• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilii byle hayal etmemitim..

okurken kendimi gördüm cnm bizdede farklı değil benim eşimde işten geliriz bilgisayar basında zaten h.sonumuz yok işten cıkar benim yanıma işe gelir (dükkanımız var ) cay içmeye abisinin yanına gider hep aynı tantana demekki bende cok üzülüyorum ama bi yandanda ii yönlerini düşünüp seviniyorum sükrediyorum hataa çünkü burda öle seyler okuyorumki okudukca eşimin basında bi haresi eksik diyorum kaydirigubbakcemile3
neysee cnm uzun lafın kısası hepsi aynı al birini vur ötekinee :mymeka:

vallahi burada ki seyleri okudukca bende sukrediyorum..hatta bu konuyu daha once acmak istedim ama her seferinde baskalarinin dertelerini okuyup vazgectim...kismet buguneymis..bugun icime su serpildi sizlerle paylastikca..suan gozumde okadar buyutmuyorum ama eminim ki esim yine benimle ilgilenmeyince sinir olcam:)

evet bazen sanaldada olsa içlerimizi döküp rahatlamak en iyi şeydir nasılsa yine dert yakındıgımız şeyler bizlerle bigünde olsun ohh çekeriz işte:))

evet bazen sanaldada olsa içlerimizi döküp rahatlamak en iyi şeydir nasılsa yine dert yakındıgımız şeyler bizlerle bigünde olsun ohh çekeriz işte:))

zaten insan en yakinlarina anlatamadigi seyleri burda hic tanimadigi yuzunu bile gormadigi insanlara daha rahat daha kolay ve daha ictenlikle anlatiyor...iyi ki varsiniz arkadaslar...zemuszemus

bence bırakın kendi haline. siz de başka şeylerle ilgilenin. örneğin eşim bilgisayarla ilgilenirken ben de kitap okuyorum. siz eşinize göre fazla ilgi isteyen bir yapıda olabilirsiniz ama eşinizin de verebileceği bu kadar demekki. ya da örneğin makyaj yapmayın o gelecek diye, serin siz de onun gibi, ohh ne rahat valla miszemuszemus

Çok mu şey istiyorsun ki:umursamaz: Valla bilmiyorum benimde evliliğe dair çok güsel hayallerim var..İnş. gönlüme göre bir evlilik yaşarım...İllaki zorluk olacak ancak birlikte aşılacak..

Canım en güzeli eşinle oturup konuşman. Benim ablamla eşi arasında 11 yaş var. Ama eniştem ablamın peşinde pervane. Evliliğinin ilk yıllarında onlarda zorluk çekti ama şimdi meyvesini yiyolar. Bence birazda sabır gerektiriyor.

Canım en güzeli eşinle oturup konuşman. Benim ablamla eşi arasında 11 yaş var. Ama eniştem ablamın peşinde pervane. Evliliğinin ilk yıllarında onlarda zorluk çekti ama şimdi meyvesini yiyolar. Bence birazda sabır gerektiriyor.

MASALLAH:nazar: Allah bozmasin canim...

evleneli 1 bucuk yil olacak...ama kendimi 40 senelik evli gibi hissediyorum...evliligimizde hic bir heyecan kalmadi..evlendigimiz anda bozuldu o buyu sanki..halbuki ne hayallerle evlenmistim...tam bir hayal kirikligi..esimle tamamen karakterlerimiz farkli..ben sakinim o sinirli,o herzaman kendi istedigi olsun ister ben arayi bulmaya calisirim ikimizinde dediginin ortasi olacak derim.ben o isten gelmeden once sirf onun icin makyaj yapip suslenrken o en paspal haliyle karsima gecip oturur..hafta sonlari bilgisayar basindan kalkmaz saatleeerce onun basinda vakit gecirir.ben birsey anlatirken dinlemez konsantre olamaz ama kendi anlatrken dinlensin ister.bunlar benim canimi o kadar yakiyorki..birde daha once ki tartismalarimizda sen aileni benden daha cok seviyorsun onlara daha duskunsun deyip sitem etmisti.evet hakliydi . bunun tek nedeni o! boyle olmasini bende istemezdim..ben onu ailemden daha cok sevmeye hazirdim ama o bunun icin bir caba da bulunmadi.hala bekarlik gunlerimi ozluyorum..annem babam yanimda olsa beni dinlerlerdi diyorum.onlar benimle daha cok ilgileniyordu..bu hayatta tahammul edemeyecegim seylerden biri ilgisizlik..ona sorsam benimle oldukca cok ilgilendigini soyler.hatta o bu evlilikte bir sorun olmadigini ikimizinde cok mutlu oldugunu dusunup birde boyle guzel bir evlilik icin zaman zaman da tesekkur eduyor.esim kotu bir insan degil.bana karsi saygili.inancli icinde Allah korkusu olan bi insan .hic bi kotu aliskanligi yok.caliskan.beni sevdiginden de eminim ama birazda benim istedigim gibi olsa..cok birsey beklemiyorum sadece bana benim ona davrandigim gibi davransa yeter...aramizda 8 yas fark var..bazen buyuzden mi boyle diyorum ama bununlada bir alakasi yok.aksine benimle daha cok ilgilenmesi daha anlayisli olmasi lazim...ne yapcam bilmiyorum.halime sukrediyorum ama bazende tahammul gucum kalmiyor..

merhaba arkadaşım aranızda sevgi saygı olduğunu belirtmişsin.çok güsel.bir aile terapistine giderseniz bence orta yolu blur daha mutlu olursunuz.kendini yıpratma bence daha fazla düşünüp.aşılamayacak bir sorun değil bukaydirigubbakcemile4

Çok mu şey istiyorsun ki:umursamaz: Valla bilmiyorum benimde evliliğe dair çok güsel hayallerim var..İnş. gönlüme göre bir evlilik yaşarım...İllaki zorluk olacak ancak birlikte aşılacak..

vallahi aslinda bana gore istedigim sey gerceklestirilmesi zor birsey degil...esim biraz daha gayret etse hayalim de ki evlilik gerceklesecek..ben her konuda fazla mukemmelliyetciyim sanirim.ozellikle duygusal acidan...maddi acidan eksiklige bir yere kadar tahammul edebilirim Allah gostermesin ama manevi olarak hic sanmiyorum..birakin duygusal acligi biraz eksikligine bile tahammul edemiyorum..hemen moralim bozuluyor..surekli ilgi bekleyen bir insanim..yapi iste...:sm_confused:

merhaba arkadaşım aranızda sevgi saygı olduğunu belirtmişsin.çok güsel.bir aile terapistine giderseniz bence orta yolu blur daha mutlu olursunuz.kendini yıpratma bence daha fazla düşünüp.aşılamayacak bir sorun değil bukaydirigubbakcemile4

tesekkur ederim yorumun icin beyelcim...evet bende asilamayacak bir sorun oldugunu dusunmuyorum ama arada sirada canim sikiliyor iste...:sm_confused:

sirf onun icin makyaj yapip suslenrken o en paspal haliyle karsima gecip oturur..hafta sonlari bilgisayar basindan kalkmaz saatleeerce onun basinda vakit gecirir.ben birsey anlatirken dinlemez konsantre olamaz ama kendi anlatrken dinlensin ister.bunlar benim canimi o kadar yakiyorki aynı benim eşim de öyleydiii bilseydim evlenmezdim çok pişmanım

sirf onun icin makyaj yapip suslenrken o en paspal haliyle karsima gecip oturur..hafta sonlari bilgisayar basindan kalkmaz saatleeerce onun basinda vakit gecirir.ben birsey anlatirken dinlemez konsantre olamaz ama kendi anlatrken dinlensin ister.bunlar benim canimi o kadar yakiyorki aynı benim eşim de öyleydiii bilseydim evlenmezdim çok pişmanım

ayni benim esim de oyleydi demistiniz simdi ne oldu ki esinize?

canım benim herkesin bir evlilik hayali oluyor ve evlenince şıp diye karşısında bulacağını zannediyor.Benimde evliliğim 1,5 yıla yaklaştı.Şunu anladımki tatlım karşındaki insanı olduğu gibi kabul edip yavaş yavaş dantel gibi işleyeceksin.Bazıları hemen motifi ortaya çıkarır,bazıları kanser örneği gibidir.İşlersin işlersin ama ortaya bir model çıkaramazsın.Çok zaman ister.Evlilik böyleymiş...Boşuna demezlermiş yuva-dişi kuş meselesini.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ayni seyleri su siralar bende yasiyorum.Kendim yazmis gibi hissettim valla!Bi de ben ailemden km lerce uzaktayimmafoldumben
konusacak kimsem yok.Esim bencil hep benim dedigim olsun diyor..Mesela bir harcama yapiyoruz bence soyle yapsak daha iyi diyorum.SANAMI sorcam diyor...
Kabakuvvet falan asla yapamaz da oyle sozleri varki tokattan daha cok acitiyor icimimafoldumben
Inanirmisiniz aglama krizinne giriyorum..Ben mutsuz bi hayat gecirmek icin evlenmedim kiimirmirmirmir
offf su siralar cok doluyum coookkk
Bazi kadinlari goruyorum.kocalari acayip kibar ne derlerse yapiyorlar bunu nasil beceriyorlar?

Canim öncelikle evliligin hayirli ugurlu olsun, Allah bir yastikta kocatsin sizi.
Bu gibi problemleri bir cok evli insan yasamistir, kadinlar evlendikten sonra genelde eslerinin ilgisizliginden yakiniyor. Tabiki yasayan icin hos bir durum degil, ama bunu esine söylemekte senin elinde.
Kisiligini degistirmeye calismak, baslayacagin en hatali nokta olur, cünkü kimse belli bir yastan sonra degismez. Esin seni degistirmek istese, degisebilirmisin? Belki bir müddet ama sonra yine ayni yere dönersin, cünkü insan özünü degistiremez.
Dedigim gibi, seninle daha cok ilgilenmesini iste esinden. Bunu isterken onu ne kadar sevdigini ve bize anlattigin gibi olumlu yönlerini anlatarak iste, ki o da senle daha fazla ilgilenmeye motive olsun.
Bende sakin yapida biriyim, nisanlimda tam aksine sinirlidir, yani siyahla beyaz gibiyiz anlayacagin. Aramizdada 2 yas 9 ay var sadece, yasla alakali olmadigindan emin olabilirsin, genellikle kisilik meselesi. Acik acik konusursan esinde duruma el atacaktir, sen üzme tatli canini.

ne sen değişmeye ve olduğunun dışına çıkmaya çalış ne de eşin ....
birbirinizi seviyor ve mutlu olmak hedefiniz ise ortak yolda buluşabilmek ,sağlam bir iletişim kurabilmek en mantıklı çözümdür...evlilik fedakarlık ister,biraz sen biraz eşler birbilerine yaklaşmak ve anlamaya çalışmak durumunda devamı için ...her insan kadın yada erkek ilgi ve sevgi ile beslenir... tüm bu düşüncelerini eşinle paylaşmalısın,iletişim çook önemli evliliklerde,içine attığın ve tüm bunları içinde sessizce yaşayıp, susup akışına bıraktığında sende yorulacaksın o da....

canım eger sorunlarını oturup konusup halledemiyceni düsünüyosan bencede bi evlilik terapistine gidin. çünkü bazen insanlar olması gerekeni,dogruyu en yakınından duydugunda pek önemsemez. dısardan birinin yorum yapması ona "galiba bi yerde yanlıs yapıorum" hissi uyandırabilir.

sanırım erkekler kadınlar gibi severek evlenmiyor. bakıyolar kıza, yüzü gözü güzel, ailesi iyi, ona uygun mu değil mi, hah bulduysa elde edene kadar peşinden koşuyor. nikahı basınca ohh rahat. gerisine gerek yok. evlenerek sırasını savdı, misyonunu tamamladı. ben artık erkeklerin böyle düşündüğünü sanıyorum.

Back
X