Evililik düşüncesini ilk eşim söylemişti, bende aileme söyledim tanıyınca öyle oldu, evlilik dusunuyosa zaten söyleyecektir
Sorun bence..ben acik bir sekilde sormustum, ileriye dönük planin yoksa ikimiz de yolumuza bakalim diye..
Bizde de aynen şöyle olmuştu sevgili olduk hemen 6 7 ay sonra evlenmek istediğini sürekli dile getiriyordu. Sonra baktım aradan o bahsettiği süre zarfına geldi ama bir hareket yok.(6-7 ayın kısa olduğunu zaten düşündüğüm için o zaman üstelememistim) Sonra dedim ee biz ne yapacağız seneye mi evleneceğiz ona göre planlarım var diye sonuç olarak benim istediğim oldukonuyu ne zaman nasıl açacağımı bilmiyorum. Yani günlük sohbet muhabbet arasında birden mi girmeliyim konuya?
Doğru diyorsunuz, açıkçası bir de uzaktan mesafe ilişkisi yaşadığımız için iyice daraldım sanırım. En kısa sürede görüştüğümüz ilk zaman bu konuyu gündeme getireceğim çünkü ben gerçekten ifade ettiğiniz gibi aile kurmak, düzen oturtmak istiyorumNilCeren Iliskimiz hakkinda ne dusunuyorsun, omurboyu boyle cafelerde oturup gorusmeyecegiz herhalde diye gir konuya..
Şaka bi yana sahi niyetin nedir de? Ciddi degilsen laylaylom icin geç kaldik yaştan dolayi de. Ne sen benim vaktimi al ne de ben senin... de
Ben ciddi iliski istiyorum de, 35 yasima gelince aaa olmadi deyip ayrilmak istemem, olcaksa simdi olsun bu de.
Duzenli bir hayat,ailem,cocucugum olsun istiyorum de. Ben senin boyle bir hayalinde yer almiyorsam bana eyvallah ozaman de..
1.5 yil evlilik icin gecerli bi süre bence. Simdiye onun konuyu acmasi gerekiodu
(Cekingense belki uygun anı,konunun acilmasini bekliodur belki de.. ama bunu diyemeyen, açılamayan bir adam da ne bileyim... )
Yaa tabiki...Doğru diyorsunuz, açıkçası bir de uzaktan mesafe ilişkisi yaşadığımız için iyice daraldım sanırım. En kısa sürede görüştüğümüz ilk zaman bu konuyu gündeme getireceğim çünkü ben gerçekten ifade ettiğiniz gibi aile kurmak, düzen oturtmak istiyorum
bence hemen girin ne var ki bunda..konuyu ne zaman nasıl açacağımı bilmiyorum. Yani günlük sohbet muhabbet arasında birden mi girmeliyim konuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?