Direk evlilik demeyin de aileleri tanistiralim deyin. Ya da cocuk düşünüyorsaniz ileride cocuguma su ismi koymak istiyorum.diyebilidsiniz
Ya ben acik acik söylerdim evlilik hakkinda nr düşünüyorsun diye 1.5 sene olmuş çünkü. Bir de nedense evlenince sadakat daha gecerli oluyormuş gibi geliyor cocuk olmasa bile sanki ciftler bosanmamak icin sadik ve iyilermis gibi. Sevgiliyken ayrilmak kolayBam bam bam diyorsun
1.5 yıllık ilişkide açık açık sorulabilir bence. Sorulmayacak kadar mesafe olmaz en azindan
Ya ben acik acik söylerdim evlilik hakkinda nr düşünüyorsun diye 1.5 sene olmuş çünkü. Bir de nedense evlenince sadakat daha gecerli oluyormuş gibi geliyor cocuk olmasa bile sanki ciftler bosanmamak icin sadik ve iyilermis gibi. Sevgiliyken ayrilmak kolay
Gözleri senin gibi baksın görenlerin icini yaksin neyse konu disindan daha yeni ban yedim lütfen beni kiskirtmaYok o sorulur da çocuk ismine bam bam bam dedim ainajxwknd
Berdan Mardini nin miydi senden çocuğum olsun istiyorum şarkısıkonu sahibine direkt onu onermissin
Merhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.
Sanki baskasi evleniyor hee 3.sahis anlatir givi olmuşbirden baktım ki evleniyorum, evleniyoruz vallahi 1 ay kaldı.
Vallahi evlenme niyeti olan erkek direk açılıyor. Benimkisi 1 aylık sevgiliyken evlenme teklif etti. Hadi lan ordan dedimneyse ciddiye almadım tabi...
Sonra babanla tanışayım diye tutturdu neyse tanıştılar derken birden baktım ki evleniyorum. Bu arada ben ay ne gerek var belediyeden izin mi alacağız modunda yokuş yapıyordum üstelik birlikte yaşıyorduk. Ama adam tutturdu evlenelim diye, evleniyoruz vallahi 1 ay kaldı.
Neyse yani evlenmek niyetinde olan erkek dile getiriyor bir şekilde. Sizi oyalıyorsa ayrılın vakit kaybetmeyin.
Valla 3.şahıs evleniyor gibi hissediyorum henüz idrak edemedim heraldeSanki baskasi evleniyor hee 3.sahis anlatir givi olmuş
Acik acik konuş bu işin kizi erkeği kalmadi hayatımın duzene oturmasını istiyorum de karşı tarafın ne düşündüğünü anlamış olursunMerhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.
Ben ilk bir buçuk ay sonra rahatsız olduğumu söylemiştim. Sonra hani bu şekilde devam edemeyeceğimi bu işin adının konulmasini istemiştim. Beş ay sonra nisanim olacaktı. O günden sonra şu zamanlara denk geliyor yani. Ha olamadı başka sebepler girdi ayrılmak zorunda kaldık. Bence artık evlilik meselelerinin açılmasını istemek yanlış bir şey değil.Merhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.
Ondan hayallerinden bahsetmesini iste eğer seni seviyorsa seninleyiz evlenmeyi falan derMerhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.
Yemek takimlarindan konu acmistim benMerhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?