şu an sadece hayatıma odaklandım inş hersey düzelireğer hala konuşuyorsanız belki de senin düzelip düzelmediğine bakıyordur.tedavine odaklan
hersey düzelecek herey ama ben sadece bir kişii seviyorumbu ilişki de yapacağınız bişey kalmamış. kötü olan şeylerle doldurup taşırmışsınız.
üstelik yaptığınız şeylerde yenilir yutulur değil. ayrılık en doğru karar bu ilişki için. bari son bir iyilik yapıp adamın hayatından hızlıca uzaklaşın.
ondan sonra kendinize iyilik yapıp tedavi olun. baktınız düzelme var ,(kendinizde problem olduğunu gördüğünüz için dedim bunu. ) ondan sonra hayatınızı biriyle birleştirin. ama tedavi sonuçsuz kalırsa lütfen başka insanların hayatların çileye dönüştürmeyin, hayallerini yıkmayın.
haklı evet şu an bariz bi teşhis koymadılar ailevi sorunlarım vardı nlarla ılgılı olduğunu düşündüler hersey düzelir umarım ama onu çok sevıyorumne teşhis konuldu peki sana?
açıkcası elindekinin kıymetini bilmeden düşünmeden davranmışsın.
kendine hiç dur dememişsin ki sen.
sevgilin de bir taşımış iki taşımış.
en sonunda yeter demiş.
haklı da.
hersey düzelecek herey ama ben sadece bir kişii seviyorum
tedavi oluyorum zaten ama hersey düzelsin istiyorum sevdiğim kişiyi yanımda istiyorumEvlilik her babayigidin harci degil ve malesef her onune gelen evleniyor.ben sahsen sizi istemezdim ve soyle dusunurdum nisanlinizin yerine benim cocuguma sakin sabirli bir anne olamiyacak diye..cocugum zarar gormesini istemedigim icin olmaz derdim bu is.umarim aklini kullanir.sizde tedavinizi olun.
toplarlanıyorum zaten hayır aplantı değil sevgi benımkı ayrıca o da hala benı sevdiğini söylüyorsenin ki saplantı! ciddi bir sorun var yani belli. bak seni şikayet etse karakola ceza bile alabilirsin. kendin için bari toparlan.
olmaz bence hıc bosuna ugrasmaevet hepsinden dersler çıkardım sevdiğim kişinin canını yaktım ama onu hala çok sevıyorum ve gerı kazanmak ıstıyorum
terapi alıyorum ailevi sorunlarım vardı düzeltememeiştim. bununla ılgılı sorunlarım çoğunlukla ama şimdi pişman oldum ve hem düzelip hem de onunla mtlu olmak istiyorumBir ömür mutsuz olacağınıza baştan 5 yıl gitmiş olsun. Çünkü ilişkide saygı kalmamış. Bir başka erkek olsaydı size daha kötü şeyler yapabilirdi hangi erkek sevgilisinden şiddet görür ve sessiz kalır ? Bence bir terapi alın ve kendinize sağlıklı bir yol çizin
konuşuyoruz sadece arkadas olarakolmaz bence hıc bosuna ugrasma
Şuan için bu pek mümkün görünmüyor maalesef evlensen bile ilerde başına kalkacak muhtemelen. İlle diyorsan da zamana bırak duzeldigine o inansin ve kendisi sana teklif etsin bunu bekleterapi alıyorum ailevi sorunlarım vardı düzeltememeiştim. bununla ılgılı sorunlarım çoğunlukla ama şimdi pişman oldum ve hem düzelip hem de onunla mtlu olmak istiyorum
konuşuyoruz hala belki düzelirŞuan için bu pek mümkün görünmüyor maalesef evlensen bile ilerde başına kalkacak muhtemelen. İlle diyorsan da zamana bırak duzeldigine o inansin ve kendisi sana teklif etsin bunu bekle
evet öyle yapıyorum şu aralar dinleniyorum düzelmek istiyorum tek istediğim buAma acele etme kendini iyice toparla bi
bende sanırım sizi hatırladım. ayrıldık ama konuşuyoruz seni seviyorum ama yoruldum kırgınım diyor artık birlikte olamayız ama seviyorum diyor bende onu çok seviyorum ama bende çok yoruldum çok gerildim belki de zamana ihtiyacım var ancak hala çok seviyorum@defne035 Ben sizi hatırlıyorum. Daha önce de psikolojik baskı olduğunu söylemiştim.
Siz şimdi bozuk bir psikolojide olduğunuzu biliyorsunuzdur. Zaten hassas ve bağımlı ruh hali sizi ele geçirmiş. Bir de şöyle düşünün,evlenip onu gergin mutsuz ettiğinizde onun mutsuzluğuna üzülmez miydiniz? Şimdi bence zamana bırakın. Siz güçlü olursanız o düzeldiğinizi görür. Siz kendinizle ilgili başka şeylere odaklanın. Sonra düzeldiğinizde belki de ihtiyacınız olanın o olmadığını görürsünüz.
O sizi terketmeseydi siz onu terk etmeyi düşünüyordunuz belki de bu size ilişkinizin ne kadar yanlışların olduğunu düşündürtür.
Gönlünü al bence. Ve psikolojik destek al.5 yıllık bir ilişkim vardı son zamanlarımız hep tartışma ve hakaret içinde geçti ben öfkemi kontrol edemedım bırkaç kere ona şiddet uygulamaya bile kalkıştım sonra yardım almaya basladım ancak dün yıne sebepsızce ona hakaret ederken buldum kendımı öğlene bana mesaj yazmış seni artık hayatımda istemıyorum bıttı demiş. ben aradım bunun üstüne ''sana artık güvenmiyorum 40 tane yalan söyledin bana artık bundan sonra da aynı hataları yapmayacapın ne malum bıktım hasta oldum senın yüzünden psikolojım bozuldu ayrılıyorum artık istemıyorum senı '' dedı bana defalarca ben sevıyorum ve pişmanım ve yapayım bi akıl verin nolur
destek alıyorum zaten gönlünü de almaya çalışıyorum ama bilmiyorum nasıl toparlayacağım?Gönlünü al bence. Ve psikolojik destek al.
(ilk defa bir bayana böyle bir yorum yapıyorum)
Biraz pişman olduğunu hissettir bence. Bu dönem iyi değilim biliyorsun ve inana çok üzgününüm, sinirimi senen çıkardım ama bir daha olmayacak de bence ve bir daha da yapma. Kim yaparsa yapsın hoş değil böyle şeyler.destek alıyorum zaten gönlünü de almaya çalışıyorum ama bilmiyorum nasıl toparlayacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?