Evliliin pf noktalarn paylaalm m?

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
116
38
Diğer
evli bayanlar bekarlara nişanlılara püf noktalar verebilir misiniz

..ben oğrendim ki evlenince kendimizi bırakmayıp hem an bakımlı olcaz opuyorumnanaktan

sizinde vardır eminim ufak tefek sırlarınız

Kocanızla aynı anda bağırmayın.
Haklıysanız bile onun sinirinin geçmesini bekleyin.
Yoksa haksız konuma düşüyorsunuz.
Mutlaka biri alttan alacak evlilikte.
Tabi bu hep bir kişi olmayacak.
Dengeyi tutturursanız güzel olur,ben daha beceremedim.

eşinizden her daim incelik bekleme başta her şey ince gidiyor fakat zamanla bunlar değişiyor mesela benimki başta doğum günü ,evlilik yıl dönümü atlamazdı şimdi birini hatırlasa birini unutuyor .. bir bayan gibi düşünmüyolar biraz vurdum duymazlar cnm

eşinizden her daim incelik bekleme başta her şey ince gidiyor fakat zamanla bunlar değişiyor mesela benimki başta doğum günü ,evlilik yıl dönümü atlamazdı şimdi birini hatırlasa birini unutuyor .. bir bayan gibi düşünmüyolar biraz vurdum duymazlar cnm

unutturmam zaten gunler oncesinden geri sayım yapılırvereliniortak

bırbırınız uzerınde hakımıyet kurmaya calısmayın yeter......

hersey zamanla yoluna gırıyor yasayarak ogrenıyorsunuz cunku
en basıt ornegı
banada cok demıslerdı tartısma anında bır taraf alttan alıcak dıye
ama nedense ben bunu hıc basaramadımm
sımdı kucuk adımlarlada olsa basladım yapmaya.....
yarıs halıne sokmayın evlılıgınızı yeter..

kesin haklı olduğunuz konularda tartışmaya bile girmeyin.
sessiz kalın bu ona yeter
yani benimkine yetiyor kıvranıp duruyor zavallı
.

Çakırgözlüme katılıyorum...

Mutfaga gırdıgı zaman yemek veya salata veya bulasık..vs yaptıgı zaman sakın elestırmeyın...Beceremesede elıne ne kadar yakıstıgını söyleyın... Inanın etkısını göreceksınız...

Kendı adıma söyleyım ASLA! Zaten bu dedıgın sey bırazda erkegın yapısıyla alakalı bır durum... Her erkek yapmaz...Yapana da şaşarım önce kendne baksın...
Evlendıgın zaman hergun biblo gıbı hazırlanıp oturcaksın dıye bırsey yok... Tabıkı salmayacaksın kendını ama evınde ve eşinin yanında da rahat oturamayacaksan paylasmanın ne anlamı var ki hayatı...
Bız esımle evımıze gelırız ustumuze esofmanlarımızı cekerız,hatta hep bir örnek gıyınırız,fılm alıp fılm ındırır ızlerız... Önemlı olan beraber bırseylerı yapabılmek,pıjamalıda olsan beraber o anların keyfını cıkartabılmektır,hayatı heyecanlı kılabılmektır...
Ama o dediğini yapanlar var,arkadaslarım cok sorarlar senın esın kıskandırıyor mu senı dıye...
Bende derım senın esın o kadar mukemmelmiki senı baskalarıyla ya da unlulerle kıskandırıyor...
Hıc sımdıden kendını sartlandırma cnm herkes bir değıl...

Kocanızla aynı anda bağırmayın.
Haklıysanız bile onun sinirinin geçmesini bekleyin.
Yoksa haksız konuma düşüyorsunuz.
Mutlaka biri alttan alacak evlilikte.
Tabi bu hep bir kişi olmayacak.
Dengeyi tutturursanız güzel olur,ben daha beceremedim.

Söyleyecek kelime yok, iste budur:lepi:

evlenmemek en hayırlısıydı sanırım.. ama oldu bir kere işte o zaman saygıyı hiç yitirmemek, gerekirse tümden resmi olmak politik davranmak gerekiyormuş. geçmiş zaman olarak anlatıyorum çünkü başaramayanlardanım. patronuna nasıl davranıyorsan kocana da öyle. asla içten davranmamalı daima rol kesmeli.. öyle işte..

Yahu adama patronuma davranır gibi davranacak,hesap kitap yapacak,rol keseceksem niye evleniyorum ki?
Tavsiyen evlenmemekten yana galibasositososito

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. umarım bunlara gerek kalmaz. ben kendi hayatımdan alıntı yaptım aslında. belki hepsi aynı değildir.

aslında şımartmanın dozu da var aldıgın kadar vereceksin evlilikte ben 3ayda bunu öğrendim...o seni ne kadar seviyorsa sen de o kadar sev,ne kadar ilgileniyorsa sen de o kadar ilgilen..bir de kıskansan da belli etmeyeceksin belli edince baslıyorlar bilerek kıskandırmaya...bu daha da gıcık ediyor insanı...

bakım çok önemli bu arada kendini salmamalı insan...ne olursa olsun evlilik gibisi yok canından bir parçaya sarılıp yatmanın onun varlığını hissetmenin tadını bi şey degişmem allah herkesi mutlu etsin...

Tabıkı her evlılık aynı deıldır canısı... Bırazda kısmet işi işte... Kımının yuzu guler kımının gulmez... Önemlı olan yasadıklarından bırseyler ogrenmek...

Back
X