- 13 Aralık 2015
- 1.726
- 1.802
- 133
- 31
- Konu Sahibi Madame butterfly
Merhaba kızlar 28 yaşındayım 5 yıldır evliyim. Eşimle üniversiteden arkadaşız birbirimizi tanıyarak 5 yılın sonunda evlendik ama aynı eve girmeden gerçekten anlaşılamıyormuş her şey. Bazı soru işaretleri ve pandemi yüzünden bebek düşünmedim yıllardır. Artık uzun süre geçti kendi de aşırı derecede bebek istiyor bende tamam dedim iki üç aydır denemeye başladık. Ama cinsel hayatımız evlendiğinizden beri düzene girmedi max haftada 2 oluyordu o da her zaman değil. Şimdi bebek istediğimiz için yumurtlama zamanı takip etmeye başladım ve doktor günaşırı ilişki tavsiye etti. Ama iyice görev haline geldi ve soğumaya başladım. Bu süreç hep böyle mi oluyor yoksa bizde mi böyle anlamadım. Şu an yumurtlama zamanım ama içimden gelmiyor o da zorunluluk olarak yaklaşıyor ama ilgi göstermeden yaklaşmadan nasıl olacak bu iş. O görev gibi bebek için yapıp geçeyim kafasında bende böyle iyice uzaklaşıyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa bebek için rutine binince herkes mi böyle yaşıyor cevaplarınızı merakla bekliyorum.