Evliliğinizin kaçıncı ayında hamile kaldınız

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
Evet kızlar hadi bana yardımcı olun. ben 18 aylık evliyim ve hamilede değilim çocuğumda yok. siz ne zaman hamile kaldınız. :CüvCüv::CüvCüv:

canım oncelıkle hayırlı mutlu bır evlılık dılıyorum sana....
velılıgımın 24.ayında
yanı 2 yılı bıttıgınde hamıle kaldım
suanda 9 aylık hamıleyım.
allah ısteyen herkese versin.
bence 2 yıl yeterli bır sureydi.
ama bu eşe göre iş olanaklarına şartalar göre değişebilir.
öyle eşler var ki
insan çocuk yapmayı bırak neden evlendim diyor.
allah herkese hayırlı eş versin

Evet kızlar hadi bana yardımcı olun. ben 18 aylık evliyim ve hamilede değilim çocuğumda yok. siz ne zaman hamile kaldınız. :CüvCüv::CüvCüv:

Biraz kaç yaşında olduğun da önemli canım
Biliyorsun sağlıklı hamilelik için 35i geçmemek gerek
Eğer maddi durumunuz yolundaysa
Ruhende birbirinize gerçek anlamda bağlandıysanız
Artık biz iyi bir aileyiz diyebiliyorsanız
Bebeğe güzel bi aile sağlayabilecekseniz
En önemlisi de ikinizde istiyorsanız ve
Çokta erken sayılmaz 18 ay

yok canım yaşım daha çok genç zaten sıkıntı orda çokmu erken diye.. yaşım 21. aslında benim sıkıntım ben yurtdışında yaşıyorum ve 2buçuk yıl sonra türkiyeye dönüş yapıcaz. şimdi yanımda kimse yok zorlanırım diye düşünüyorum..

Gerçekten de gençmiş yaşın
Ben 33 yaşındayım hala erken diyorum kaydirigubbakcemile3
Eğer eşinde seni destekliyorsa biraz daha bekleyebilirsin
Hem biraz birikim yaparsınız hem evliliğin tadını çıkarın
Yada gelmenize yakın yaparsın çocuk çift pasaportlu olur

eşim destekliyor ama benim içim rahat değil. sonuçta her erkeğin rüyasıdır evlat.
zaten benim düşüncemde öyle. biraz beklemem benim içinde eşim içinde çok iyi olacak.

bende 18 aylık evlıyım ve ıkı aylık anneyım evlılıgımın 7.ayında hemıle kaldım ama cok buyuk bı sorumluluk bence,hele tek basına cok cok zor ben aılemle baktıgım halde zorlanıyorum cunku ınsan rahatlıga alısınca cok zor oluyor fızıksel olarak olmasada ruhsal olarak cok yıpratıcı ama bır o kadarda guzel...

ben tam 1.yılımda hamile kaldım hatta evlilik yıldönümünde bıraktım korunmayı ve o ay hamile kalmıştım.ben 25 yaşımda evlendim 27imde anne oldum yani.bence acele etmeyin yaşınız henüz genç.tadını çıkartın.aileye yeni biri katılınca herşey çok değişiyor düzeniniz harcamalarınız vs vs vs..bence zaman var..

3ücü evlilik yildönemimizi kultamamıza 1gün vardiki hamile olduğumu öğrendik Yani evliliğimizin 36. ayında hamile kalmışım
çok güzel bir hediyeydi.
Kızım benim ömrümce aldığım en güzel en büyük hediyedir. Rabbime sonsuz şükürler olsun

Ben hamile kalmadan önce tüm tahlil ve tetkiklerinizi yaptırmanızı öneriyorum. Ben de 16 aydır evliyim. 1 yılın sonunda bebeği düşünelim dedik. Bir akrabamız bana evlendikten sonra doktora gitmemi rahim filmi falan çektirmemi söylemişti. Üşendim gitmedim. Bebek düşününce gitmeye karar verdik eşimin de tüm tahlillerini yaptırdık gitmişken. Eşime DR. normal yoldan bebek sahibi olamazsınız tüp bebek yada aşılamaya karar verin demiş. Şok olduk tabii. Amacım moralinizi bozmak deil tabiki. eşimin ailesinde de benim ailemde de böyle bi sorun yok. Herkesin çocuğu var yani. Demek istediğim inşşallah siz de öyle bir sorun olmaz. Ama vakit geçmeden öğrenirseniz iyi edersiniz. Bilgi vermek istedim sadece. Düşünmeseniz bile dr a mutlaka gidin içiniz rahat olur en azından

canım bu herkese göre değişir ben daha evliliğimin 3. ayında hamile kaldım bilerek tabi ama düşük oldu sonra 6 ay sonra tekrar kaldım allaha şükür bir oğlum oldu sonrada üç sene sonra bir kızım oldu allah sanada tüm istiyenlerede nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

ben 41. ayımdayım daha düşünmüyorum bebek 31 yaşındayım bu arada ilk çocuğu 35 yaşına kadar yapar ondan sonra bakarız duruma

biz 2.5 sene sonra bebek sahibi olduk hatta biz bu sene bile düşünmüyoduk ama bi kere kazaya geldik ondada tutverdi ama tam zamanında geldi bıdığım bende 22 mi bitirdim anne oldum erken yaşta anne olmak çok avantajlı hem bu yaşta bebek bakmak daha kolay 30 geçince çocuk sesini çekemiyosun zor geliyor hem zaten 35 ten sonra riskli oluyo ama sen bi kaç sene daha bekleyebilirsin

28 yaşındayım ve evliliğimin 7. ayında hamile kaldım planlanan bir gebelikti bazen çok erkenmiş gibi gelsede şimdi çokta iyi olmuş diyorum

6. ayındayım evliliğimin ama hamile kalmadım henüz, yani denemedik daha. yani denemedik derken ay anlatamadım korunuyoruz :roflol::roflol:

Niyetlenmedik demek istiyorsun sanırım
Bende 6 aylık evliyim ve niyetlenmedikte
Ordan öyle anlayıverdim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…