erkeklere göre kolay işte,kendisi de demiş kolaydı diye.yattım,kalktım ve şimdi de senin yanındayım...çok üzülüyorum böyle durumlara..affetmek gerçekten büyüklük mü??yoksa affeden için bi ceza mı??işte bunu bilemiyosun,her şeyi yaşayıp görüyo insan.yapmayan da var tabi,yapıp da tövbe eden de,ne olursa olsun gene devam eden de..buna göre affedilmeli bence.aldatan kadın da olabilir,bu sefer de söylediklerim erkekler için geçerli.acizliktir bence aldatmak,bir şeylerden kaçmaktır,yeni hevesler aramaktır ki bu da adı üstünde heves;gelip geçici.geçtikten sonra pişman olunur,ama artık çok geçtir.ben de çok korkarım birgün aldatılmaktan.ama bunun için de sevgilime ya da eşime,sırf beni aldatmasın,güzel bulsun diye süslenmem yani.bunu onun için değil,kendim için yaparım çoğunlukla..ama gene de neyle karşılaşacağını,nasıl davranılması gerektiğini bilemiyosun ki...
aldatılmak çok zor kabullenemiyorsun kendini çok zavallı hissediyorsun eşin bir başkasıyla birlikye olmuş ona sarılmış o kadın daha genç belki daha güzel bir günahmı işledim de bu benim başıma geldi bilmiyorum cezamı çekiyorum seninde dediğin gibi gerçekten cezamı çekiyorum hakediyormuydum bilmiyorum belkide hakediyordun 5 ay oldu hala bilmiyorum ben ona en güzel yaşlarımı yıllarımı vermiştim teşekkürü bumuydu vermeseydim kime ne sanki umurundamı k,msenin hala unutamadım içim hala acıyor
Alıntı;
Evet. Ben de aldatıldım. 10 ay oldu öğreneli. Şimdi pişman ve bana karşı mükemmel davranıyor. İlişkimiz mükemmel. Ve sanki tekrardan çıkıyormuş gibi, aşkımızı yeniden yaşıyoruz. Gülüyor, geziyor başbaşa vakit geçiriyoruz ki, bugüne kadar da zaten öyleydik aslında
Bende bunu anlamıyorum
Koca aldatıyor
Kadın affediyor
Sonra hiç birşey olmamış gibi hayat devam ediyor
Üstelik koca; Altatmanın ve itiraf etmenin ezikliği ile Kadına Karısına Kul Köle oluyor
Peki;
Hiçmi Aklınıza Gelmiyor,Psikolojiniz ne durumda!
Zavallılığınız Ezikliginiz Gururunuz...
Affetseniz bile siz çekeceksiniz Unutmayın!!
bazen acımasız olmak iyidir...acımasız ama doğru bir yorum olmuş...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?