E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
evliliğinizin ilk gününde neler yapmıştınız, nasil geçmişti hatırlayan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliliğimizin ilk günü daha düğün yorgunluğunu atamadan balayına gitmiştik.yolda geçmiş oluyor yani ilk günümüz.güzel günlerdi.
Ay kıyamam ben sana senağlamasenağlamasenağlamaZaten butun gece uyuyamadik (aglamaktan uyuyamadim açikçasi)
pazar gunu teee ogle 2 de mi 3 de uyandim.
bi uyandim...allahim ben nerdeyim ? benim ne isim var burda annemmmm nerdesinizzz diye hiçkira hiçkira agladim.
sonra aciktim, sevgili kaynanam, amann sen alisveris yapma, ben yaparim demisti ya, kendimden emin olarak mutfaga gittim...
yiyecek olarak, 250g makarna, 4 yumurta, 1 paket peynir, 1 ekmek vardi...
biraz daha agit yaktim...esim uyandi geldi yanima neoldu diye
yaziklar olsunnnnnnnnnnn all, bakk, ailenin, ananin bize laik gordugu alisverise bak
evimizde bir çay paketi, bi kutu seker, ekmegimize surecek bir yagimiz, reçelimiz bile yok diye bagirdim
arabayida almislardi bizden....telefonlarimiz evlerimizde kalmisti...
komsudan esim araba rica ettide, aksam 6 da alisverise gitmistik.
sonra yemege gitmistik.
sonra esime babasinin evine gidip, telefon, arabasini, son kalan esyalarini almaya gitmisti.
bendeo gelene kadar, çeyiz odama girip, ailemin fotografina sarilip, anammmm, sen hakliydin benim ne isim var boyle bir ailede, sen simdiye sicak sicak yemegini, mis gibi çayini demlemissindir diye aglamaktan gebermistim.
ahhh ahhh...yine hatirladim o gunu...o igrenç gunu...
tabi beni asil agita iten detaylari pas geçiyorum...