Ya beni dinlemezseGit konus seviyorsan pes etme elinden geleni yap sonrasi ona kalmis
Seviyorum o bir hastalık elimde değildi o ansevsen hakaret edip ustune yurumezdin adamin.
cok iyi yapmis ayrilmakla.
Seviyorum o bir hastalık elimde değildi o an
Dinlemesin saglayacaksin ama adamn kafasinda kesin bitmissen eger yapacak bisi kalmaz sen daha iyi tanirsin sevdigi adamiYa beni dinlemezse
Ben kendimi HAKLI bulmuyorum ki zaten hatamın farkındayım hatamın cezasını da çekiyorum sadece Sevdiğim Adam'ı çok özlüyorumbunun ardina siginma,karsindaki senin cop teneken mi,butun icindeki kini nefreti ona kusasin.
ofke kontrolu olmayan biriyle omur gecmez,en iyisini yapmis..dunyada adama kiz mi yok.
Kesin bitirdim dedi ama sonra konuşuruz da dedi bilmiyorum yaniDinlemesin saglayacaksin ama adamn kafasinda kesin bitmissen eger yapacak bisi kalmaz sen daha iyi tanirsin sevdigi adami
Evet tedavi oluyorum düElmek için tek istediğim şey onu çok mutlu etmek ve onla çok mutlu olmakSaygısız sevgi olmaz. Boşver bırak o da kafasını toparlasın sende. Böyle olmaz zaten şimdiden hakaret şiddet evlenince ne yapacaksın cinayet mi?
Tedavi oluyorum ama onu da Yanımda istiyorum hem de çokTedavi ol
Ben pişmanım şimdi deAdam kurtulmus valla ...
Hayırlısı olsun hakkınızda Can'ım ne diyeyimEvet tedavi oluyorum düElmek için tek istediğim şey onu çok mutlu etmek ve onla çok mutlu olmak
ayrıldık ama konuşuyoruz sadece arkadas olarakHayırlısı olsun hakkınızda Can'ım ne diyeyim
eğer hala konuşuyorsanız belki de senin düzelip düzelmediğine bakıyordur.tedavine odaklanayrıldık ama konuşuyoruz sadece arkadas olarak
ne teşhis konuldu peki sana?Tedavi oluyorum ama onu da Yanımda istiyorum hem de çok
evet hepsinden dersler çıkardım sevdiğim kişinin canını yaktım ama onu hala çok sevıyorum ve gerı kazanmak ıstıyorumPsikolojim bozuk dıye arkasına sıgınmayın.
Evlenılmeyecek bırıymısınız ve hakettıgını yasıyorsun.
Yarın obur gun cocugun oldugunda ona ıskence edebılme ıhtımalı dahılınde yasananlar sana baya bır ders olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?