Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öldü3 senede hiçbir şey kalmadı. 4 sene de öncesinde vardı bizim.
sevgiliyken bir derece özlem olduğu için aşk canlıydı ama şimdi aşktan eser yok
daha dün dile getirdim aşkı özlüyorum diye biraz konuştuk bakalım çok umudum yok ama aşık kocamı geri istiyorum :84::84:
4 sene uzun zaman yat kalk haline şükret aç değilsin açık değilsin..öldü3 senede hiçbir şey kalmadı. 4 sene de öncesinde vardı bizim.
sevgiliyken bir derece özlem olduğu için aşk canlıydı ama şimdi aşktan eser yok
daha dün dile getirdim aşkı özlüyorum diye biraz konuştuk bakalım çok umudum yok ama aşık kocamı geri istiyorum :84::84:
kıskançlık dezavantaj olabilir biraz..nasıl normalden fazlamı tepkileri çok önemli..aşırılık her konuda kötü..sinir sistemi normalmi..hiç bir açığını görmezden gelme..kadınlar asıl hatayı orada yapıyor..
ya kıskandımı gozu doner ama oturur konusur benle hemen . zaten benım aglamama dayanamaz . ama o kıskanclıkları benm hosuma gıdıyor. ve belkıde kızsamda asırı sewdıgım ıcın goremıyorum
ya kıskandımı gozu doner ama oturur konusur benle hemen . zaten benım aglamama dayanamaz . ama o kıskanclıkları benm hosuma gıdıyor. ve belkıde kızsamda asırı sewdıgım ıcın goremıyorum
inşallah ıse yarar canım![]()
4 sene uzun zaman yat kalk haline şükret aç değilsin açık değilsin..![]()
maalesef boşuna uğraşıyorsun canım..ne bileyim evliliğe tatil iyi gelir ama pansyon gibi değilde yemek falan uğraşmayacağın bir yer her şeyden uzakta..
ilk olarak tv yi, pc yi ve teli kapatıp eşimizle full time vakit geçirmeliyiz. tamamen izole olmuş bir şekilde bir dağ evinde 1 haftalık tatil süper olurdu.he bir de çocuklar anneanne ya da babaannede kalmlı.sadece iki kişi.fatmagülle kerim gibi![]()
o televizyonla bilgisayarı kapatamadık gitti. eşim de bayılır bir şeyler izlemeye. bir şeyler izlemeyince sıkıldığını söylüyor.![]()
ben eve pc istemiyordum hiç.korktuğum başıma geldi.buradan çıkamıyorum ya saplantı oldu resmen...elektirikler kesilse de mum ışında başbaşa kalsak.ah şu teknoloji![]()
ay evet aynen. eskiden ne güzelmiş aşklar. hiç de birbirlerinden sıkılmamışlar.
evet gerçekten böyle bir şeye ihtiyacımız var ama her şey para bu da paradan geçiyor.
bu aralar biraz sıkıntıdayız. bak bu maddi sıkıntı da aşkı öldüren bir şey. stres falan.
zincirleme kaza gibi her şey. :18:
ben eve pc istemiyordum hiç.korktuğum başıma geldi.buradan çıkamıyorum ya saplantı oldu resmen...elektirikler kesilse de mum ışında başbaşa kalsak.ah şu teknoloji![]()