Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu devirde hala gelenek Görenek kavgası mı olur? Hangi tarafın durumu varsa o daha çok yapsın birşeyleri. Çocuğun durumu yoksa canını mı alacaksınız?ciddi bir ilişkim var, 1 sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz. sevgilimle evlilik konusu açıldığında tartışıyoruz. normalde gönlü zengin biridir ama bu konu açılınca cimri bir adama dönüyor. evlilikte büyük yük erkek tarafındadır, erkek tarafı şunu alır şunu yapar dediğimde ben yapmam ben almam falan diyor. ve benim kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. ilerde daha buyuk sorunlar olur mu diye. bizim yörede çoğu şeyi erkek tarafı yapar. sevgilim egeli, bizde yarı yarıya olur diyor. ilerde daha buyuk sorunlar olur mu? tecrübeli olanlar yardımcı olsun lütfen![]()
Canım niye sorun cikariyosun ki. Mesela düğünü erkek yapar kinayi nişanı kiz tarafı. Evi erkek duzer ama kiz yatak odasini ve ceyiziyle bir çok eksiği tamamlar. Zaten yarı yarıya olmuş oluyor. Lütfen arıza cikarmadan tatlı dille iste yoksa problem olur
canım benim sana öyle höd höd konuşması kolay
sıkıyorsa istenme aşamasından sonra düğün eşya mevzusu zamanında babana da söylesin bakalım ben almam ben yapmam diye..
heryerin adeti geleneği farklı evet ama madem onu almam bunu almam diyecekti kendi gelenek göreneğini bilen bir kız bulacaktı kendine
haa yok kendi gelenek göreneği değilde başka memleketten kız almaya karar verdiyse ve o kız almaksa gerçekten niyeti biraz eğilmesi lazım.
aslında sorun yapmadım. şuan abim evleniyor. biz şunu aldık biz bunu aldık diyorum. ben almam ben yapmam diyor. daha evliliğe 1 yıl varken niye böyle pazarlığa giriyorsun diyorum. ve bana evliliği sırf bu yüzden 1 yıl erteleyelim o zaman falan dedi. bu çok ağırıma gitti. ben evlenmeyi iple çekerken o 1 yıl ertelemeyi düşünebiliyor![]()
bana diyor ki; ailene bir şey demem korkma rest çekeceksem sana çekerim diyoryani beni ailem ve kendisi arasında bırakcak.
![]()
aslında sorun yapmadım. şuan abim evleniyor. biz şunu aldık biz bunu aldık diyorum. ben almam ben yapmam diyor. daha evliliğe 1 yıl varken niye böyle pazarlığa giriyorsun diyorum. ve bana evliliği sırf bu yüzden 1 yıl erteleyelim o zaman falan dedi. bu çok ağırıma gitti. ben evlenmeyi iple çekerken o 1 yıl ertelemeyi düşünebiliyor![]()
Yaslariniz kaç. Ekonomik ozgurlugunuz var mı? Her şey tamamsa bu yüzden ertelemesi hiç hoş olmamış