- 6 Eylül 2014
- 7
- -19
- 86
- 47
- Konu Sahibi deryacik06
-
Sizi Esra erola bekliyoruz.Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Sen beni çıldırtmak mi istiyosun diye de ekleseydin keşke bunun devamına, cuk otururduHala soruyorsunuz .
Bence bir şans verin. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk. Bitmiş gitmiş evlilikmis onlarinki. Siz kendi mutluluğunuza bakın. Eşi varmış çocukları varmış ne farkeder. Eşi de kim oluyor. O sadece kağıt üzerinde bir canlı.Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Şimdi kazandı mı seniMerhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
ajkaahaddaevli adamla mı evleneceksin?
karısıylada tanıştıracakmış kuma olacaksın yani peki olur bence sakıncası yoj.
Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Boşverin milletin düğün beklemesini ya ayrılın hemen söylemediği daha neler var Allah bilir yalanla başlayan işten hayır gelmezMerhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?