ayy ozamnda uyurlardı..
biz de o zaman bir bardak suy döküveririz yüzlerine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ozamnda uyurlardı..
nerde o aşklar ama benim de kendime çeki düzen vermem lazım.en azından eşim evdeyken pek internete girmemem lazım.yarından itibaren uygulamaya koyarım inşallah.ama burası da insanı deşarj ediyor.iyi geliyor insana...
ben de eşim gelene kadar giriyorum. biraz da o yattıktan sonra :) peki eşin ne kadar kullanıyor bilgisayarı.
canım ya bizde bilgisayarı kullanan benimo nadir giriyor.bir ara oyunu vardı girerdi ama artık girmiyor.arada telefonundan girer ama çok durmaz...
insanlar derken....
yani evlenen kişiler.........evlendik ohh herşey buraya kadardı diye bakılırsa aşk falanda kalmıyor arada......özen göstermeye devam etmek lazım her iki taraf için de ....bunu başarmak kolay olmasada itina edilmeli ....evliliği yapan iki insan sonuçta bunda evliliğin ,imzanın suçu ne?![]()
ne güzel işte. herkes bilgisayarın başından kalkmayan kocadan şikayet eder. seninkinin öyle huyu da yok :) değerini bil :)
bende senin gibi düşünüyorum. ve bence ewlilikte aşk bitmeli zaten. sevgi ve saygıya dönüşmeli. evlilikte aşk arada ortaya cıkmalı sadece
evlilikte aşk niye bitsin ki...bizimki 3 yıldır bitmedi hatta azalmadı bile kötü mü oldu yani şimdi...annem ve babam 37 yıldır birbirlerine aşıklar bugün bile görebiliyorum...
gerçek aşk asslaaa bitmez...ve aşkı bitmeyen evliliğin tadına doyulmaz. benim için önce aşk,gerçek aşk varsa saygı sevgi zaten onun parçasıdır...sadece saygı ile aşksız evlilik yürütemem ben...