evlilik arifesinde ayrıldık

Saygısız sevgi olmaz. Boşver bırak o da kafasını toparlasın sende. Böyle olmaz zaten şimdiden hakaret şiddet evlenince ne yapacaksın cinayet mi?

bunun ardina siginma,karsindaki senin cop teneken mi,butun icindeki kini nefreti ona kusasin.
ofke kontrolu olmayan biriyle omur gecmez,en iyisini yapmis..dunyada adama kiz mi yok.
Ben kendimi HAKLI bulmuyorum ki zaten hatamın farkındayım hatamın cezasını da çekiyorum sadece Sevdiğim Adam'ı çok özlüyorum

Saygısız sevgi olmaz. Boşver bırak o da kafasını toparlasın sende. Böyle olmaz zaten şimdiden hakaret şiddet evlenince ne yapacaksın cinayet mi?
Evet tedavi oluyorum düElmek için tek istediğim şey onu çok mutlu etmek ve onla çok mutlu olmak

Psikolojim bozuk dıye arkasına sıgınmayın.
Evlenılmeyecek bırıymısınız ve hakettıgını yasıyorsun.
Yarın obur gun cocugun oldugunda ona ıskence edebılme ıhtımalı dahılınde yasananlar sana baya bır ders olmustur.

bu ilişki de yapacağınız bişey kalmamış. kötü olan şeylerle doldurup taşırmışsınız.
üstelik yaptığınız şeylerde yenilir yutulur değil. ayrılık en doğru karar bu ilişki için. bari son bir iyilik yapıp adamın hayatından hızlıca uzaklaşın.
ondan sonra kendinize iyilik yapıp tedavi olun. baktınız düzelme var ,(kendinizde problem olduğunu gördüğünüz için dedim bunu. ) ondan sonra hayatınızı biriyle birleştirin. ama tedavi sonuçsuz kalırsa lütfen başka insanların hayatların çileye dönüştürmeyin, hayallerini yıkmayın.

Tedavi oluyorum ama onu da Yanımda istiyorum hem de çok
ne teşhis konuldu peki sana?
açıkcası elindekinin kıymetini bilmeden düşünmeden davranmışsın.
kendine hiç dur dememişsin ki sen.
sevgilin de bir taşımış iki taşımış.
en sonunda yeter demiş.
haklı da.

Evlilik her babayigidin harci degil ve malesef her onune gelen evleniyor.ben sahsen sizi istemezdim ve soyle dusunurdum nisanlinizin yerine benim cocuguma sakin sabirli bir anne olamiyacak diye..cocugum zarar gormesini istemedigim icin olmaz derdim bu is.umarim aklini kullanir.sizde tedavinizi olun.

evet hepsinden dersler çıkardım sevdiğim kişinin canını yaktım ama onu hala çok sevıyorum ve gerı kazanmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…