Biz zaten dayımı kusurlu gorduk durduk ama:)) 40 küsr yaşında anne olmayı başarmışsın ben şahsen param varken kimseden beklemem:)) Kralını alırım kaldı ki butun hamılelıgı boyınca çalıştı bir ayını insan bebek arabasına veremezmiEee dayında cimriymiş... bir çocuk arabası bile alamıyorsa o yaşta ne evleniyor.
Tencere kapak olmuş, sizlik bir dert yok bence.
Burda bizi ilgilendiren hep bir arada olmamız herkezden beklentılerı olması.. ama karşılığı yokSizi ilgilendiren ne burada onu anlamadım.
Evet hoş değil, ama 16 yaşından beri çalışmak zorunda olan, belki de ne badirelerle hayata tutunmuş bir kadın olabilir.Biz zaten dayımı kusurlu gorduk durduk ama:)) 40 küsr yaşında anne olmayı başarmışsın ben şahsen param varken kimseden beklemem:)) Kralını alırım kaldı ki butun hamılelıgı boyınca çalıştı bir ayını insan bebek arabasına veremezmiKira fatura derdi yok
Açık konuşmuyorsunuz. Sizin şahsınıza yapılan bir şey var mı ya da ailenizi ilgilendiren. Ona göre yorum yapacağım.Burda bizi ilgilendiren hep bir arada olmamız herkezden beklentılerı olması.. ama karşılığı yok
Arsa yeni alındı.. Dayımında demesi kime bu? Kimin için uğraşıyorum..Evet hoş değil, ama 16 yaşından beri çalışmak zorunda olan, belki de ne badirelerle hayata tutunmuş bir kadın olabilir.
Dayın da o güveni vermiyorsa, korkuyor, geleceğe yatırım olsun istiyordur.
Belkide evlenmeden aldığı arasanın parasını bile kadından talep edecek kadar yüzsüzse adam, çok da haksız değil yenge.
Yok evlendikten sonra Euro borca girip arsa aldıysa, ayranı yok içmeye faytonla gider..... derler adama. İleri yaşlarda ev geçindirebilecek eş olarak yine güven vermiyordur bu durumda.
Yurtdışındayım ifade sorunum için kusura bakmayınAçık konuşmuyorsunuz. Sizin şahsınıza yapılan bir şey var mı ya da ailenizi ilgilendiren. Ona göre yorum yapacağım.
Enn çok içim giden nokta.. Bakın yoktur anlarım alamazsın.. Arkadaşları vermiş onları giyitiyor.. Onuda anlarımBen sadece çocuğa acıdım. Annede babada cimri.
Boşver bence, bu konuya enerji harcamayın. Dayın da iyi tanıyıp evlenseydi, sırık kadar adam, kandırmamıştır sonuçta. Dediğim gibi, faturasını ödemekten aciz insanın, arsa alması da mantıklı değil.Arsa yeni alındı.. Dayımında demesi kime bu? Kimin için uğraşıyorum..
TeşekkurlerBoşver bence, bu konuya enerji harcamayın. Dayın da iyi tanıyıp evlenseydi, sırık kadar adam, kandırmamıştır sonuçta. Dediğim gibi, faturasını ödemekten aciz insanın, arsa alması da mantıklı değil.
Sizden bi talepleri olduğunda bize güvenip mi evlendiniz diyin, beleşe alıştırmayın.
Bunu buraya yazmadan da keyif alınabılır bence.. Problem olarak goruyorum bunuNeden bu durumdan keyif alıyormuşunuz gibi geldi bana.
Hmm anladım. Umarım çözüm bulursunuzBunu buraya yazmadan da keyif alınabılır bence.. Problem olarak goruyorum bunu
Hayır demeyi öğrendiğiniz zaman sorun kalmayacaktır. o istedikçe siz vermişsiniz e doğal olarak alışmış.Yurtdışındayım ifade sorunum için kusura bakmayınBizi ilgilendiren nokta talepkar olması kıramıyoruz.. emri vakiler yapıyor.. Dayımda bundan rahatsız oluyor.. Bu konuyu açmak için açmadım inanın.. Boyle ondan kaçar hale geldik evin içinde dk bir gol bir gibi yaa şikayet memnunyetsızlık yada birşey istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?