7 sene oldu...bazi arkadaslar sanirim yanlis anlamis..esler degistirilmez..bi insanin huyu neyse o ölene dek gider..ama esler en azindan birbirini mutlu etmek icin caba göstermeliler...tek tarafli olmaz bu isler.....lavinya arkadas sanirim senin yapacagin fazla bir sey yok...sabirla bekleyeceksin...eyer evliligini sürdürmek istiyorsan.....esinin iyi yönlerine bakmaya calis..Allah daha kötü durumdan korusun....benim esim haddinden fazla asabiydi...o sekilde devam edemeyeceyini anladi ve birazda olsa eski asabiligini birakti...öncelerden her sey icin kavga cikartiyordu...onun yaptigi tartismalari 5 yasindaki cocuk bile yapmazdi...ben zamaninda söyledim bu böyle gitmez diye cünkü tahamülüm kalmamisti artik ..insanin piskolojisini cok kötü etkiliyor ve yipratiyor sinirli bi insanla yasamak...ama simdi daha iyi...daha sabirli...belki zamanla düzelir...bizim durumumuz 3 sene sonra düzelmisti...bilmiyorum belki cocugumuz olduktan sonrada düzeldi..cünkü cocuklari cok seviyor esim....
tesekkur ederim baklava yorumlarin icin...en azindan benimle ayni seyleri yasayan biri olarak neler hissettigimi daha iyi anliyorsundur..insallah benim esimde degisir..esim bir bebegimiz olmasini cok istiyor ama bu asabiyet sorunu cozulmeden hamile kalmak istemiyorum.cunku kadinlar hamilelik doneminde daha da hassaslasiyorlar..ozaman esimin anlayisina daha cok ihtiyacim olacak ...acikcasi sirf bu yuzden cocuk yapma fikrimden vazgectm...aramizda ki problemin en buyuk nedeni de bu bebek konusu aslinda...bu konuda onu anlamadigimi dusunuyor..