• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik aşkı öldürür mü ??

geçenlerde ,bizim yatak odası üst katta eşime hadi gel çıkıyorum dedim,tamam geliyorum diyo..çıktım..sesleniyorum duymuyo adam..yataktan çıkmakta istemiyorum..cebimden ev telefonunu defalarca çaldırdım yok uyanmadı..sinir oldum..indim aşağıya kaldırdım..geldi yukarı..zannetmişki rüya görüyorum telefon çalıyo rüyamda.:4::27:

iyi geceler...eşine sarılmayı unutma:23:

nerde o aşklar ama benim de kendime çeki düzen vermem lazım.en azından eşim evdeyken pek internete girmemem lazım.yarından itibaren uygulamaya koyarım inşallah.ama burası da insanı deşarj ediyor.iyi geliyor insana...

ben de eşim gelene kadar giriyorum. biraz da o yattıktan sonra :) peki eşin ne kadar kullanıyor bilgisayarı.

ben de eşim gelene kadar giriyorum. biraz da o yattıktan sonra :) peki eşin ne kadar kullanıyor bilgisayarı.

canım ya bizde bilgisayarı kullanan benim :1: o nadir giriyor.bir ara oyunu vardı girerdi ama artık girmiyor.arada telefonundan girer ama çok durmaz...

canım ya bizde bilgisayarı kullanan benim :1: o nadir giriyor.bir ara oyunu vardı girerdi ama artık girmiyor.arada telefonundan girer ama çok durmaz...

ne güzel işte. herkes bilgisayarın başından kalkmayan kocadan şikayet eder. seninkinin öyle huyu da yok :) değerini bil :)

insanlar derken....

yani evlenen kişiler.........evlendik ohh herşey buraya kadardı diye bakılırsa aşk falanda kalmıyor arada......özen göstermeye devam etmek lazım her iki taraf için de ....bunu başarmak kolay olmasada itina edilmeli ....evliliği yapan iki insan sonuçta bunda evliliğin ,imzanın suçu ne?:12:

yani evlenen kişiler.........evlendik ohh herşey buraya kadardı diye bakılırsa aşk falanda kalmıyor arada......özen göstermeye devam etmek lazım her iki taraf için de ....bunu başarmak kolay olmasada itina edilmeli ....evliliği yapan iki insan sonuçta bunda evliliğin ,imzanın suçu ne?:12:

çok doğru bir bakış açısı. ben de öyle düşünüyorum. keşke o özeni evlendikten sonra da devam ettirebilsek ama hayatın koşturmacası aşka güç bırakmıyor.

Evlilik aşkı öldürür sanılır ama aksine aşk zaten bir süre sonra ölmeye mahkumdur tabi aşk bitmeden evlenilirse o sırada da aşk ölünce suçu hep evliliğe atarlar.

ne güzel işte. herkes bilgisayarın başından kalkmayan kocadan şikayet eder. seninkinin öyle huyu da yok :) değerini bil :)

evet canım arada girse bile çok durmaz.işten gelince çok yorgunsa 1saat uyur dinlenir.ama ben de artık onun yanındayken pek girmeyeceğim bilgisayara.paylaşımımız azalıyor o zaman...

bende senin gibi düşünüyorum. ve bence ewlilikte aşk bitmeli zaten. sevgi ve saygıya dönüşmeli. evlilikte aşk arada ortaya cıkmalı sadece

evlilikte aşk niye bitsin ki...bizimki 3 yıldır bitmedi hatta azalmadı bile kötü mü oldu yani şimdi...annem ve babam 37 yıldır birbirlerine aşıklar bugün bile görebiliyorum...

gerçek aşk asslaaa bitmez...ve aşkı bitmeyen evliliğin tadına doyulmaz. benim için önce aşk,gerçek aşk varsa saygı sevgi zaten onun parçasıdır...sadece saygı ile aşksız evlilik yürütemem ben...

Bitmesin ya bende aylardir bunu dusunuorum ya biterse evlenmekten vazmigecsem napsam :s:43:

evlilikte aşk niye bitsin ki...bizimki 3 yıldır bitmedi hatta azalmadı bile kötü mü oldu yani şimdi...annem ve babam 37 yıldır birbirlerine aşıklar bugün bile görebiliyorum...

gerçek aşk asslaaa bitmez...ve aşkı bitmeyen evliliğin tadına doyulmaz. benim için önce aşk,gerçek aşk varsa saygı sevgi zaten onun parçasıdır...sadece saygı ile aşksız evlilik yürütemem ben...

allah bozmasın ınsallah.. evlılık goz korkutuyor bıraz...ama ınandıgım ne erkek nede kadın evlendım artık ne yaparsam yapayım benı terketmez moduna gırmemelı.. işte o moda gırıldımı bence aşk bıtmıstır..

bitseydı bızımkısı bıterdi... farklı kulturler farklı mezhepler..... 3.5 yıllık evliliğimde oyle badireler atlattıkki.. bi baskası benım yerımde olsa yada esımın yerınde olsa çoktan bıtırırdı... yıpranmadıkmı illaki.. evlilik bize cok sey oğrettı .. artık ıkımızde o yenı yetme toy gencler değiliz.. gayet aklı basında birer olgunuz.. önceden aklı bes karıs havada olan aşkımız sımdılerde oturaklastı (evliliğin oturması burdan mı gelıyor acaba? ) aşkımız derınlesti..sevgımız kenetlendi..

Back
X