahim ben nerdeyim ? benim ne isim var burda annemmmm nerdesinizzz diye hiçkira hiçkira agladim.
sonra aciktim, sevgili kaynanam, amann sen alisveris yapma, ben yaparim demisti ya, kendimden emin olarak mutfaga gittim...
yiyecek olarak, 250g makarna, 4 yumurta, 1 paket peynir, 1 ekmek vardi...
biraz daha agit yaktim...esim uyandi geldi yanima neoldu diye
yaziklar olsunnnnnnnnnnn all, bakk, ailenin, ananin bize laik gordugu alisverise bak
evimizde bir çay paketi, bi kutu seker, ekmegimize surecek bir yagimiz, reçelimiz bile yok diye bagirdim
arabayida almislardi bizden....telefonlarimiz evlerimizde kalmisti...
komsudan esim araba rica ettide, aksam 6 da alisverise gitmistik.
sonra yemege gitmistik.
sonra esime babasinin evine gidip, telefon, arabasini, son kalan esyalarini almaya gitmisti.
bendeo gelene kadar, çeyiz odama girip, ailemin fotografina sarilip, anammmm, sen hakliydin benim ne isim var boyle bir ailede, sen simdiye sicak sicak yemegini, mis gibi çayini demlemissindir diye aglamaktan gebermistim.
ahhh ahhh...yine hatirladim o gunu...o igrenç gunu...
tabi beni asil agita iten detaylari pas geçiyorum...
Ay kıyamam ben sana senağlamasenağlamasenağlama
Ne güzel anlatmışsın valla yanında olup sarılasım geldi sana ŞenizŞenizŞeniz

düğünden sonra iki gün otelde kalmıştık
ilk günü öğlene kadar uyumuştuk, odamıza kahvaltı servisi istemiştik şöyle yatakta güzelcene romantik bir kahvaltı yapmıştık sonra :utangac:
sonrada öğlen yemeğinden sonra akşam yemeğine kadar otelin havuzunda yüzdük güneşlendik vs.
sonrada güzel bir akşam yemeği :asigim:
çok güzel bir gündü

Kazasız belasız o geceyi atlattıktan sonra :asigim: öğleye kadar uyuduk.
Sonra enfes bi kahvaltı sonrasında da balayı için almamız gereken ufak tefek şeyler için alışveriş ve akşamda bodrum yollarına düşmüştük.
Ahh ahhh....:delphin:

bak anlatıyorum ama kimseye sölemeyin haaa...şakkıdı

düğün gecesi 3 gibi yatağa kavuştuğumuzda çok acı duydum, beceremedik...
ertesi gün öğlene doğru uyandık, yine denedik yine beceremedik..

o kadar korkmuşum ki, çarşafta 2-3 damla bişey görüp eyvah kadın oldum diye, yataktan kafamı uzatıp yattığım yerden çıkartmıştım...

velhasılı ogün ne yemek yedik adam gibi, ne birlikte olabildik, ben sürekli ağladım, hem evlendim ne işim var burda diye, hem de bir türlü beceremedik galiba vajinusmusum diye....iğrençti, çok kötü bir gündü...:1no2:benneyaptımki

Back
X