• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik aşkı öldürür mü ??

öldü :14::14: 3 senede hiçbir şey kalmadı. 4 sene de öncesinde vardı bizim.
sevgiliyken bir derece özlem olduğu için aşk canlıydı ama şimdi aşktan eser yok :27:
daha dün dile getirdim aşkı özlüyorum diye biraz konuştuk bakalım çok umudum yok ama aşık kocamı geri istiyorum :84::84:

kıskançlık dezavantaj olabilir biraz..nasıl normalden fazlamı tepkileri çok önemli..aşırılık her konuda kötü..sinir sistemi normalmi..hiç bir açığını görmezden gelme..kadınlar asıl hatayı orada yapıyor..

sevgiliyken bir derece özlem olduğu için aşk canlıydı ama şimdi aşktan eser yok :27:
daha dün dile getirdim aşkı özlüyorum diye biraz konuştuk bakalım çok umudum yok ama aşık kocamı geri istiyorum :84::84:

inşallah ıse yarar canım:30:

4 sene uzun zaman yat kalk haline şükret aç değilsin açık değilsin..:27::27::52:

kıskançlık dezavantaj olabilir biraz..nasıl normalden fazlamı tepkileri çok önemli..aşırılık her konuda kötü..sinir sistemi normalmi..hiç bir açığını görmezden gelme..kadınlar asıl hatayı orada yapıyor..

ya kıskandımı gozu doner ama oturur konusur benle hemen . zaten benım aglamama dayanamaz . ama o kıskanclıkları benm hosuma gıdıyor. ve belkıde kızsamda asırı sewdıgım ıcın goremıyorum

ya kıskandımı gozu doner ama oturur konusur benle hemen . zaten benım aglamama dayanamaz . ama o kıskanclıkları benm hosuma gıdıyor. ve belkıde kızsamda asırı sewdıgım ıcın goremıyorum

evlendikten sonra daayanır merak etme :27:ben ağlama numarası yapardım yatakta ilgi istediğim için ooo adamda çıt yok kimbilir kaçıncı uykusunda.::44:

canım gözü döner diyosun.şimdi oturup konuşuyor çünkü daha nişanlısın.iyice tart bence hareketlerini.şu an ağlamana dayanamıyor ama şu da bir gerçek ki erkekler ağlayan kadından hiç hoşlanmazlar.ileride problem olmasın senin için.yani aynı evin içindeykende ağlamana dayanamayan bir erkek mi olucak acaba?ayyy valla kafam karıştı benim ya.ne zor işler bunlar.gözü karartmak mı lazım acaba.işin içinden çıkamıyoruz baksanıza.

canım sinirli bir yapısı varsa eğer bunu gözardı etme.bunu seni sevdiği için yapıyor olsa bile çok iyi düşün evlenmeden.burada neler okuyoruz hergün.sinirli bir insanla hayat çok zor.ömürlük bir ilişki için herzaman sakin eş iyidir canım...sakın bir yapısı varsa sorun yok kıskanmasında...

Son düzenleme:

canım sinirli bir yapısı varsa bunu gözardı etme.bunu seni sevdiği için yapıyor olsa bile çok iyi düşün evlenmeden.burada neler okuyoruz hergün.sinirli bir insanla hayat çok zor.ömürlük bir ilişki için herzaman sakin eş iyidir canım...ama sakin bir yapısı varsa kıskanmasında bir sorun yok...

inşallah ıse yarar canım:30:

inşallah canım. adamı gözlemleyeceğim bir süre. benim merak ettiğim aşkı canlandırmaya çalışıp olumlu sonuç alan oldu mu yoksa boşuna mı uğraşıyoruz :27:

4 sene uzun zaman yat kalk haline şükret aç değilsin açık değilsin..:27::27::52:

:1::1::1: haklısın aslında 7 senede isyanlarım yeni başladı. buna da şükür. ama aşksız olmuyor bee :5: aşk kadınıyım ben

maalesef boşuna uğraşıyorsun canım..ne bileyim evliliğe tatil iyi gelir ama pansyon gibi değilde yemek falan uğraşmayacağın bir yer her şeyden uzakta..

ilk olarak tv yi, pc yi ve teli kapatıp eşimizle full time vakit geçirmeliyiz. tamamen izole olmuş bir şekilde bir dağ evinde 1 haftalık tatil süper olurdu.he bir de çocuklar anneanne ya da babaannede kalmlı.sadece iki kişi.fatmagülle kerim gibi:16:

maalesef boşuna uğraşıyorsun canım..ne bileyim evliliğe tatil iyi gelir ama pansyon gibi değilde yemek falan uğraşmayacağın bir yer her şeyden uzakta..

evet gerçekten böyle bir şeye ihtiyacımız var ama her şey para bu da paradan geçiyor.
bu aralar biraz sıkıntıdayız. bak bu maddi sıkıntı da aşkı öldüren bir şey. stres falan.
zincirleme kaza gibi her şey. :18:

ilk olarak tv yi, pc yi ve teli kapatıp eşimizle full time vakit geçirmeliyiz. tamamen izole olmuş bir şekilde bir dağ evinde 1 haftalık tatil süper olurdu.he bir de çocuklar anneanne ya da babaannede kalmlı.sadece iki kişi.fatmagülle kerim gibi:16:

o televizyonla bilgisayarı kapatamadık gitti. eşim de bayılır bir şeyler izlemeye. bir şeyler izlemeyince sıkıldığını söylüyor. :19:

o televizyonla bilgisayarı kapatamadık gitti. eşim de bayılır bir şeyler izlemeye. bir şeyler izlemeyince sıkıldığını söylüyor. :19:

ben eve pc istemiyordum hiç.korktuğum başıma geldi.buradan çıkamıyorum ya saplantı oldu resmen...elektirikler kesilse de mum ışında başbaşa kalsak.ah şu teknoloji:14:

kıskançlık zamanla aşılır diye düşünüyorum. her erkek için geçerli olmayabilir ama benimki sevgiliyken çok kıskançtı. ilişki oturdukça aşırı olan kıskançlığı gitti.
erkekler sorunlar karşısında susmayı seçerler. seninki konuşuyormuş şanslısın :)
bir de şöyle bir gerçek var ki erkekler gerçek yüzlerini evlenince gösteriyorlar.

ben eve pc istemiyordum hiç.korktuğum başıma geldi.buradan çıkamıyorum ya saplantı oldu resmen...elektirikler kesilse de mum ışında başbaşa kalsak.ah şu teknoloji:14:

ay evet aynen. eskiden ne güzelmiş aşklar. hiç de birbirlerinden sıkılmamışlar.

ay evet aynen. eskiden ne güzelmiş aşklar. hiç de birbirlerinden sıkılmamışlar.

nerde o aşklar ama benim de kendime çeki düzen vermem lazım.en azından eşim evdeyken pek internete girmemem lazım.yarından itibaren uygulamaya koyarım inşallah.ama burası da insanı deşarj ediyor.iyi geliyor insana...

evet gerçekten böyle bir şeye ihtiyacımız var ama her şey para bu da paradan geçiyor.
bu aralar biraz sıkıntıdayız. bak bu maddi sıkıntı da aşkı öldüren bir şey. stres falan.
zincirleme kaza gibi her şey. :18:

canım allah beterinden korusun..2006 da en son konser bahanesiyle gtmiştik şehir dışına bir daha tatile çıkamadık..onun taksidi bunun masrafı derken..:6:

ayy ozamnda uyurlardı..

Back
X