Evlilik Arefesinde 5 Yıllık İlişkim Anlamadığım Bir Şekilde Bitti

Canım benim ya :( Bazı arkadaşlarımız başkasına aşık olmuştur falan demişte, sen işe girdikten 1 hafta sonra falan değiştiğini söylemişsin. Bence bu kadar kısa sürede başka bi bayan tanıyıp aşık olması kolay değil. Şöyle de olmuş olabilir. Bi erkekler uzun bi zamanını tek bir kadınla geçirip ve özellikle o kadına son derece bağlı bir şekilde sürdürünce dışarıya kapalı kalıyorlar ve hep aynı şekilde gitmesine alışıyorlar. Fakat 5 yıl gibi bi süre sonunda yeni bir iş,yeni insanlar,yeni ortam ona çekici gelmiş olabilir. Senelerin verdiği monotonlaşma onu sıkmıştır. Zaten 1-2 seneye evlenicem şimdi ne koparırsam kardır mantığıyla da düşünmüş olabilir. Erkeklerin yaptıklarında mantık aramak zaten anlamsız. Seni birazcık düşünseydi eğer sana soğuk davranıp ipleri koparmak yerine,yılların verdiği değeri samimiyeti göz önünde bulundurur açık açık konuşurdu seninle. 5 yıl sonunda birden bitmesi beni çok şaşırttı. Belki bişeyler zaten bitmişti fakat sen farkedemedin. İnsan gerçekten aşık olunca,gerçekten sevince karşıdakinin ne hissettiği konusunda yanılabiliyor. Fakat o ilişkiden çıkıp hissettiklerin azaldıkça, olaylara daha farklı açıdan bakıyorsun. Yaşadığın hiç kolay bir şey değil seni anlıyorum fakat güçlü olmak zorundasın.Bu ayrılık bu bitiş ne kadar üzücü gözükse de emin ol içinde senin için iyi olacak birşeyler vardır. Sen güçlü ol. Geçmişe bakma eğer arkana bakarsan takılır düşersin. Eğer onunla evlenmen gerekseydi ,evlenirdin. Ah vah etme,sen çok fedakarlık yapmışsın. Allah yaptığın fedakarlıkları senin karşına güzel şeyler olarak çıkarır hiç merak etme :)

pişman oluyorlar canım bende çok benzer bişey yaşadım 4 senelik ilişkim yok alevilik sünnilik yok işsizim askerliğim yok gibilerinden mazeretlerle bitti ki ilk zamanlarda herşeyi tüm zorlukları yeneriz benim sorun yaptığım şeyleri ilşki ilerledikten sonra kendisi sorun yaptı..bende ayrıldıktan sonraki ilk günler bir sürü mesaj filan beni faceden engelledi telefonlara cevap vermedi bende telefonumu değiştim gittim başka şehirde kuzenimin yanına 3-5 ay kaldım döndüğümde mail atmıştı ben sana ayrılsakta hep yanında olacam demiştim neden arayıp sormuyorsun bi mesaj yaz ne olursun diye bende azarladım bunu ben senle dost arkadaş kalırım gibisinden bi şey dediğimi hiç hatırlamıyorum dedim.önünü kestim.Aynen senin gibi üniversiteyi birlikte kazanıdık aynı yeri birlikte okuduk herkesin özenip imrendği bi ilşki yaşadık ama bitti seninki gibi bitiren o oldu ama olay suç benim üstüme kaldı..

ayrılldıktan 6 ay sonra filan facebookta yazdı bi ara bende dedim o beddualar küfürler sinirle söylenen şeylerdi ben seni unuttum iyiyim filan dedim bu da senden sonra hiçbişeyden zevk alamaz oldum umurumda değilmiş gibi davrandım ama kendi mezarımı kazmışım dedi neyse dedim oldu bitti ayrılığımız 1. yılına yaklaşırken tekrar barışmak gibi bi döneme girmiştik ama ben başkasıyla görüştüğümü söledim bu ağladı kıymetini bilemedim ona söyle seni çok sevsin bilmem ne üzmesin filan diye bişeyler söyledi tekrar olsa olurdu barışırdık ama ben onunla tekrar ayrılmaya dayanamazdım barışmadım..
geçen haziran ayında kızın birinin beline sarılmış önümden geçti bende hüngür hüngür ağladım değersiz olan benmiydim diye hatta burda konuda açmıştım..

neyse böyle işte
acılarımız benzer dilerim tez zamanda küllenir acın :5:

gerçekten çok üzüldüm senin adına dediğin gibi adam kariyer manyağı olmuş ve artık seni bir engel gibi mi gördü her neyse bırakmak öyle işine geldi ama için vicdanın rahat olsun canım elbet gün gelir devran döner o şahsın sonunu hiç iyi görmüyorum ki sen çok daha iyilerine layıksın umarım en yakın zamanda o da sende layığınızı bulursunuz..;)

Bir ilişkide yaşayabilecepği herşeyi yaşamış, gizemli bir yanı kalmamış birlikteliğinizin, farklı bir ortamada girince bitmiştir artık içinde birşeyler.
İstediği kadar inkar etsin başka ilgisini çeken kişiler girmiştir hayatına.
Kadınlar bazı konularda özellikle cinsellikle ilgili durumlarda daha mesafeli olmalı.Bu benim şahsi düşüncem, kesinlikle erkekleri değitiriyor olumsuz yönde.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Açık açık unuttum diyorsa sizde bir daha çıkmayın karşısına. Sakın takıntı haline getirmeyin.
Sizden haber alamaz olsun, sizde haberdar olmayın ondan.

bence kız olayı flan yoktur para tatlı gelmiştir farklı ortam falan şimdi senle birlikte olsa belki şimdi gittiği yurt dışı gezisine falan gideemyckti sen kıskanacaktı belki artık özgür hiç kimsenin baskısı altında kalmadan yaşamayı tercih etmiştir ama hçbşe yapma unutacağından eminim benimde başıma gelmişti ama benim sevdiğim insan beni bırakmadı sadece araya soğukluk girmişti beni hiç arayıp sormuyordu çok kıskanan insandı ama umrunda bile olmuyordum ama ben onun sevgisinden emin olduğum için hep peşinden koştum her gördüğüm yerde karşısına çıktım tabi bunları yaparkende göz yaşlarım bir göl oluştururdu galiba ama sonunda peşinden koştum koşum ve bırakmadım onu ve şimdide çok mutluyuz ama sana tek söyleyebileceğm şey var asla üzülme neden biliyor musun çünkü zaman geçince ağladklarına güleceksin ya neden ağlamışım diyeceksin ağlama hep güçlü ol ve hep hayırlısı neyse onu ver allahım bana de başka hiçbirşey yapma ve asla ama asla üzülme ben okuyunca gerçekten çok üzüldüm çnkü seninkinin aynısı değil ama benzeri şeyleri yaşadım allah yardımcın olsun

Şu adamı boşverde sen nasılsın güzel arkadasım. Umarım üzülmüyorsundur. Yazdıklarından anladığım kadarıyla ıyı nıyetlı bır ınsansın. Dualarım senınle.

çok klasik olacak belki ama inan zaman herşeyin ilacı.
bir süre sonra unutacaksın hayatına yeni biri girdiğinde onu daha çok seveceksin.
he eski günleri unutmayacaksın ama böyle iyi oldu diyeceksin.
arada bir akına gelecek biraz düşündünecek sonra gene unutacaksın.
inan bana aynen de böyle olacak.

Anlattığın durumun birebir aynısını yaşıyorum... Sadece son görüşmenizi yapmadık. İrtibatı kopardı ve bitti, bizimde 8 sene sürdü. İki ay sonra evelenecektik :) Ama şimdi tamamen bitirmiş bir durumda ve her yerden engelledi.Merak ettiğim şey şuanki ruh halin ve ondan bir dönüş oldu mu sana? Şuan senin ilk yaşadığın günlerdeyim.

merhaba hanımlar,
şimdi size içinden çıkamadığım bir olay anlatacağım ve yorumlarınızı bekliyorum.
5 yıllık bir ilişkim vardı. birbirimizi çok sevmemize rağmen ufak tefek kavgalarla geçen 5 yıl..
tüm üniversite hayatımız boyunca beraberdik. ilk defa onunla cinsel birliktelik yaşadım.. ayrılıklarımız, kaprislerimiz oluyordu arada ama en fazla 3 gün sürüyordu.
bizi gören herkes gözlerimizdeki aşkı görüyordu, bize imreniyorlardı. o yakışıklı ben güzeldim. zaten kavgalarımızın bazılarının nazardan olduğuna kanaat getirmiştik. normalde nazara falan inanmazdım ama belirli insanlarla görüştükten sonra öyle absürt şeylerden öyle şiddetli kavga ediyorduk ki bu işte bi iş olduğu kanaatine varmıştık.
neyse, üniversiteden sonra askere gitti, aşkımız daha da alevlenmişti. günler geçmek bilmiyordu. en sonunda kavuştuk tekrar. şimdi iş arama stresi başlamıştı. o stresli günlerde mutsuzluğun kitabını yazmıştık. her dakika kavga eder olduk. sonra harika bir iş teklifi aldı ve çalışmaya başladı. amacımız çalışmaya başladıktan sonra evlilik için adımlar atmaktı. ama dengeler birden değişmeye başladı. adam hiç arayıp sormuyor, ters ters cevaplar. buluştuğumuzda işim var diye beni buluştuğumuz yerde bırakıp gitmeler. esasında çok nazik bir erkektir asla beni eve bırakmadan çıkıp gitmezdi. kafasına buyruk takılıyor. beni hiç önemsemiyordu vs. klasik erkek bıkmışlığı.
neyse sonunda ayrılalım dedim, hemen kabul etti. (işe başlayalı 1 hafta olmamıştı daha). bu hemen kabul edince çok şiddetli kavga ettik ama yok böyle bir kavga, benim hakaretlerim defol diye bağırmalarım havada uçuşuyor. neyse ayrıldık tabi ben çok mutsuzum falan. ama kendime söz verdim kesinlikle aramıycaktım. 2 ay boyunca toplamda 2-3 kere falan aradı beni, ki bu bizim için rekor bir süre. bu aramalarında da toplasanız 3 dk konuşmamışızdır, hep arayıp işim var diye 1 dk bile konuşmadan kapadı. isteksiz arıyor gibiydi, özlem veya aşk yoktu hani sadece o kadar zaman beraber olduğu insana vefa borcu gibiydi. bu aramalar beni tatmin etmediği için bende onu aramıyordum. beni gerçekten özlediğinde arasın istiyordum.
neyse zaman geçiyor tabi ama ben nasıl mutsuzum her gece göğüs kafesim daralır nefes alamaz uyuyamazdım, resmen bağrıma biri oturmus gibi oluyordu, onu sayıklayarak uykuya dalıyordum. bu acıyı bilenler bilir.
neyse bir cuma buna mesaj attım bugün hava çok güzel hadi gel buluşalım dedim. "iş çıkışı eve gitmem lazım" dedi.
tamam haftasonu buluşalım dedim, "bu haftasonu evde olmam lazım dayımı hastaneye götürcem dedi, herhangi bir haftasonu da buluşamayız o yolu çekmek istemiyorum,haftaiçi birgün buluşuruz" dedi. bozulsamda belli etmedim ok dedim.
sonra akşam içime nedense bir kurt düştü, evini aradım. annesine "kaan evde mi ulaşamadım da kendisine" dedim. annesi de "canım, kaan bugün arkadaşında kalacak tüm haftasonu onlarda olcakmış" dedi. ben tabi şok! peki iyi akşamlar diyip kapadım.
sonra buna mesaj yazdım neredesin diye, işte evdeyim çok yorgunum vs dedi. "alla alla annen şu arkadaşında kalacağını söyledi ama" dedim.
bu çıldırdı tabi sen beni mi sorguluyorsun sen kimsin evimi ne hakla ararsın vs bi ton hakaret. sana söylemek zorunda mıyım ne yaptığımı falan dedi. üsteledim bak biri varsa söyle bunu bilmeye hakkım var falan dedim. bizim ilişkimiz 3. şahıslar tarafından bitmedi, dön bi yaptıklarına bak senin yüzünden bitti dedi:s ki iki aydır 1 kere aramamışım yani nasıl sıkmışsam artık bilemiyorum. sen değişmiyceksin hala paronayaksın vs.
adam hem suçlu hem güçlü tabi. sinirlerim tepeme bi çıktı! ağzıma ne geliyosa söyledim telefonu suratıma kapattı. her yerden engellemişti beni zaten. tek yol mesaj atmaktı. öyle bir mesaj attım ki ne kadar ağır hakaret varsa hepsini saydım, içine ettik elbirliğiyle saygının, sevginin. yani erkekliğine bile laf ettim o derece diyim.
şuanda hala ona çok kızgınım, ama malesef insan bazen yalnız kalınca hep güzel şeyler aklına geliyor, onun koynunda uyurdum öğrenciyken, ne çok severdik birbirimizi, sevgiliden öte çok iyi dosttuk, saatlerce güler sohbet ederdik.. ama şimdi hepsi bitti gitti..
nolucak, ne yapıcam, nasıl unutucam o günleri hiç bir fikrim yok.. öbür yarımı kaybetmiş gibiyim.. hemde nedenini bile bilmeden..

bu tarz birşeyi yaşayan arkadaşlar veya bu tarz şeylere tanık olmuş olanlar varsa lütfen bana fikir versinler kafayı yiycem. neden böyle oldu yaa yemin ederim çıldırmak üzereyim ve sonrasında ne olacak sizce?

edit: arkadaşlar size ayrıca birşey daha danışmak istiyorum.
şimdi bu adam beni 2 aydan fazla zamandır görmedi. normalde gördüğünde yelkenleri suya indiriyor, uzaktan telefonda falan çok acımasızca konuşabiliyor fakat yüzyüze geldiğimizde iş değişiyor. sizce kendimi bir şekilde ona gösterip 1 dk falan gayet rahat ve mutlu bir şekilde ona selam verip hayatımdan gayet memnunmuşum gibi bir hava yaratıp sonra ortamdan uzaklaşsam nasıl olur sizce? ya da hiçbirşey yapmasam mı? ne dersiniz?

edit 2: arkadaşlar bunları yazdıktan bir süre sonra kendisine mesaj attım. işte iyikide ayrıldık artık sana kızmıyorum haklıydın vs. resmen iyileşmiş, tüm kıskançlıklarından, sorunlu halinden arınmış bi kadın gibi davrandım. olumlu cevap verdi, sevindim böyle düşündüğüne dedi.
sonra buluştuk. bu arada ben çok iyi bi yabancı firmada iyi bir maaşla çalışmaya başladım. buluşmaya iş çıkışı çok güzel bi şekilde gittim. bikaç kilo fazlam vardı onları da vermiştim. çok iyi gördüm seni dedi.
gayet güzel buluştuk sanki normal arkadaşmışız gibi, onu hiç sevmemişim gibi güçlü durdum. birer kahve içtik, bol bol güldüm bişeyler anlatırken. sanki cidden aşmışım gibi. sonra nolduysa konu bu ayrılık olayına geldi. beni nasıl hemen unutabildin dedim. öyle olması gerekiyordu dedi. ikimizde baskın karakterleriz anlaşamıyoruz ayrılmamız en doğru karardı, inan sevgim birden bitti, seninle alakalı aklımda en ufak bir acaba bile kalmadı dedi. bende evet bende hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum ama bence acele davrandık bu kararı vermekle dedim. beni bu kadar çabuk unutmanı iyiye yoramıyorum dedim ve uzun uzun konuştuk. beni artık gerçekten sevmediğine ikna oldum. artık görüşmüyoruz.
cidden yıllarca ben bu adamı mı sevmişim.. yani herşey bu kadar mıydı? madem sonumuz yoktu ne diye yıpratmışım kendimi bunca zaman, ne diye o kadar emek vermişim diye hayıflanıyorum. adam 5 dk da 5 seneyi harcadı. ikinci bir şans vermedi. arkadaşlarım arayıp konuşmayı denemiş onlara da aynı cevabı vermiş. bu en doğrusuydu demiş. sevmiyorum, istemiyorum demiş. sanırım artık sözün bittiği yerdeyim. nasıl unutacağım yaşananları..
tek bildiğim şey, bundan sonra hayatımda hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağı...
Evlenmeden yakinlasmak bence cok yanlis cunku cogunlukla sonuc boyle oluyo

Pat diye elini eteğini çekip "öyle olması gerekiyordu" diyen adam bir haltlar karıştırmıştır arkandan emin ol. Her türlü kahrını çekmişsin, kıymetin bilinmemiş. Bir daha arama, ararsa da açma. Bırak gitsin. Çıksın hayatından.

Bence eski sevgilin senden sıkılmış
Oyuzden yalana dolana vurmuş işi
Dürüstçe söyleseydi keşke
Boyle kendini düşürmüş
Sende Bi daha görüşme derim
Kalemini kir gitsin
Rabbim hayırlı kapılar açsın sana

Eski konusunu okudum ben de bu sevgilisiyle 3 yil sonra evlenmis konu sahibi.o arada biriyle iliskisi olmus cok guzel bir sex hayati falan fisman olmus.evlendikten sonra da obur cok sexi adami unutamamis ruyalarinda gormus falan ne yapiyim diye sormus.sonra konu kapatilmis.
Yanlis hatirladigim yada anladigim yer varsa duzeltin lutfen:KK6:

Eski konusunu okudum ben de bu sevgilisiyle 3 yil sonra evlenmis konu sahibi.o arada biriyle iliskisi olmus cok guzel bir sex hayati falan fisman olmus.evlendikten sonra da obur cok sexi adami unutamamis ruyalarinda gormus falan ne yapiyim diye sormus.sonra konu kapatilmis.
Sagol canik:)

Vay anasını sayın seyirciler :KK45:

Back
X