evlilik arifesinde ayrıldık

hersey düzelecek herey ama ben sadece bir kişii seviyorum

haklı evet şu an bariz bi teşhis koymadılar ailevi sorunlarım vardı nlarla ılgılı olduğunu düşündüler hersey düzelir umarım ama onu çok sevıyorum

tedavi oluyorum zaten ama hersey düzelsin istiyorum sevdiğim kişiyi yanımda istiyorum

Bir ömür mutsuz olacağınıza baştan 5 yıl gitmiş olsun. Çünkü ilişkide saygı kalmamış. Bir başka erkek olsaydı size daha kötü şeyler yapabilirdi hangi erkek sevgilisinden şiddet görür ve sessiz kalır ? Bence bir terapi alın ve kendinize sağlıklı bir yol çizin

terapi alıyorum ailevi sorunlarım vardı düzeltememeiştim. bununla ılgılı sorunlarım çoğunlukla ama şimdi pişman oldum ve hem düzelip hem de onunla mtlu olmak istiyorum

terapi alıyorum ailevi sorunlarım vardı düzeltememeiştim. bununla ılgılı sorunlarım çoğunlukla ama şimdi pişman oldum ve hem düzelip hem de onunla mtlu olmak istiyorum
Şuan için bu pek mümkün görünmüyor maalesef evlensen bile ilerde başına kalkacak muhtemelen. İlle diyorsan da zamana bırak duzeldigine o inansin ve kendisi sana teklif etsin bunu bekle

@defne035 Ben sizi hatırlıyorum. Daha önce de psikolojik baskı olduğunu söylemiştim.
Siz şimdi bozuk bir psikolojide olduğunuzu biliyorsunuzdur. Zaten hassas ve bağımlı ruh hali sizi ele geçirmiş. Bir de şöyle düşünün,evlenip onu gergin mutsuz ettiğinizde onun mutsuzluğuna üzülmez miydiniz? Şimdi bence zamana bırakın. Siz güçlü olursanız o düzeldiğinizi görür. Siz kendinizle ilgili başka şeylere odaklanın. Sonra düzeldiğinizde belki de ihtiyacınız olanın o olmadığını görürsünüz.
O sizi terketmeseydi siz onu terk etmeyi düşünüyordunuz belki de bu size ilişkinizin ne kadar yanlışların olduğunu düşündürtür.

bende sanırım sizi hatırladım. ayrıldık ama konuşuyoruz seni seviyorum ama yoruldum kırgınım diyor artık birlikte olamayız ama seviyorum diyor bende onu çok seviyorum ama bende çok yoruldum çok gerildim belki de zamana ihtiyacım var ancak hala çok seviyorum

Gönlünü al bence. Ve psikolojik destek al.
(ilk defa bir bayana böyle bir yorum yapıyorum)

destek alıyorum zaten gönlünü de almaya çalışıyorum ama bilmiyorum nasıl toparlayacağım?
Biraz pişman olduğunu hissettir bence. Bu dönem iyi değilim biliyorsun ve inana çok üzgününüm, sinirimi senen çıkardım ama bir daha olmayacak de bence ve bir daha da yapma. Kim yaparsa yapsın hoş değil böyle şeyler.
İnşallah barışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…