Adet yok bizde aldıklarımı uzak olması nedenıyle o eve götüremedim baba evinde biriktirdim dolayısıyla almaya kamyonetle gelinmesi gerekiyor ailemde ceyizi yerleştirmek adına gelecek yani çeyiz cıkması adetleri falan yok oyle seyler yapmayacagım yanlıs anlasıldı galibaİki kişinin ortak bir yaşama adım atması saçma adetlerle nasıl zor bir süreç haline gelir güzel bir örnek.
Gebzeye yakın bir nokta ülke değil ama şehir değiştiriyor olarak düşünülebilirSanarsın ülke değiştiriyorsun anadolu yakasının taaa neresi komik geldi
Çeyizi dizecekler ya evde yerleştirme yapılacak bütün sülale dediğiniz 5 kişi daha az gidersek bu kezde kimse gelmedi diye laf olur
Ayy ne çirkinn bir yaklasım o sedikleriniz aklına geldiğine göre içinde kalmış yapsaymıssın keske yahu adet değil dedim madem anlamadın yorum yapma yakın yer olsa aldıklarımı bende oraya götürürdüm mecburen biranda cıkacak hepsi anlamak zor mu bukadarNe sacma sapan adetlerin laf olur soz olurlarin icinde bogulmussunuz...
Ceyizimi almaya gelen bile olmadi haftaici izin gunlerim vardi babamla birlikte sirtlandik goturduk esimin haberi bile olmadi. İs cikislarinda eve gidip kendi kendime sildim yerlestirdim evimi de. Siz simdi ceyiz parasi pazarligi da yaparsiniz...
Adet yok bizde aldıklarımı uzak olması nedenıyle o eve götüremedim baba evinde biriktirdim dolayısıyla almaya kamyonetle gelinmesi gerekiyor ailemde ceyizi yerleştirmek adına gelecek yani çeyiz cıkması adetleri falan yok oyle seyler yapmayacagım yanlıs anlasıldı galiba
Esyaların yerleşmesi elbette ama zor durumda kaldığım konu bambaşkabunlar hep gereksiz tantanalar. Eşyaları gönder eve gitsin daha sonra müsait bir zamanda annen sen bir iki de yardım edecek eş dostla gider yerleştirirsiniz niye bu kadar dert ediyorsunuz? Amaç eşyaların yerleşmesi mi yoksa seramoni yapmak mı?
Elestiri kaldiramiyorsaniz buraya konu acmayacaksinizAyy ne çirkinn bir yaklasım o sedikleriniz aklına geldiğine göre içinde kalmış yapsaymıssın keske yahu adet değil dedim madem anlamadın yorum yapma yakın yer olsa aldıklarımı bende oraya götürürdüm mecburen biranda cıkacak hepsi anlamak zor mu bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?