Annem yeni ameliyat oldu malesef ona iş yaptıramam sadece annedir görmek ister kızının mürvetinş diye gelecek gelmese de olur ama üzülür sonuçtaBen gerçek anlamda 6 saatlik şehir değiştirdim annemle ikimizdik. Mutfak eşyaları yıkandı kalanda kaba taslak yerleşti. Evlendikten sonra yavaş yavaş yerleştirdim ben kafama göre. Madem araba yok sorun olacak sende annenden başkasını götürme.
Naz mı La havle heralde anlamadın şimdi uzak olmasa bende her aldıgımı o eve bırakırdım zaten yapım böyle sevmem öyle adetleri falan ama malesef 1000 km mesafe oldugu için bunu yapamıyorum kendi durumunla kıyaslama empati yap bak anlayacaksın
Anlamıyor çogu kimse herkes demiyim ama çoğu kimisinin yarasına bastık heralde kimisi cahil kimisi anlıyor ve gercekten düzgün yorum yapıyor kimiside hesap yapmayı bilmiyorArkadaşlar kız zaten 5 kişi gideceğiz demiş hala ne kalabalığından bahsediyorsunuz? Arkadaşım kimseye minnet etme. Kiralayın bir araba gidin gelin kendi başınıza.
Niye ya arabalar 5 kişilik zaten birinin şoförlüğü varsa çözüldü olay :) aslında bana kalırlarsa metrobusle anadolu yakasına kadar geçip oradan otobüsle devam etsinlerBeş kişi bir arabaya sığmaz zaten. Zar zor sığsa bile o kadar yol çekilmez.
Nasıl yapmalıyım herkesin hayat tarzı cok farklı işte sen bunu söylerken kendi habitatını düşünerek söylüyorsun empati yap benim kamyonetle gelip alacaklar kendi imkanımla mümkün mü götürmem bir kamyon eşyayı ?Bak diyorum ki taşıyamadıklarım için rica ettim birinden. Hallettim kendi işimi bir şekilde. Istersen sen de yaparsın. Ama erkek tarafı yapacak kafasında olursan "imi cik izik" diye diye nişanlınla aranı bozarsın.
Artık öyle olacak gibi görünüyor metrobus yok gebzeye ama napalım bi şekil yapılacakNiye ya arabalar 5 kişilik zaten birinin şoförlüğü varsa çözüldü olay :) aslında bana kalırlarsa metrobusle anadolu yakasına kadar geçip oradan otobüsle devam etsinleristanbul trafiğinde o yol çekilmez hakikaten.
Niye ya arabalar 5 kişilik zaten birinin şoförlüğü varsa çözüldü olay :) aslında bana kalırlarsa metrobusle anadolu yakasına kadar geçip oradan otobüsle devam etsinleristanbul trafiğinde o yol çekilmez hakikaten.
Yok yok bizden laf eden olmaz sadece ben doğrusu ne bu işin demek için actım konuyu ama masallah cogu insan şaşırmışBiri gelsin onları alsın istiyor ama konu sahibi. Sürücü ile birlikte altı kişi.
Yav kız tarafında vardır biri götürecek de, Erkek tarafı almadı diye laf edecekler diye rica edemiyor konu sahibi muhtemelen.
Nasıl yapmalıyım herkesin hayat tarzı cok farklı işte sen bunu söylerken kendi habitatını düşünerek söylüyorsun empati yap benim kamyonetle gelip alacaklar kendi imkanımla mümkün mü götürmem bir kamyon eşyayı ?
Aynen öyle. Bizim millete laf olsun yeterki. Damat bunu halletse başka bir şey yind laf söz olur.Biri gelsin onları alsın istiyor ama konu sahibi. Sürücü ile birlikte altı kişi.
Yav kız tarafında vardır biri götürecek de, Erkek tarafı almadı diye laf edecekler diye rica edemiyor konu sahibi muhtemelen.
Yok yok bizden laf eden olmaz sadece ben doğrusu ne bu işin demek için actım konuyu ama masallah cogu insan şaşırmış
Ben anlatamadım galiba adetleri böyle karmasalar olması nedeniyle sevmem bu bir ikincisi mesafe nedeniyle bir kerede cıkması lazım diye kamyonetle alınacak adet oldugu için değil anladın mı şimdi küçümsemek nedir arkadas şaşırmışsın sen ya valla bakAdet sevmem diyorsun erkek tarafinjn kamyonla ceyiz almaya gelecegini soyluyorsun. Ya yaptigindan utanma ve adetlerimizi kucumseyici tavirla konusma yada yapma bukadar basit. Erkekleri gereksiz seylerle yormakla uzerimize tanimiyorum ahh ahh
Bu 5 kisi icinde illaki ehliyeti olan vardir, kendi arabaniza binip gidin. Cok basit yani
Ben anlatamadım galiba adetleri böyle karmasalar olması nedeniyle sevmem bu bir ikincisi mesafe nedeniyle bir kerede cıkması lazım diye kamyonetle alınacak adet oldugu için değil anladın mı şimdi küçümsemek nedir arkadas şaşırmışsın sen ya valla bak
Gebze kocaeliye bağlı canım haritadan haberin yok galibaGebzeye yakın bir nokta ülke değil ama şehir değiştiriyor olarak düşünülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?