Evlilik aşkı öldürmesin

Bence bahsettiğiniz durumlar uzun süreli ilişkilerde evliliklerde yaşanan durumlar.
Birde çocuk işin içine girince ister istemez, bölünüyorsunuz.
Önceden sadece eşle baş başa geçirilen vakit kalmıyor, çocuklarla ilgilenmek gerekiyor.
Yaşadığınız süreç çok normal geldi bana. Hele sizinki gibi temeli sağlam aşkla yapılan bir evlilikte sevgi de kolay kolay bitmez sanırım. Bence hiç korkmayın. Çocuklar biraz büyüsün. Eminim normale döner.

Aşk, çocuklar büyüynceye kadar rafa kalkar.
Romantizm için,
enerji lazım, çocuklar sağolsun sömürürler :)
Para lazım, çocukların ihtiyaçları içim kese sonuna kadar açılır, hatta dibi delinir :)

İşte arada kaçak göçek bi sinemaya gidersiniz, onda da 40 kere aklınıza gelir :confused:

Çocuklar büyüyünce devam edersiniz aşka meşke :KK200:

Evlilikte ask yoktur:) var diyen ya ask ne bilmiodur ya da yalan soluyodur bence:))) ask sevgiye ya da nefrete donusur evlilikte. Ha esini cekici bulursun hala vs bu asktan kaynakli degildir her zmn. Sevisiyosan brz olsun cekiciligi vardr zaten bence.

Eskisi gibi olmak zor.. cocuk bunlar boru degil. Enerjiyi yeyip bitiriolar resmen. Uykusuzluk yorgunluk birbrine patliosun haliyle... zmnla gececek tabii evliligin hala ayaktaysa..

Çocukların yaşlar kaç bilmiyorum ama 3 ve 1 yaşlarında iki de bende var.
Gerçekçi bakmaya çalışıyorum. En azından 2 sene daha aşkımlı canımla sarılmalı hayatımıza zor döneriz biz :KK70:
Hiç yoktan dediğiniz gibi yıpranan sinirler var.
Çocuklara tahammül etmek gün sonu olmadan en ufak patlamaya hazır hale getiriyor mesela beni.
Eşimin daimi sakin kalması lazım ki en azından kavga etmeyip asgari iletişim ile bir ilişki yürütelim.
Genelde sakin olsa da, kötü bir iş günü, ailelerin can sıkması yada çocuklara o da yardım ettiğinde ateşle barut oluyoruz ama genelde kullanıldığı anlamda değil :))
Geçer. Kendinize zaman ayırmak için aileleri kullanın. Anneanneye babaanneye bırakın çocukları gidin başbaşa vakit geçirin.

Bir de yaşadığınız sinir bozucu anlarda gülmek için sebepler ortaya koymaya bakın.
İşi biraz deliliğe vurmak iyidir :)
Merhaba araları iki yaş çocuk çok mu zor oluyor. Siz tek başınıza mı bakıyorsunuz? Off benimkilerin arası da iki yaş olacakta korkularım peşimi bırakmıyor. Mesela iki çocukla dışarı çıkabiliyor musunuz?

Merhaba araları iki yaş çocuk çok mu zor oluyor. Siz tek başınıza mı bakıyorsunuz? Off benimkilerin arası da iki yaş olacakta korkularım peşimi bırakmıyor. Mesela iki çocukla dışarı çıkabiliyor musunuz?
Araları bir yaş benim! Büyük 17 küçük 5 aylık.. iki çocukla dışarı çıkabiliyorum tabikide.. ağladığım, yorulduğum oluyor hatta bazen öyle bunalıyorum ki ikisinide bırakıp kaçmak istiyorum. Ama alışıyosun ya bak biri 5 aylık oldu bile iyi ki rabbim vermiş iyiki doğurmuşum

Evlilikte ask yoktur:) var diyen ya ask ne bilmiodur ya da yalan soluyodur bence:))) ask sevgiye ya da nefrete donusur evlilikte. Ha esini cekici bulursun hala vs bu asktan kaynakli degildir her zmn. Sevisiyosan brz olsun cekiciligi vardr zaten bence.

Eskisi gibi olmak zor.. cocuk bunlar boru degil. Enerjiyi yeyip bitiriolar resmen. Uykusuzluk yorgunluk birbrine patliosun haliyle... zmnla gececek tabii evliligin hala ayaktaysa..
Zamanla düzelir mi dersiniz

Aşk, çocuklar büyüynceye kadar rafa kalkar.
Romantizm için,
enerji lazım, çocuklar sağolsun sömürürler :)
Para lazım, çocukların ihtiyaçları içim kese sonuna kadar açılır, hatta dibi delinir :)

İşte arada kaçak göçek bi sinemaya gidersiniz, onda da 40 kere aklınıza gelir :confused:

Çocuklar büyüyünce devam edersiniz aşka meşke :KK200:
Evet aklım kalıyor bedenim dışarda anlamıyorum hiçbişey

Araları bir yaş benim! Büyük 17 küçük 5 aylık.. iki çocukla dışarı çıkabiliyorum tabikide.. ağladığım, yorulduğum oluyor hatta bazen öyle bunalıyorum ki ikisinide bırakıp kaçmak istiyorum. Ama alışıyosun ya bak biri 5 aylık oldu bile iyi ki rabbim vermiş iyiki doğurmuşum
Allah bağışlasın yavrularımızı canım ya. Ya olmaz mı tek çocukla bunaldığımız oluyor. Tek başına mı bakıyorsun ikisine yardımcı biri var mı?

Bence bahsettiğiniz durumlar uzun süreli ilişkilerde evliliklerde yaşanan durumlar.
Birde çocuk işin içine girince ister istemez, bölünüyorsunuz.
Önceden sadece eşle baş başa geçirilen vakit kalmıyor, çocuklarla ilgilenmek gerekiyor.
Yaşadığınız süreç çok normal geldi bana. Hele sizinki gibi temeli sağlam aşkla yapılan bir evlilikte sevgi de kolay kolay bitmez sanırım. Bence hiç korkmayın. Çocuklar biraz büyüsün. Eminim normale döner.
İnşallah büyüdüklerinde eskiye döneriz.. çünkü sevilmek iki güzel cümle bunlar benim için ekmek su kadar önemli

Allah bağışlasın yavrularımızı canım ya. Ya olmaz mı tek çocukla bunaldığımız oluyor. Tek başına mı bakıyorsun ikisine yardımcı biri var mı?
Tek başıma bakıyorum. Ne ana var ne bacı. Kayınvalideyede ayda yılda bir dışarda önemli işim varsa doktora vs gidersem bırakıyorum. Eşimde yoğun çalışıyor bir başıma bakıyorum inan. Temizliğe yardımcı alıyorm yemeği dışardan yiyorum. Yardım aldıgım konular bunlar

En büyük korkum :dua: sırf bu yüzden erteledikçe erteledim aha 30 oldum hala ortada ne bebek var ne bebek lafı :olamaz:

Haftasonu eşinizin tatil gününe iş bırakmayın
Her ay bir haftasonunu ya da 2 sadece ikinize ayırın
Mesela çocuklarla parkta piknikte kahvaltı ama sonra çocukları kayınvalidenize bırakıp öğleden sonra eşinizle planlar, akşam yemeği falan

Sayginiz varsa kalirsa duzelebilir bence.. hala etkileniosaniz cekici buluyosaniz birbrnizi.. bunlar yoksa olmaz bence
Çekici buluyorum beğeniyorum bence hala yakışıklı.. çokta seviyorum onu. Ama bunu göstermek istiyorum işte ona sorsanız onu sevmiyorum der

Haftasonu eşinizin tatil gününe iş bırakmayın
Her ay bir haftasonunu ya da 2 sadece ikinize ayırın
Mesela çocuklarla parkta piknikte kahvaltı ama sonra çocukları kayınvalidenize bırakıp öğleden sonra eşinizle planlar, akşam yemeği falan
Evde neler yapabilirim? Ona sevgimi nasıl gösterebilirim

Tek başıma bakıyorum. Ne ana var ne bacı. Kayınvalideyede ayda yılda bir dışarda önemli işim varsa doktora vs gidersem bırakıyorum. Eşimde yoğun çalışıyor bir başıma bakıyorum inan. Temizliğe yardımcı alıyorm yemeği dışardan yiyorum. Yardım aldıgım konular bunlar
Canım ya valla çok zor işimiz bende tek başıma yapıcam yemek konusunda eşime güveniyorum zaten diğer hamileliğimden beri yemek yapmadım temizlik işleri bende ama ona da yardımcı alıcam annem hasta benimde Ablam çalışıyor. Yani kaç yaşından sonra rahat ederiz acaba benim ki Şuan 21 aylık da zorlaşıyor ya da hamileyim diye mi öyle geliyor anlamadım çok inatçı olmaya başladı sanırım 2 yaş sendromu yaşıyoruz.

Herkese iyi hafta sonları diliyorum:KK200:
Eşimle 4 yıl önce severek evlendik. Hiç kavga etmedik desem yeridir. Onu görür görmez evleneceğim adam bu demiştim. Çok sık görüşür vakit geçirirdik çevremdeki herkeste onu çok severdi. Sonra evlendik, iki tanede yavrumuz oldu. Biz kayınvalidelerle aynı aprtmanda yaşıyoruz. Yeme içme vs herşey ayrı ama yinede cok sık oturup çay kahve kahvaltı ederiz.(onlarla cok sık vakit geçirğimşz için artık birbirimize ismimizle hitap etmeye alıştık ). Zamanla birbirimizi anlamamaya, fevri davranmaya ve çok kavga etmeye başladık. Bebeklerimiz çok küçük çok yoruluyoruz.bu yüzden birbirimize tahammülüz azaldı.çünkü az uyuyoruz az dinlenebiliyoruz buda bedenen be ruhen bizi biraz yoruyor. Ben istiyorum ki yine eskisi gibi olalım birbirimize seni seviyorum diyelim sarılalım yani sevdiğimizi hissettirelim.. bana içinden gelsin çiçek alsın( bi kaç kere ona; bana beni düşünüp bir dondurma bile alıp getirse çok mutlu olacağımı söylemiştim) evlilik aşkımızı öldürdü. Ben bunu yeniden alevlendirmek istiyorum. Eşimde beni seviyor bunu biliyorum tabiki.. yuvayı dişi kuş yapar hadi kızlar bana bir yardım edin. Fikir verin ben nasıl eski halimize çeviriyim aşkımızı sevgimizi içimizde değilde dışımızda yaşatalım? Biz ne kadar mutlu ne kadar huzurlu bir aile olursak yavrularımızda okadar mutlu okadar huzurlu bireyler olacaktır. Önerilerinizi bekliyorum

Bebeklerinizin yaşları? Kv bakabilirse onlarda kalsın sizde bir günlüğüne şehir dışı turlar oluyor onlara katılın bazı siteler de indirim oluyor. Tek basınıza yemek programı yapın sürekli kendi ailesinden kaynaklı da bunalmışsınız belli.

Back
X