- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
Açıkçası benim kontrollu bi kisiligim var malesef. Hemen evlenmek değil olay ama Önümü gormek plan program yapmak istiyorum. Belirsizlik çok geriyor beniBen burdan bunaldım yahu iyi ki çok belli ermiyorsunuz sevgilinize yoksa adam kaçardı bu zamana kadar
Kısa sürede evlenmek bir maharet değil çok sevmek anlamınada gelmiyor bence.Ne kadar tanıyabilirsin ki 3 5 ayda hiç özenmeyin kuzeninize
1.5 yılda uzun bir süre değil
Sizi sevmese her haftasonu görmeye gelmezdi
Biraz sakin olun
Vallahi şekerim birkaç ay önce görüştüğüm bir erkek vardı benden önce evlenmek maksatlı görüşüyormuş kızlarla.. ben de dedim bizim durumumuz ne olacak falan bana demesin mi ben evlenmeyi düşünmüyorum .yakın planlarım arasında yok .tak kıçına tekmeyi bastım .planların arasında yoksa benden önce ne diye milletle sapır sapır görüşyorsun .. Şekerim artık erkeklerde sinsiler ..paralı olsun güzel olsun arabası olsun birikmişi olsun bana yedirirsin vallahi çok çakallar ..!! Eskisi gibi aşk meşk erkek adam evini çekip çevirir hep hikaye olmuşAçıkçası benim kontrollu bi kisiligim var malesef. Hemen evlenmek değil olay ama Önümü gormek plan program yapmak istiyorum. Belirsizlik çok geriyor beni
Bunu ona yansıtmayın çünkü her şeyde sizin fikrinizi alıyormuş evlilik düşüncesi olmasa sormazdı, doğru zamanı bekliyordurAçıkçası benim kontrollu bi kisiligim var malesef. Hemen evlenmek değil olay ama Önümü gormek plan program yapmak istiyorum. Belirsizlik çok geriyor beni
Ben de daha fazla beklemeyip bırakayım mi yaniAcı ama gerçek 30 yaş üstü iş güç sahibi bir adam 6 aydan sonra evlilikle ilgili ciddi bir adım atmıyorsa, o adam o kadınla kolay kolay evlenmez. Bakın insanların 20 li yaşlarda bu tip korkuları olabilir ama adam ömrünün yarısını bekar geçirmiş hala evlenme korkum var diyorsa o adam evlenmez en azından sizinle. Ayrıca sana bir abla tavsiyesi kimseye karşı kendini bu konuma düşürme,ne o öyle şu kadar zamanda şunu yaparız diye sanki sadaka verir gibi muallak cevaplar vermek. Bayanlara hep söylüyorum evlilik zaten kadını yıpratan ve kadına sorumluluk yükleyen birşey, yani korkması gereken sizken sanki sizle lütfedip evleniyormuş gibi tavırla hareket eden adamları etrafınızda barındırmayın. Bakın insan evlilik düşünmeyebilir bunu anllarım, o zaman öyle talebi olan insanla beraber olmayacak, ama sizin yapmanız gereken, size düşen evlilik korkum var diye kıvırttığında direk ayrılıp arkanıza bakmamaktı, sizi gerçekten seviyorsa ciddi adımlar atardı zaten ama siz iki tatlı lafa inanmayı seçmişsiniz. Bence düştüğünüz durum çok üzücü bunu kendinize yapmayın, bakın gerçekten aşıksanız ve evlilik olmadan yürütülen bu ilişki sizi tatmin edecekse devam edin yoksa yolunuza bakın, sizin gibi bir arkadaşım vardı, tam üç sene erkek arkadaşının korkusunu yenmesini bekledi. Adamın ağzında hep bir bekle şu zaman olacak şöyle olucak kendimi hazır hissetmiyorum lafları, bizim kızda hep bir ikna etme anlayış modları en son çocuk ayrıldı. Bizim arkadaştan ayrıldıktan sonra bir sene dolmadan bir kızla nişanlanmış senesinede evlendi. Sonradan öğrendiğimize göre tanıştıkları dönemde bu kızada yok ben evlilikten korkuyorum diye namelere başladığında, kız direk beklentilerimiz farklı diyip basmış tekmeyi , ne dese ikna edememiş, evlilik teklif etmiş kız kabul etmemiş, benim zorumla birşeyler olsun istemem ben böyle birşey istemiyorum diye , tam biray teklifi kabul etsin diye uğraşmış oğlan bu seferde, kız vazgeçmesin diye de 6 ayda nişanı düğünü hallettiler, mutlularmış, o kızı çok taktir etmiştim. Bir edene bir eden bulunuyor.
Doğru zaman ne zaman? 35 ine geldi artik bu adam ya. Beni ailenle tanıştır artik mi desem acaba ;(Bunu ona yansıtmayın çünkü her şeyde sizin fikrinizi alıyormuş evlilik düşüncesi olmasa sormazdı, doğru zamanı bekliyordur
Sizce beni ailenle tanıştırmani istiyorum artik falan mi desem1 yıl 3 ay çok uzun bir süre değil ama kuzeninizinki çok kısa olduğu kesin:) yaa bu evlilik kolay değil ki herşey hemen olsun karar verilsin bende 3 buçuk yıl sonra evlendim ki herşey kendiliğinden oldu bitti önemli olan sevmemiz birlikte olmamızdı bir imzayla birşey degismedi çok şükür ki anın tadını çıkarın yaşayın sevin sevilin sık boğaz etmeyin herşey yoluna girer bir anda
Hayır tabikide bende mayıs ayında tanıştım temmuz ayında nişanlandım 3 yıl hiç birisiyle tanışmadım bile. Talebimde olmadi bunlar çok önemli şeyler değil bence adam belli ki sizi seviyor evini size göre döşüyor üzerinize çok gitmeniz ters tepebilir bence sakince beklemeniz daha iyi olacaktirSizce beni ailenle tanıştırmani istiyorum artik falan mi desem
Siz onu görmeye gidin İstanbul’aDoğru zaman ne zaman? 35 ine geldi artik bu adam ya. Beni ailenle tanıştır artik mi desem acaba ;(
Bakın bu sizin kararınız, sizin isteğiniz, ben bu adama aşığım bu adamdan başkası olmaz diyorsanız devam edin ama evlilik için sanki ona muhtaçmış gibi sürekli olarak dillendirip sizin zorunuzla birşeyler yaptırmayın, zira sizin zorunuzla atılan adımlar bir yerde tıkanır, yani evliliği kafanızdan atıp olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakın; ama benim için evlilik ve aile kurmak sevgilimden daha önemli diyorsanız, yaşınız daha da ilerlemeden bu ilişkiyi bitirin, çünkü hayattan beklentileriniz aynı değil, dediği gibi size aşıksa sizin varlığınız özgürlüğünden daha önemliyse o her şekilde size dönüp o yola girer zaten. Ama asla blöf için ayrılık lafı etmeyin zira önce ayrılalım diyip adam kabul edince tekrar peşine düşmeniz size daha çok zarar verir.Ben de daha fazla beklemeyip bırakayım mi yani
Gittim 1 2 günlüğüne. Cok vakit olmadigi icin surekli gezdirdi beni. Hiç demedi gel ailemle tanış. Benimle güzel vakit geçirme derdine düştü.orayi gor burayı gor surda yemek yiyelim gibisinden.Siz onu görmeye gidin İstanbul’a
Gelicem dediğinizde belki o gün tanıştırayım falan der
Seviyorum onun benim icin dogru kişi olduguna inanıyorum. Evlenince mutlu olacagimizi görebiliyorum. Ama bi yandan yaşım geçiyor ya benimle evlenmezse yıllarım giderse korkusu yasiyorum...Bakın bu sizin kararınız, sizin isteğiniz, ben bu adama aşığım bu adamdan başkası olmaz diyorsanız devam edin ama evlilik için sanki ona muhtaçmış gibi sürekli olarak dillendirip sizin zorunuzla birşeyler yaptırmayın, zira sizin zorunuzla atılan adımlar bir yerde tıkanır, yani evliliği kafanızdan atıp olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakın; ama benim için evlilik ve aile kurmak sevgilimden daha önemli diyorsanız, yaşınız daha da ilerlemeden bu ilişkiyi bitirin, çünkü hayattan beklentileriniz aynı değil, dediği gibi size aşıksa sizin varlığınız özgürlüğünden daha önemliyse o her şekilde size dönüp o yola girer zaten. Ama asla blöf için ayrılık lafı etmeyin zira önce ayrılalım diyip adam kabul edince tekrar peşine düşmeniz size daha çok zarar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?