Evlilik arifesi sorunları

Bu tip konularda biraz birbirinize yardımcı ve anlayıslı olmalısınız, arkadasların dedigi gibi bir tanıdık arabası ayarlayıp benzinini karsılayabilirsiniz.
Ya da arabayı siz ayarlarsınız benzin masrafını nisanlınız karsılar vs.
Bana da biraz fazla kalabalık gidiyorsunuz gibi geldi.
Iki tecrübeli insan yeterli diye düsünüyorum.

Yaa allah aşkına sorun aramayın şu günlerin tadını çıkartın, ne var abin götürüverse ayy gidiversin kız tarafı, Şu "herkes"i bi bırakın..
çoğu insanın bu dönemlerde ayrıntılara çok fazla odaklandığından büyük resmi göremediğine inanıyorum

Bende öyle düşünüyorum ama kayınvalidem sürekli kim kim geleceksiniz dediği için ne diyim bilemedim ona

Ne çirkin bir yorum. Karşınızdaki insanı ne ile itham ediyorsunuz tanımadan etmeden.

Sülalenizde, Konu komşuda arabası olan bir allah'ın kulu yok mu? Birinden rica etseniz sizi götürecek bir eş dost yok mu?

Ne çirkin bir yorum. Karşınızdaki insanı ne ile itham ediyorsunuz tanımadan etmeden.
Çirkin ötesi herkes kendi kalbinin ekmeğini yermiş arkadaşım içinde kalanları yazmış belli ki teşekkür ederim &srpcnrdnz size de

çoğu insanın bu dönemlerde ayrıntılara çok fazla odaklandığından büyük resmi göremediğine inanıyorum
Neyse ki ben o çoğu insan kategorisinde olmadım,,bunlar gerçekten sorun olmayacak şeyler olmalı, ailelerin ve çiftlerin karşılıklı anlaşabilecekleri konular..Ah bu ayrıntılar öyle çıkmaza sokarki allah korusun nişan bile atılır..

Sülalenizde, Konu komşuda arabası olan bir allah'ın kulu yok mu? Birinden rica etseniz sizi götürecek bir eş dost yok mu?
İşte dile kolay nasıl denir ki cnm ya nasıl istenir aklıma bunlarda geliyor ama uygulamaya geçince malesef insan yapamıyor bilirsin mutlaka

Bende öyle düşünüyorum ama kayınvalidem sürekli kim kim geleceksiniz dediği için ne diyim bilemedim ona
Benim cok yakin arkadaslarim gelmek istedi ama ben cagirmadim, annem ve iki arkadasi geldi, onlarla da gayet iyi anlasirim
2 kisi mutfagi
2 kisi yatak odasini dizdik
Kalanini da hep beraber hallettik.
Su an anlayamaybilirsiniz ama o gun zaten hersey karman corman olacak, getirdiginiz kisilerlede ilgilenmek durumunda olacaksiniz.
Anneniz ve halanız yeterlidir.Belki bir kuzeniniz olur biriniz annenize biriniz halaniza yardim eder.
Naçizane fikrim.

Çeyizi dizecekler ya evde yerleştirme yapılacak bütün sülale dediğiniz 5 kişi daha az gidersek bu kezde kimse gelmedi diye laf olur
Bu adamin hicmi yakin arkadasi yok 5 kisiyi arabayla aldirsin arkadasinin arabasiyla arkadasi gotursun bukadar basit

Kesinlikle öyle.ne kadar çok kişi olursa o kadar karışıklık oluyo ablamdan biliyorum herkes herşeye karışıyor
O evde kim oturcam o kendi düzenini kendisi yapsın daha iyi

Öyle öyle ztn annem halam 2 kuzenim arkadaslarıma zaten soylemıyorum bile

Bu adamin hicmi yakin arkadasi yok 5 kisiyi arabayla aldirsin arkadasinin arabasiyla arkadasi gotursun bukadar basit
Var varda işte o da bizim kendi imkanlarımızla gelmemizin gerektiğini düşünüyor

İşte dile kolay nasıl denir ki cnm ya nasıl istenir aklıma bunlarda geliyor ama uygulamaya geçince malesef insan yapamıyor bilirsin mutlaka

Valla bilmem. Ben çoğu eşyamı kendim taşıdım yavaş yavaş. Arabam küçük olduğu için bazı şeyleri sığdıramadım. Gittim ticari arabası olan bir komşuma "x abi benim bikaç eşya var taşınacak ama benim arabaya sığmıyor, uygun bi vaktinde birlikte atıversek bizim eve" dedim. O hafta sonu götürdük, yakıt almak istedim onu bile kabul etmedi. Bunda bişey yok, rica edeceksin sadece.
Nişanlını zorlamaya ne gerek var? Çözüm bulmak isteyen bulur. Sen çözüm bulmak mı istiyorsun yoksa naz yapmak mı, sorun çıkarmak mı ona karar ver.

Arkadaşlar kız zaten 5 kişi gideceğiz demiş hala ne kalabalığından bahsediyorsunuz? Arkadaşım kimseye minnet etme. Kiralayın bir araba gidin gelin kendi başınıza.

Ben gerçek anlamda 6 saatlik şehir değiştirdim annemle ikimizdik. Mutfak eşyaları yıkandı kalanda kaba taslak yerleşti. Evlendikten sonra yavaş yavaş yerleştirdim ben kafama göre. Madem araba yok sorun olacak sende annenden başkasını götürme.

Naz mı La havle heralde anlamadın şimdi uzak olmasa bende her aldıgımı o eve bırakırdım zaten yapım böyle sevmem öyle adetleri falan ama malesef 1000 km mesafe oldugu için bunu yapamıyorum kendi durumunla kıyaslama empati yap bak anlayacaksın

Arkadaşlar kız zaten 5 kişi gideceğiz demiş hala ne kalabalığından bahsediyorsunuz? Arkadaşım kimseye minnet etme. Kiralayın bir araba gidin gelin kendi başınıza.
Beş kişi bir arabaya sığmaz zaten. Zar zor sığsa bile o kadar yol çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…