- 31 Ocak 2016
- 5.286
- 20.941
Bu da benim çok merak ettiğim bir film :)Unfaithful(Sadakatsiz)
Geçen hafta izledim ben de güzel filmdi ama bitince "Lanet olsun sebebi neydi ki?" dedimBu da benim çok merak ettiğim bir film :)
Boş bir zaman bulursam izlerim belki ben de ama uzun zamandır aklımda :)Geçen hafta izledim ben de güzel filmdi ama bitince "Lanet olsun sebebi neydi ki?" dedim![]()
Filmler eminim çok güzeldir ben en çok Gone Girl"ü merak ediyorum bir kere izleyeyim dedim en başında net gitti bir daha da kısmet olmadı durağan bir film mi acaba öyle ise pek sevmem.
Ayrıca bu listeye uygun olduğunu düşündüğüm bir film var:
Unfaithful(Sadakatsiz)
Bu da benim çok merak ettiğim bir film :)
Sıra gelince izlemelisin:)Gone Girl mü? Kesinlikle durağan bir film değil.Unfaithful benim IMDB izleme listemde mevcut ama bir türlü sıra gelmedi izlemeye ya. Yeni filmleri izliyorum önce 2017-2016-2015 diye gidiyorum çünkü.
Sıra gelince izlemelisin:)
O zaman ben Gone Girl'ü izleyebilirim bu gece![]()
Ben bu gece Gone Girl'u izledim basta ilk 20 dk sabrettim sonra film icine aldi beni ne soylesem spoiler vermis gibi olur ama sevgiliyle beraber izlense nasil olur diye düşünmedim degilfilmin son kismi gereksiz uzatılmış bunun dışında konu cok guzel:)
Ben erkek arkadaşımla izlemiştim."Bak beni aldatırsan Amy gibi yaparım hıııı"
onun yerinde olsaydim tirsardim kesin
Filmde surekli bir kadina bir adama hak verdim en sonunda ikisinin de cani cehenneme dedim
Bu listeyi takipteyim artik![]()
Bu akşam izleyeceğim.Ben bu gece Gone Girl'u izledim basta ilk 20 dk sabrettim sonra film icine aldi beni ne soylesem spoiler vermis gibi olur ama sevgiliyle beraber izlense nasil olur diye düşünmedim degilfilmin son kismi gereksiz uzatılmış bunun dışında konu cok guzel:)
Bizi kullanacak mısınYihhuu o zaman. :) Ya ben de ilk açtığım konuya göre bu daha çok ilgi görür diye düşünmüştüm tersi çıktı ya ehehe. Ama ben yine de oylara göre analiz yazısı yazacağım bir yandan da ödevimi yapmış olacağım![]()
Izledikten sonra yorumlarinizi bekliyoruzBu akşam izleyeceğim.![]()
Bir taşla iki kuşYihhuu o zaman. :) Ya ben de ilk açtığım konuya göre bu daha çok ilgi görür diye düşünmüştüm tersi çıktı ya ehehe. Ama ben yine de oylara göre analiz yazısı yazacağım bir yandan da ödevimi yapmış olacağım![]()